Bir garip GÜN... Bir bakınız...

Yerinde olsam hem calisip hem de gune katilayim diye hic kendimi yormazdim.paraya ihtiyacin yokmus.Gün bahane maksat arkadaslarimi goreyim desen ona da vaktin yok zaten gec gidiyomussun.Ev sahibi cok ayip etmis.Yorulmustur desen zaten her sey yapilmis hazir gelmis.unuttu desen cok kalabalik olunca anca oyle unutulur bana gore.ev sahibinin yapacagi bi cay demleyip ikramlari vermek.sana ozel cay mi yapacakti diyenlere hayret ettim cay dedigin nedir ki! Elbette sen de o gruptaysan gelecegin de belliyse sen gelmeden cayi demleyip hazir etmesi lazimdi.tabak ister misin diye sorulmaz sen hazirla koy ister yesin ister yemesin.bilmiyorun biz boyle gorduk herkesin adeti gorgusu farkli demek ki.benim aklima sey geldi.herkes ev yapimi pasta borek getiriyo ya sen hazir aldigin icin seni kolaya kaciyo olarak gorup canlari mi sıkılıyo ki?

Canım ne alacaksam söyluyorum.seçenek sunuyorum ve isteğe göre alıyorum.
Onlarda az malzemeli şeyler seçiyorlar ikram için.
Makarna salatası poğça falan yapılıyor.
Sanmıyorum onla alakası olduğunu.

Bidaha menü konuşulduğunda
Ben ne yapayım kızlar
Gene aç kalmayayım falan mı desem

Ooo biri giderayak bana öyle bir şey dese hani yorgunluktan farketmemiş olsam nasıl mahcup olurum hemen bi paket yapar zorla eline tutuştururdum
Bence de ayıp etmiş

Ooo biri giderayak bana öyle bir şey dese hani yorgunluktan farketmemiş olsam nasıl mahcup olurum hemen bi paket yapar zorla eline tutuştururdum
Bence de ayıp etmiş

Yok ben ev sahibi ne bişey söylemedim
O da zaten sen yeni geldi n otur kalkma falan da demedi.
Gündüz nasıl bunaldı ysa artık

Yok çıkışta böreği yapan arkadaşıma dedim.
Ev sahibi duymadı.böreği yapan arkadaş yemedin falan dediği için dedim onu dq
Aa anladım ben herkes kapıdaydı duydu filan givi hayal etmiştim
Çünkü bizde ev sahibi herkesi kapıdan geçirir
Çok kabaymış yahu boşver

seni, günün bir elemanı olarak görememiş ev sahibi ve belki diğerleri de öyle. çünkü işinden dolayı misafirler kalkmaya yakın geç gidiyorsun. seni pek benimsememişler sanırım. ayrıca madem toplanıyorsunuz hafta sonu toplanmalısınız. sizin de müsait olduğunuz bir günde yani. ve her defasında hazır bir şey götürmenizin eleştirisi büyük ihtimal yapılmıştır arkanızdan.bu yüzden de sizi tınlayan olmamış maalesef. ama ev sahibinin hareketi affedilemez tabi ki.

Ev sahibinin yorgun olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta çeşit çeşit ikram hazırlama olayı bile yok. Herkes 1 çeşit getiriyor o da lütfedip çay hazırlasın yani.

İki çocukla ki biri küçük sadece 5 arkadaşım gelecek diye 8 çesit ikram yaptım. Onlar gelince de çaydı kahveydi herşeyini yaptım. Giderken saklama kutularına ikramlık koyup verdim. Eşlerine götürsünler diye. Yorulmadım mı yoruldum ama bunu belli etmedim. Hatta esprilerin dibine vurduk.

Şimdi ev sahibinin yaptığı terbiyesizlik. Geç gelmenin mazareti var. Ben olsam seni arar gelmene 5 dk varken çayını yapmış olurdum. Hatta börekleri bile ısıtırdım. Biz böyle öğrendik annemizden.

Günlere gitme. Parasını gönder. Gün yine başlarsa da girme bir daha.

sana bir garezi var o zaman

Canım diğer samimi olduğum arkadaş la konuştu m.onlarda hiç memnun kalmamış çay bile içemedim rahat edemedim onun yüzünden çocuğumu dövdüm Vs vs dedi.kalkmamız için gözümüze bakıyor du hiç rahat edemedim falan dedi.sana yaptığı çok ayıptı ama günlere gelmemezlik yapma
Geleceksin
Kimsede arkandan diyemezki o hazır getiriyor başta ben açarım ağzımı sen sahipsiz değil sin falan dedi

Haftasonu onlar kocaları evde diye
Bende tatil günü m aileme ayırmak istiyorum diye yapılmıyor gün canım.
Hazır konusu hiç dile gelmemiş öğrendim ben.
Ama geç gitmek zorundayım hepsi ev hanımı
Ben im zamanım kısıtlı
Ve her güne de gitmiyor um zaten

Haksizniz. Caniniz istedi madem gün yapacak kadar samimiyetiniz var. X cim cok üsüdüm bir cay alayim yanina bir seyler var mi alsam mutfaktan derdim ben. Böyle susup beklemek iyi degil. Belki fark etmedi. Belki yorgundu gercekten. Ilk sordu dediniz sanirim. Belki bir kere soran bir tip. Yani daha acik olun. Icinizden geceni söyleyin.

Yorgunluk bu yaptığının bahanesi olamaz. Sizin şartlarınızı baştan bilerek kabul ettilerse zaten hazır alma mevzuunu laf edemezler. Sizi haklı gördüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…