Valla cnm ben değil ama diğer arkadaşlar 2 kere hatırlattı.ses seda yok.Haksizniz. Caniniz istedi madem gün yapacak kadar samimiyetiniz var. X cim cok üsüdüm bir cay alayim yanina bir seyler var mi alsam mutfaktan derdim ben. Böyle susup beklemek iyi degil. Belki fark etmedi. Belki yorgundu gercekten. Ilk sordu dediniz sanirim. Belki bir kere soran bir tip. Yani daha acik olun. Icinizden geceni söyleyin.
Baştan söyledim ben.Yorgunluk bu yaptığının bahanesi olamaz. Sizin şartlarınızı baştan bilerek kabul ettilerse zaten hazır alma mevzuunu laf edemezler. Sizi haklı gördüm ben.
Canım ben bunu desem çoğu kabul etmez.çünkü tek çalışan benim. Maddi açıdan yaniHaklisin
Biz de yapiyoruz arkadaslarla ama muhabbetine yani, baska turlu gorusemiyoruz herkes calisiyor cunku. Disarida ctesi sabahlari kahvalti yapiyoruz.herkes kendi hesabini oduyor ve gun parasini veriyor, kimse yorulmuyor.
Aç olduğumu bildiğini biliyorum.benim bildiğim ev sahibi ne kadar yorgun olursa olsun ki zaten herkes yapıp getiriyormuş ne derece yorulmuş olabilir, sonradan gelen kişiye aç mısın tabak hazırlayayım mı demez.
belli ki aç,işten geliyor.tabağını hazırlar çayını getirir.
görgü denen şey buralardan uzaklaşalı çok olmuş
valla bozulmakta son derece haklısın. en kaba ev sahipleri yarışmasında derece alır senin bu arkadaşın. yiyecekleri misafirlerin getirdiği, bulaşıkların makineye konduğu bir günde en fazla çay demlemekten yorulmuş olması lazım. onu da yapmamış zaten sana.
bence en iyisi dışarıda gün yapmak.ne ev sahipleri yoruldum diye saçmalar ne hizmeti eksik bulan misafirler alınır.
gerçi o güncü teyzelerin yüzünden kafalerde restoranlarda oturacak yer bulamıyoruz gürültülerinden kendimizi duyamıyoruz ama olsun
Gideceğim galibaBu arada bir dahaki güne mutlaka gidin. Sonuçta o kişinin evinde olmayacak. Bundan sonrasına gitmezsiniz gitmeyecekseniz.
Bazen öyle yapıyorum. Ama buna hiç gitmemeliydim.zaten çalışan insana gün ağır gelecek bişey
tabiki haklısınız
konu sahibi yorulmuşsa madem diğer bir arkadaşından rica edebilirdi
bundan sonra parasını gönderin yeter
Valla cnm ben değil ama diğer arkadaşlar 2 kere hatırlattı.ses seda yok.
Ayrıca kalanlardan gönderdiği e oldu onu da gördüm.
Yani yanlış anlaşılacak birşey yok ortada.
Ama bu terbiyesizlik yani gazlamiyim sizi ama. Bi daha gitmeyin ona. Yani işten geç cikiyo olabilirsiniz,bizim günde mesela herkese uygun gün seçiliyor. Haydi diyelim öyle olmadı,iş çıkışı gittiniz diye tavir yapması edepsizlik. Misafirsiniz siz,yuzyuze bakacaksınız sonra böyle şey yapması çok ayıp.Yok hayır.
Ben hiçbir ikramı tatmadım.
Uzaktan mutfakta gördüm sadece.
Bide dedim ya masada duran kurabiye lerden yedim. Sonra onları da kaldırdı
Olayi yasayan sizsiniz. Biz durumu okuyup yorum yapiyoruz. Madem hakli buluyorsunuz kendinizi onu bilemem. Ama bakin...
Iki arkadas söyleyince siz naptiniz peki? Evet falan deseydiniz. Ya yok gerek yok falan demeniz degil mi? Evet ya bir seyler yesem iyi olacak deseydiniz. Sizden ses cikmayinca ikram.etmedi heralde. Bakin bir sey diyecem. Ben misafirim olunca bir saniye oturmam. Icim rahat etmez. Herkes herseyden yiyecek. Kalani da bölüstürür gönderirim. Evde bize bile kalmaz bazen. Ama bu benim. Belki siz de öylesiniz. O da sizsiniz. Ama kimisinin aklina gelmez. O kaar saat ac oturmussunuz. Sizin icin büyük sorun ise. Kalksaydiniz. Isten geldim sicak bir seyler yiyip dinleneyim deseydiniz. Iletisimsizlik ve de sustuklarimiz hayati zorlastiriyor. Simdi arkasindan konusmak da olmaz. Söyleseydin der. Suclu duruma düsersiniz. Güne gitmezseniz de bence konuyu acmadan yapin
10 dk yol yürüdüm kardaiyi de size ilk geldiğinizde ''tabak yapayım mı' diye sormuş zaten elli kere mi sorsun ki anlamadım ben?
tamam hataları var onun da ama, madem açsınız ''evet çok acıktım yap'' deseydiniz o zaman.
