- 27 Nisan 2012
- 15.820
- 19.051
- 498
yarın öbürgün o arkadaş arar sizi kırıldın mı diye hazırlıklı olun :)Ya o grubun içinde bende varım.watsaptan falan beraber konuştuk menüye falan.
Hamile bir arkadaşımız bize mantı açmıştı
Tabi hepsi yalan oldu.
Bundan sonra dışarda 5 dk karnımı doyurup gidecem güne gidecek olursam...
eee cevap yazdı mı o kişiOna Ayrıyeten mesaj attım
Doğumdan sonra bana m@ntı yaparmısın
Ben yiyemedim diye :)
Ya kadın çay verdi sonra yanımda bile durmadı 2nciyş sormadı ben gşttim baktım heryere yoktu çay vs.
Mutfağa girince de gördüm işte ikramlıkları.yoksa hususi bakmadım
Tabağı ret edip çay istiyormuş gibi bir cümle kurmuşsunuz. Tok sanmış olabilir sizi. Bir bardak çay içtikten sonra bir daha alabilir miyim dememişsiniz. Ev sahibi de istese söylerdi zaten çay da bitti diye hiç sormamış.Evin sahibi tabak yapayım mı dedi çok üşüdüm çay ver dedim.1 bardak çay içtim kızlarla öteberi sohbet ettim çayım bitti bekliyorum devamı yok.
bir gün canım fena halde baklava istemişti, o gün de eşimin iş arkadaşına davetliyiz, aldık 1 kilo baklava gittik, yemekler yendi kahveler içildi bizim baklava gelmedi
eve dönerken de baklavacı kapanmıştı, o geldi aklıma şimdi
neyse olan olmuş, bence bu ev sahibinin hatasını diğer arkadaşlarınıza yüklemeyin, yine fırsat oldukça gidin.
+1Haklisiniz bence de. Ben de olsam parayı yollar kendim gitmezdim bundan sonra. Kafam rahat olurdu en azından..
nedense bu hikaye bana çok tanıdık geldi. aynısını bende tulumba tatlısında yaşamıştım. Üstüne hamileyim.. Canım o kadar çok çekmişti ki, gece rüyama girmişti. Sabah kahvaltısına da eşime tatlı aldırıp, tatlıyla başlamıştım..bir gün canım fena halde baklava istemişti, o gün de eşimin iş arkadaşına davetliyiz, aldık 1 kilo baklava gittik, yemekler yendi kahveler içildi bizim baklava gelmedi
neyse olan olmuş, bence bu ev sahibinin hatasını diğer arkadaşlarınıza yüklemeyin, yine fırsat oldukça gidin.
Ben de sinir oluyorum misafirliğe giderken alınan şeyin ortaya çıkarılmamasına. Yemeyecek olsam dahi, o bir nezakettir. Ama çok denk geldim bunu düşünemeyenlere
nedense bu hikaye bana çok tanıdık geldi. aynısını bende tulumba tatlısında yaşamıştım. Üstüne hamileyim.. Canım o kadar çok çekmişti ki, gece rüyama girmişti. Sabah kahvaltısına da eşime tatlı aldırıp, tatlıyla başlamıştım..
Ay ya sizinde çok kötü olmuş.bir gün canım fena halde baklava istemişti, o gün de eşimin iş arkadaşına davetliyiz, aldık 1 kilo baklava gittik, yemekler yendi kahveler içildi bizim baklava gelmedi
Ayy canım kıyamam yaanedense bu hikaye bana çok tanıdık geldi. aynısını bende tulumba tatlısında yaşamıştım. Üstüne hamileyim.. Canım o kadar çok çekmişti ki, gece rüyama girmişti. Sabah kahvaltısına da eşime tatlı aldırıp, tatlıyla başlamıştım..
Ay ya sizinde çok kötü olmuş.
Bence de adsptsn dır getirilen sofraya tadımlık da olsa konur.
Görgü işte herkeste olmuyor
Bizdede açılır canım. Unutulsa bile giderkende olsa açılır açmamak ayıp bana göre.bizde hemen o kutu açılır, çaylıksa çayla, yemekle vs bir şekilde mutlaka ikram edilir ama kimisi de misafir gitmeden hediyeyi açmazmış, garip gelmişti bana, kendi arkadaşım olsa isterdim de eşimin arkadaşları olunca hani bizim baklava diyememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?