Bir garip dışlanma öyküsü.

Ya bana kalsa sileceğim fakat eşim onları önemsediğini, sinirlendiğini niye belli edesin diyor. Var başka bir kaç arkadaşımız daha fakat çok samimi olmadığımız insanlar. geçmişten gelen bi samimiyet olunca, bir de gerçekten iyi bir samimiyet vardı aramızda, o yüzden anlam veremiyorum yaptıklarına. Arkadaş-dost olsaydı belki bu kadar takılmazdım ama kuzen işte. Eşim de tamamen iletişimi kesmek taraftarı değil maalesef. İnstagram konusuna gelince evet farklı bir hesap açtım sadece kpssye yönelik güncel bilgiler için onu kullanacağım

Valla insanlar baya değişebiliyor. Herkesin bir dönem yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği insanlar oluyor fakat bir tarafın değişen istekleri, değişen bakış açısı, değişen çevresi vs yüzünden uzaklaşabiliyor. Tek örnek siz değilsiniz. Neden böyle oldu, nasıl böyle oldu diye düşünmektense kabullenip yola bakmak lazım.

Haklısınız, kendi kendime kuruyorum sanırım biraz da. Buraya konu açmamdaki amaç biraz rahatlamaktı çok doldurmuşum kendimi bu konuda. Yorumunuz için teşekkür ederim

Evet demek ki öyle. Keşke daha önceden belli etselerdi bunu. Balayı dönüşü koştura koştura valizleri eve atıp davetlerine gitmeden önce falan.

Sizin de biraz insan ilişkilerinizi gözden gecirmeniz lazim. Kalkip cok yorgunsam, musait degilsem birisi cagirdi diye koştura koştura gitmem acikcasi önemli bir durum yoksa. Arada bir insanlara "daha sonra goruselim, daha sonra yapalim" demeyi bilin, hicbirsey olmaz, arkadasliginiz bozulmaz. Birşeyler yaparken o kişinin buna degip degmeyecegini de dusunun.
Ayrica insanlar zamanla da degisebiliyor.

Boyle herkesin peşinde, nereye cagirilsa paldir kuldur oraya buraya koşuşan çok gordum ve hiç kiymetli olduklarini gormedim.

Herkes hayatında yaşamıştır dışlanma demeyelim de daha kibari olsun, kafa uyuşmaz/ elektrik alınmaz/ konuşmasına yaptıklarına gıcık olunur/ görüntüsü bile insanı gerer.
Benim de yaptığım olmuştur, bana da yapılmıştır.
Dünya üzerinde herkes herkesi isteyecek sevecek, hayatına sürekli dahil edecek vs vs bi durum yok.
İkisi de demek ki eşinizi ve sizi istemiyorlar.
Bu konuyu böyle kabul etmeniz gerekiyor.
Adam nişan fotoğrafının altına neler yazmış daha nasıl mesaj verebilir ki...
Hiç sitem dahi etmeyin. Böyle bi durum da sitem edilmesi gururunuzu incitir.
Çağırılmamışsınız, fotoğraflar orta da yazı orta da soru sorulması biraz tuhaf bı durum olur.
En büyük acı bile 21 gün sürüyor.
Takılmayın bile.

Özel günlere önem verdiğim için sanırım ki o zamanlarda da bir sorun yoktu aramızda, değeceklerini düşündüğüm için gittim. Ama haklısınız aptallık bende. Biraz kendimi çekmeliydim.

Şöyle bir detay da var, isteme gününden bir gün önce eşimi arayıp siz de gelin demişlerdi ve ben gitmemiştim eşim tek gitmişti, sonrasında bana istemede gözler seni aradı niye gelmedin ki falan demişti mehmet. Bu kadar görüşmek istemeyen bir insan niçin ardını arıyor o zaman diye de düşündüm. Amaan haklısınız.Ama insan bazen kendine yediremez ya, yok canım başka bir sebep vardır muhakkak diye düşünür o şekilde düşünmek istedim sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Kuzenler akreptir eşiniz bunu bilmiyor mu?
İşleri duşene kadar..

Sizde hiç takılmayın kendinize farklı ortamlar oluşturun..

Peki neden gitmediniz istemeye?

Onların size karşı sizin onlara karşı olduğu gibi güzel hisleri yok demek ki?

Sizde onları aynı profile sokun. Mecburi buluşma anlarını lehinize cevirebilirsiniz. Hazır ortam varken onları görmezden gelin sonra da samimi gibi davranın 2 laf edin hemen arkanızı dönüp birbirinizle takılın. Valla biz eşimle böyle yaptık şimdi o konusmayanlar dinimizde vallaha ben laf sokmayada başladım çünkü dehşet gıcık oluyorum artık kıza.. neyse sana da kendi yasadigimdan dolayı bu kadar destek atıyorum.

Şu saatten sonra çok umursamamayı düşünüyorum. Buraya yazmam bu açıdan iyi oldu. Bazen insanın göremediklerini başkaları görüp, kabul etmek istemediklerini kabul etmelerini sağlıyorlar. Teşekkür ederim yorumunuz için

Çok şükür öyle bir durum yaşamadım, Allah yaşatmasın.

Siz çok fedakarlık yapmışsınız takmakta haklısınız ama kendinizi üzersiniz. Bunlara takmakla harcayacağınız enerjinizi eşinize çevrim. Gözlerinizi açsanız, yeni dostlar bulurdunuz.

Siz çok fedakarlık yapmışsınız takmakta haklısınız ama kendinizi üzersiniz. Bunlara takmakla harcayacağınız enerjinizi eşinize çevrim. Gözlerinizi açsanız, yeni dostlar bulurdunuz.
Teşekkür ederim. Evet haklısınız, öyle yapacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…