Bir garip pırlanta meselesi :/

Eşinizin maddi durumuna bakar. Eğer çok rahat geçinip bir de birikim yapabilen biri ise o zaman öküzmüş derim. Ama zaten kazancınız hayat standartınızı korumaya ancak yetiyorsa ne yapacaksınız 5taş yüzüğü?

Asgari ücret alıp da son model 10binTL'lik telefon peşinde koşanları ve bu pırlanta merakını hiç anlamam. Şu global kriz ortamında geleceğinizi düşüneceğinize bence biraz ortamlarda hava atma peşindesiniz.

İyi de yoka sayacak kadar durumunuz iyise süs için alırsınız değilse ki eşinizin konuşması o yönde geleceği de düşünürsünüz. Ben sırf elimde güzel dursun diye o kadar para vermem şu durumumla veriyorsam da bozdurduğumda değer kazanacak bir şey olsun isterim.

Yuzugu alip almamak onemli degil ama dalga gecmesi ve bozdurmaktan bahsetmesi hos olmamis kirici olmus. Ben olsam bozulurdum ve istemezdim

Şu 5 taşı bi ben sevemiyorum galiba. Çok itici duruyo hiç hoş durmuyo bence. Onun yerine zarif özel tasarım yüzük daha hoş olur bence. Sadece sende olacak. Seneler sonra bile bakıp gençlik günlerini yad edersin :) çocuklarına hatıra bırakırsın

Rahat geçinip birikim yapabilen kesime giriyoruz şu an için ..

Satsak para etmez ne demek yüzük ne Zaman satılır ? Boşanıldığında ,benden boşanmayı mı düşünüyorsun deseydiniz.Beştaş çirkin diyormuş sanki o mu takacak parmağına,siz beğenmişsiniz.Resmen para harcamamak için yapıyor.Bence gidin kendinize beğendiğinizi alın,senin keyfini beklememem mesajı verin.

Eşimin evlenme teklif etmek için benden habersiz aldığı tektasi bile takamıyorum vicdanım sızlıyor o taşların minicik bedenlerce hangi şartlarda çıkarıldığını düşündükçe. Almayın, aldırmayın . Inanın değmez minicik bir bedenin canına.

Ahhahhaa oh olsun
Güle güle kullanın, alyansı da daha zarif bir modelle değiştirirseniz daha da iyi duracaktır.
Parmağıma biraz büyük o yüzden alyans taktım önüne benim ölçümdeki yüzük gelene kadar böyle kullanıcam çok teşekkür ederim :)

Güle güle tak tebrık ederim :)) ama alyans gitmemis önüne bence tektaş tak yoksa tek tak Bestası
Tek takmayı düşünüyorum yüzük büyük geldiği için düşmesin diye alyans taktım yenisi gelene kadar böyle idare edeceğim :) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…