- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Amazing family
-
Geceniz iyi olsun kızlar
Hemen konuya giriyorum.
Eşim hamile olduğumu öğrendiğinde bana hediye almak istedi ve benim istediğim birşey olsun diye bana sordu.
Bende o zaman pırlanta beştaş yüzük istediğimi söyledim fakat o sıra gebelikle ilgili muayene ücretleri bebek için alışveriş derken alamadık. Doğumum oldu ben alacak diye beklentiye girdim tabi yine almadı.
Ara ara bu konuyu konuşuyorduk aynen şöyle geçiyordu konuşmalarımız
Eşim: Beştaş almamı hala istiyor musun ?
Ben: Olsa da olur olmasa da hevesim kalmadı pek
Eşim: Tamam o zaman hahaha:)
Ben: Ben sana söz verdim olmaz öyle alalım diyeceğine bir de ti ye alıyorsun
Eşim: Çok çirkin ya onun yerine başka bişey alalım bla bla bla ...
Velhasıl benim gerçekten hevesim kalmadı kızlar. Parasında da değilim bana kendisi söyledi gidip ucuz birşey de alsa mutlu olurdum.
Sürekli alalım mı diye sorması beni çok sinirlendiriyor. En son yeni yılda alalım (kesin istiyorsan) dedi. Neyse uzatmadım tamam dedim bugün bakıyoruz netten bana diyor ki bunları yarın bir gün satsak para da etmez boşa yatırım
O kadar üzüldüm ki
Dedim sen bana ömürlük hediye mi alıyorsun yatırım mi yapıyorsun anlamadım.
E diyor orasını da düşünmek lazım satarız belki
Şimdi ben ne yapayım gerçekten bu konuşmanın üstüne almayayım diyorum ben ne düşünüyorum o ne düşünüyor.
Siz olsanız ne derse desin alır miydiniz
Yoksa bu lafının üstüne istemediğinizi mi söylerdiniz ?
Bir de abartıyor muyum?
Böyle düşünse bile direk söylemesi hoş değil ya
Rahat geçinip birikim yapabilen kesime giriyoruz şu an için ..Eşinizin maddi durumuna bakar. Eğer çok rahat geçinip bir de birikim yapabilen biri ise o zaman öküzmüş derim. Ama zaten kazancınız hayat standartınızı korumaya ancak yetiyorsa ne yapacaksınız 5taş yüzüğü?
Asgari ücret alıp da son model 10binTL'lik telefon peşinde koşanları ve bu pırlanta merakını hiç anlamam. Şu global kriz ortamında geleceğinizi düşüneceğinize bence biraz ortamlarda hava atma peşindesiniz.
Aynen öyle yaptım ve bugün aldık :)Bence sen artık sen bılırsın deme. İstiyorum al bozmıcam takcam de :)
Ahhahhaa oh olsun
Kızlaaaar bu konu burada kapanmıştır
Güle güle tak tebrık ederim :)) ama alyans gitmemis önüne bence tektaş tak yoksa tek tak Bestası
Kızlaaaar bu konu burada kapanmıştır
Eşimin evlenme teklif etmek için benden habersiz aldığı tektasi bile takamıyorum vicdanım sızlıyor o taşların minicik bedenlerce hangi şartlarda çıkarıldığını düşündükçe. Almayın, aldırmayın . Inanın değmez minicik bir bedenin canına.Geceniz iyi olsun kızlar
Hemen konuya giriyorum.
Eşim hamile olduğumu öğrendiğinde bana hediye almak istedi ve benim istediğim birşey olsun diye bana sordu.
Bende o zaman pırlanta beştaş yüzük istediğimi söyledim fakat o sıra gebelikle ilgili muayene ücretleri bebek için alışveriş derken alamadık. Doğumum oldu ben alacak diye beklentiye girdim tabi yine almadı.
Ara ara bu konuyu konuşuyorduk aynen şöyle geçiyordu konuşmalarımız
Eşim: Beştaş almamı hala istiyor musun ?
Ben: Olsa da olur olmasa da hevesim kalmadı pek
Eşim: Tamam o zaman hahaha:)
Ben: Ben sana söz verdim olmaz öyle alalım diyeceğine bir de ti ye alıyorsun
Eşim: Çok çirkin ya onun yerine başka bişey alalım bla bla bla ...
Velhasıl benim gerçekten hevesim kalmadı kızlar. Parasında da değilim bana kendisi söyledi gidip ucuz birşey de alsa mutlu olurdum.
Sürekli alalım mı diye sorması beni çok sinirlendiriyor. En son yeni yılda alalım (kesin istiyorsan) dedi. Neyse uzatmadım tamam dedim bugün bakıyoruz netten bana diyor ki bunları yarın bir gün satsak para da etmez boşa yatırım
O kadar üzüldüm ki
Dedim sen bana ömürlük hediye mi alıyorsun yatırım mi yapıyorsun anlamadım.
E diyor orasını da düşünmek lazım satarız belki
Şimdi ben ne yapayım gerçekten bu konuşmanın üstüne almayayım diyorum ben ne düşünüyorum o ne düşünüyor.
Siz olsanız ne derse desin alır miydiniz
Yoksa bu lafının üstüne istemediğinizi mi söylerdiniz ?
Bir de abartıyor muyum?
Böyle düşünse bile direk söylemesi hoş değil ya
Sonuç : Gurur yapmadım ve aldırdım hahhayt
Parmağıma biraz büyük o yüzden alyans taktım önüne benim ölçümdeki yüzük gelene kadar böyle kullanıcam çok teşekkür ederim :)Ahhahhaa oh olsun
Güle güle kullanın, alyansı da daha zarif bir modelle değiştirirseniz daha da iyi duracaktır.
Tek takmayı düşünüyorum yüzük büyük geldiği için düşmesin diye alyans taktım yenisi gelene kadar böyle idare edeceğim :) teşekkürlerGüle güle tak tebrık ederim :)) ama alyans gitmemis önüne bence tektaş tak yoksa tek tak Bestası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?