10 dk yol yürüdüm karda
Çok üşüdüm ve soluklanmak istedim.
Direk yemek istemedim dinlendim biraz
olsun onun tabağı hazırlaması zaten bi kaç dakika sürerdi, önünüze koyunca da hemen başlamazdınız bi kaç dakika sonra başlardınız. hep mi böyledir huyu mu böyle yoksa ilk kez mi böyle davrandı?
o zaman bi daha onunkine gitmezsiniz, sıra ona gelince sadece parayı yollar diğer arkadaşlarınkine gidersiniz. demekki yapısı böyle soğukmuş hiç uğraşmaya değmez.Bugun konuştuğum arkadaşım evinde hiç rahat edemedikleri ni söyledi. 2 kere evşne gittik 2 sinde de...
Ve geçen bu günden başka bir arkadaş bu ev sahibinin yakın A biyere gelmiş
1 2 saat boşuğu varmış
Aramış bunu.
Kabul etmemiş kızı
Başka kız arkadaşım gelecek diye.
Genel olarak sevimli biri değil.
Diğer arkadaşlar da olsam ben
Mutfağa girer rahat olurdum buna eminim
Almayın madem güne ,niye katlaniyorsunuz ki onaBugun konuştuğum arkadaşım evinde hiç rahat edemedikleri ni söyledi. 2 kere evşne gittik 2 sinde de...
1 2 saat boşuğu varmış
Aramış bunu.
Kabul etmemiş kızı
Bnce sız haklısınız sızın yerınızde olmş olsam hıç gıtmem sadece parayı gonderırım zaten bu gün olaylarında sonradan cıvıtıyolar ınsan hıc degılse tekrar bı cay demler bıde tsbak yapar kusura bakma senı beklemedık ama bn yınede cay koydum hep bırlıkte ıcelım der yok artk yaniMerhaba.
Biz 7 8 arkadaş toplandık gün yapıyor uz.
Kura çektik sırayla heray bir kişide toplanıyoruz.
Herkes bir çeşit yiyecek yapıp götürüyor
Ev sahibine yük olunmasın diye.
Ben çalışıyorum. Aralarında tek çalışan kişi benim. Bende hazır şeyler alıp gidiyorum genelde. Birşey demiyor lar zaten.watsap grubundan kim ne yapacak konuşulup yapıyorlar.
Bugunde gün vardı. Hepsi erken gitmiş bende saat 4 ü geçiyor du gittim.(iş çıkışı)
Tabi ben gitmeye çaylar içilmiş yemekler yenmiş.Normal olarak.
Evin sahibi tabak yapayım mı dedi çok üşüdüm çay ver dedim.1 bardak çay içtim kızlarla öteberi sohbet ettim çayım bitti bekliyorum devamı yok.kalkıp baktım.
Sobanın üstünde ki çay bitmiş.
Mutfağa gittim o da bitmiş. Hani kendim koyacaktım.
Masada kurabiyeler vardı bikaçtane yedim.ev sahibine de eline sağlık dedim.(ama iş çıkışı olduğu için çok açtım)
Kızlar dedi sana börek ayırdık yesene.
Ev sahibine de dediler tabak hazırla.
Arkadaşım gördü yüzüm asık sordu bende çay bitmiş öok çok üşüdüm dedim.kahve yapayım Vs dedi.
Oturdedim sen ev sahibi değilsin.
Baya bi bekledim yani 2nci çayı soran veya bir ihtiyaç ım varmı soran olmadı.kısaca ev sahibi çok ilgisizdi.bende hiç.çay sevmem ama üşüdüm ya çok yürüdüm çünkü.
Neyse paraları verdim.kızlar 5 te kalkıyor du bende onlarla hazırlandım çıktım.
Sokağa inince böreği yapan kız sitemle lütfedip böreği yemedin Vs dedi.
Bende ikram edilmeyen şeyi yiyemem heralde dedim.Anladılar tabi olayı.
Diğerleri de kasti yapmsmıştır çok yoruldu Vs vs dediler.yorum yapmadım.
Mutfakta herşeyden fazla fazla kalmıştı.
Yanlış anlaşılmasın aç gözlü biri değilim
Ama hani kötü hissettim ve biran önce o ortamdan çıkmak istedim.
Ben zaten her gün e gidebilen biri değilim parasını yolluyorum çoğu zaman.
Bidaha gün başka bşr arkadaşımızda olacak ama gitmek hiç içimden gelmiyor. Çünkü zaten geç gittiğim için hem muhabbet edemedik bir doğru.hemde böyle oldu.
Sizce ben haksız mıyım....
Bugun konuştuğum arkadaşım evinde hiç rahat edemedikleri ni söyledi. 2 kere evşne gittik 2 sinde de...
1 2 saat boşuğu varmış
Aramış bunu.
Kabul etmemiş kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?