Bir garip pırlanta meselesi :/

Çok şükür benimle ve çocuklarıyla çok ilgilidir bir dediğimizi iki etmez ama sabrederek geldim bu aşamalara ilk yıllar çok bencil biriydi az üzmedi beni :/
İki çocukla yeniden evlenmiş gibiyiz şimdi

Valla haklısın..ama daha kötüleri de var mesela ben de doğurmak üzereyim ne gelen hediye var ne bi teklif..başlarda sen bana hiç bişey almadın bebek haberini alınca dedim bütün para sende zaten ne istiyorsan al kendine dedi Bu modeller böyle oluyormuş öğrenmiş olduk

Bu sözlerin üzerine kesinlikle aldırırdım.
Ben de ileriyi çok düşünürüm ama bazı şeyler bu sınıfa girmez.Gıcıklığına aldırırım,anlamını filan da kaybetmez hiç,inatta bazen murattır

Zaten pırlanta elmas kırıntısıdır,yani öyle olmalıdır değl mi?
Taşlarının para etmediğini de burada öğrendim.
Herşey gibi pırlantanında çakması çıktı,mertlik bozuldu:))

2000-3000 tlye olanlar laboratuar taşı kız. Piyasanın çoğu laboratuar taşı. Gerçek pırlanta fiyatları için DeBeers , Bucherere bakmakt fayda varBugün tam şu anda tatile çıkıyorum, dün tatillik küpe bakayım dedim. Buchererde küpeler 6000eurodan başlıyordu vallahi biz sizi ararız dedim

Uygun fiyatlı olanlar kanlı elmas değil kız laboratuar yapımı

Kırıntı değil elmastır cnm.
Kesim şekilleri farklıdır.
Lupla bakıldığında değeri anlaşılır. İçinin temizliğine göre.
Atom taşlar vardır, pırlanta diye insanlara yutturuyorlar. Halbuki değil, öyle atom taşlar varki pırlanta olmadığı ancak lupla bakıldığında anlaşılır.
O ışıltıyı parıltıyı da kesim şekilleri veriyor taşlara.

Bence abartiyosunuz. Sonucta turkiyede ortalama ailelerin durumu belli. Yani bir cogumuzun. Esim bana bestas yuzuk almak istese mesela ben dusunurum. Gercekten 5 tasa gidecek haybeden paramiz var mi. Varsa tamam ama yoksa bilezik al derim zincir al derim evin ihtiyacini al derim. Ama ben en mantiklisi cocuguma aldiririm. Yanlis anlamayin ama sizi okurken kendimi cok fakir dusunceli hissediyorhm. Bebegim icin bile cogu iclik kiyafeti kuzenimden aldim. Bosuna neden para vereyim zaten 1 ay giyecek diye. Oda takimi almadim. Almayi da dusunmuyorum 2 yasina kadar. O da mahramiyet duygusu gelissin diye oda takimi alicam yoksa onu da almayacaktim.
Yani velhasilkelam esiniz zorlaniyosa para sizin paraniz ortak paraniz ortak yatiriminiz ortak gideriniz. Bence alinmaniza gerek yok .esinize hosgoruyle gerek yok hayatim baska bisey yapariz deseniz onun da ici rahatlasa oyle saklabanca hareketler yapip almamaya calismasa daha mantikli olmaz mi :)

Al al tatile nereye gittiğini söyle arkandan dolanayım belki düşürürsün :)))))

Bizim okuldan biri evlilik yüzğünü düşürmüştü pırlanta , tuvalete kocaman yazı asmıştı fotoğrafını falan filan. Gerçi ben de olsam asardım zira fiyatları 20 bin dolar civarı.

Benim hevesim kaçardı ve bu konuyu artık konusmazdım. Yani hediyenin anlamından uzaklaşılmış maalesef. Kendini almak zorunda mi hissetti örf, adet derken, o an costu bi söz verdi sonra pişman mı oldu artık her nasılsa amacı bu andan sonra yatırım gibi. Oysa hediye saklanmak ve hatırlanmak icindir. Bu yüzük bana doğumu değil, sözünü tutmamak için direnmesini ve hatta sürekli konuyu acarak beni rahatsız etmesini hatırlatırdı bu nedenle istemezdim. Ancak genel olarak sorunsuz bir eş olmasından dolayi da bu konuyu icime dert etmez taki istiyorsam kendi butcemden alır, takardim.

Avusturya Alpleri kız kayak + dağ yürüyüşü + göl kenarı + dağ manzarası + spa

Bu ay çok açılmışım bir de bu ay taşıncam otel havaalanı transferi ister misiniz 160euro dedi...onun yerine trene biniyorum

Gelecek ay İtalya Alplerine gidicem şimdi üşendim ohhh mis gibi Almanlar yok

Kaç kez düşünmen yeterli almayalım dedim hatta koşu bandı istiyoruz onu alalım yerine dedim ama yok kabul etmedi niyeti almamak değil bence alalım ama aynı paraya altın bilezik alalım zarar etmeyelim diye düşünüyor

Hayır bi tek bana mı garip geliyor

Eşin neden ne istiyosun diye soruyo

Sende beştaş diyorsun

Eşin çok istiyosa içinden geldiyse bi hediye alır gelir

Ben söyledikten sonra o hediyeyi alsa ne önemi kalırkı...

Herşeyi bana sorar bende haberim olmadan sürpriz yapsın isterim ama artık alıştım doğum günümde bile sorar hatta kartı verir direk alayım diye :)
Bende alıştım o sormadan yıldönümü hediyem bu olsun diyorum hiç olmamasından iyi mi bence iyi
Arada çiçek alır sürpriz yapar o da yetiyor valla

Tmm o da mantikli. Hem senin istedigin olsun altin alalim hemde yatirim olsun kotu gunumuzde bozariz demek istiyor. Ama kosu bandi istiyorsaniz kesin sekilde diyin ki sen bilezik alsan da ben kosu bandi alicam . O yuzden karari sen ver diyin :)
Ama o kosu bandida pek kullanilmiyor haberiniz olsun :)

Benim eşimde 5 taşı hiç beğenmiyor.ben imitasyon aldım yakışacak mı diye o minik eline o kocaman şey ne kadar çirkin olmuş dedi hiç sevmedi Yani.Belki eşinizde gerçekten sevmiyordur.şahsi fikrim bende satınca çok değer kaybedecek birşeyi almak istemem.

normalde alayım mı, satsak para etmez muhabbetleri evet itici. ama ortada bi hediye yok ki. hediye dedin içten gelir, sürpriz olur. siz pahada ağır bişeyi bana al demişsiniz. adam da buna alışveriş gözüyle bakıyor doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…