Bir garip GÜN... Bir bakınız...

Valla cnm ben değil ama diğer arkadaşlar 2 kere hatırlattı.ses seda yok.
Ayrıca kalanlardan gönderdiği e oldu onu da gördüm.
Yani yanlış anlaşılacak birşey yok ortada.

Yorgunluk bu yaptığının bahanesi olamaz. Sizin şartlarınızı baştan bilerek kabul ettilerse zaten hazır alma mevzuunu laf edemezler. Sizi haklı gördüm ben.
Baştan söyledim ben.
Zaten hazır alma konusu problem edilmemiş hiç.
Bunda başka bişey var ama ne ;(

Haklisin
Biz de yapiyoruz arkadaslarla ama muhabbetine yani, baska turlu gorusemiyoruz herkes calisiyor cunku. Disarida ctesi sabahlari kahvalti yapiyoruz.herkes kendi hesabini oduyor ve gun parasini veriyor, kimse yorulmuyor.
Canım ben bunu desem çoğu kabul etmez.çünkü tek çalışan benim. Maddi açıdan yani

Aç olduğumu bildiğini biliyorum.
Neyse artık kızlardan isterim yapılan şeyleri yine yaparlar

Normalde çay sevmem ben ama kar var yol yürüdüm vede üşüdüm cidden

Canım dışarıyı önerdim ben kabul etmediler

Valla cnm ben değil ama diğer arkadaşlar 2 kere hatırlattı.ses seda yok.
Ayrıca kalanlardan gönderdiği e oldu onu da gördüm.
Yani yanlış anlaşılacak birşey yok ortada.

Olayi yasayan sizsiniz. Biz durumu okuyup yorum yapiyoruz. Madem hakli buluyorsunuz kendinizi onu bilemem. Ama bakin...

Iki arkadas söyleyince siz naptiniz peki? Evet falan deseydiniz. Ya yok gerek yok falan demeniz degil mi? Evet ya bir seyler yesem iyi olacak deseydiniz. Sizden ses cikmayinca ikram.etmedi heralde. Bakin bir sey diyecem. Ben misafirim olunca bir saniye oturmam. Icim rahat etmez. Herkes herseyden yiyecek. Kalani da bölüstürür gönderirim. Evde bize bile kalmaz bazen. Ama bu benim. Belki siz de öylesiniz. O da sizsiniz. Ama kimisinin aklina gelmez. O kaar saat ac oturmussunuz. Sizin icin büyük sorun ise. Kalksaydiniz. Isten geldim sicak bir seyler yiyip dinleneyim deseydiniz. Iletisimsizlik ve de sustuklarimiz hayati zorlastiriyor. Simdi arkasindan konusmak da olmaz. Söyleseydin der. Suclu duruma düsersiniz. Güne gitmezseniz de bence konuyu acmadan yapin

Yok hayır.
Ben hiçbir ikramı tatmadım.
Uzaktan mutfakta gördüm sadece.
Bide dedim ya masada duran kurabiye lerden yedim. Sonra onları da kaldırdı
Ama bu terbiyesizlik yani gazlamiyim sizi ama. Bi daha gitmeyin ona. Yani işten geç cikiyo olabilirsiniz,bizim günde mesela herkese uygun gün seçiliyor. Haydi diyelim öyle olmadı,iş çıkışı gittiniz diye tavir yapması edepsizlik. Misafirsiniz siz,yuzyuze bakacaksınız sonra böyle şey yapması çok ayıp.

iyi de size ilk geldiğinizde ''tabak yapayım mı' diye sormuş zaten elli kere mi sorsun ki anlamadım ben?
tamam hataları var onun da ama, madem açsınız ''evet çok acıktım yap'' deseydiniz o zaman.

Hayır gerek yok falan demedim tabiki...
Ama zaten ev sahibi de hazırla diyenlere ses cıkarıp cevap vermedi ki.
Zaten 4 15 te evine girdim
5 e 15 kala kızlar kalkmaya başladı bende onlarla ayaklandım hazırlandım.
Gitme yeni geldin otur diyen olmadıkı yani ev sahibi kastım
Gideyim ben bişeyler yiyeyim asls demem
Zorla ister gibi
Çok şükür dışarda yiyecek durumum var
Acımdan ölsem demem
Birdaha asla o eve adım atmam

iyi de size ilk geldiğinizde ''tabak yapayım mı' diye sormuş zaten elli kere mi sorsun ki anlamadım ben?
tamam hataları var onun da ama, madem açsınız ''evet çok acıktım yap'' deseydiniz o zaman.
10 dk yol yürüdüm karda
Çok üşüdüm ve soluklanmak istedim.
Direk yemek istemedim dinlendim biraz

10 dk yol yürüdüm karda
Çok üşüdüm ve soluklanmak istedim.
Direk yemek istemedim dinlendim biraz

olsun onun tabağı hazırlaması zaten bi kaç dakika sürerdi, önünüze koyunca da hemen başlamazdınız bi kaç dakika sonra başlardınız. hep mi böyledir huyu mu böyle yoksa ilk kez mi böyle davrandı?

Bugun konuştuğum arkadaşım evinde hiç rahat edemedikleri ni söyledi. 2 kere evşne gittik 2 sinde de...
Ve geçen bu günden başka bir arkadaş bu ev sahibinin yakın A biyere gelmiş
1 2 saat boşuğu varmış
Aramış bunu.
Kabul etmemiş kızı
Başka kız arkadaşım gelecek diye.
Genel olarak sevimli biri değil.
Diğer arkadaşlar da olsam ben
Mutfağa girer rahat olurdum buna eminim

o zaman bi daha onunkine gitmezsiniz, sıra ona gelince sadece parayı yollar diğer arkadaşlarınkine gidersiniz. demekki yapısı böyle soğukmuş hiç uğraşmaya değmez.

Almayın madem güne ,niye katlaniyorsunuz ki ona

Bnce sız haklısınız sızın yerınızde olmş olsam hıç gıtmem sadece parayı gonderırım zaten bu gün olaylarında sonradan cıvıtıyolar ınsan hıc degılse tekrar bı cay demler bıde tsbak yapar kusura bakma senı beklemedık ama bn yınede cay koydum hep bırlıkte ıcelım der yok artk yani

Eve gelen misafire tabak hazırlayımmı diye sorulmaz hazırlanır ikram edilir yerse yer yemezse yemez o nebiçim ev sahibiymiş yorulacak tabi misafir ağırlıyor sonuçta

Kimse 1 2 saat boşluğu var diye kafasına göre birinin evine gidemez bence de arkadaşıyla özel konuşacakları vardır belki.Diyelim ki o bile yok zorunda mı her geliyorum diyeni ağırlamaya insanlar.

Ben de bu kusursuz tabaklar, envayi çeşit yemekler dolu olayları sevmiyorum.Koyarım her şeyi ortaya hep birlikte yenir.Diğer türlüsünü beceremem zaten. Sevimsiz biri de değilim.Dedikodu yapanlar daha sevimsizler bence.

Arkadaşınızda belki böyledir.Evet rahatsız olmakta haklıydınız en başta ama iletişim de kuramamışsınız bence.Hata tamamen ev sahibinde değil.Kimse de akıl okuyucu yok değil mi söylemezseniz bilemez.

Olan olmuş bi daha gitmezsiniz herkese bu durumu çaktırıp dedikodu kazanı kaynatmanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…