Bir garip pırlanta meselesi :/

Neden pırlanta olmak zorunda? Evlilik yıl dönümümüzde eşim herseyi beğenmeyen biri olduğum için ne alayım dediğinde bende beştaş istemiştim Fakat pırlanta değil altın üstelik takmadığım altın küpelerimi vererek aradaki farkı ödeyerek almasını istedim eşim sağolsun küpelerin kalsın demişti bende kullanmıyorum ne gerek var dedim ve çok makul bi fiyata gerçekten çok güzel işçiliği olan beyaz altın beştaş aldık... baZı kadınlar değerli taşları çok önemsiyor mesela kardeşimin eşi gelinimizde öyle. Nihayetinde standart gelir düzeyine sahip insanlarız sırf gerçek pırlanta olsun diye tutturdu ve toplu iğne başı kadar bi yüzük aldırdı ben çok komik buldum içten içe. herneyse ben burda kendimi övmek için yazmadım gerçekten değerli taşlara her kadın bayılır fakat demek istediğim önemli olan karşındaki insanada değer verdiğini hissettirmek dayatmalarda bulunmamak. İnsana verilen değer hediyenin değeriyle orantılı değildir bence. Gerçekten manevi değer söz konusu olmadığında ne kadar çirkinleşebiliyor bir hediye alma durumu... Bütün bu konuşmalardan sonra kaşıkçı elması alınsa kıymeti Yok diye düşünüyorum... Ayrıca bir kaç ay sonra doğum hediyesi olarak eşim benden habersiz çok pahalı bir cep telefonunu hediye etti bana kalsa asla istemezdim ama sanırım bazı şeylere değer vermediğim için bir jest yaptı.

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum fakat ben değerli olduğu için pırlanta istemiyorum taşının ışıltısı hiç sönmediği için istiyorum. Altınların taşı maalesef bir süre sonra sönük oluyor kenarları kararıyor :/ Sizin yaptığınızı bende yaptım zamanında kullanmadığım altın setimi eşim kabul etmese de bozdurdum bana alacağı bileziği benim setimle almış olduk :) GüZel yorumunuz için teşekkür ederim bunlar herkesin kulağına küpe olmalı. Benim eşimde birşeyi aldırmak için diretsem inadına almaz ama hayatım canın sağ olsun dediğimde alacağının daha iyisini alır

İstediğin hediyede gayet haklısın. Ben olsam ben de isterdim Doğum hediyesi vs. Ama sizde suçlusunuz. Hevesim kaçtı demek yerine al diyecektiniz. Erkekler düşünce abidesi kibarlık timsali değiller. Onlardan incelik beklemek hata bence. Çoğu erkek bu kibarlıktan yoksun

Aynı muhabbet bizde de var şu an. Üstelik ben beştaş vs gibi net bsy de istemedim taki istiyorum dedim sadece. Zaten cok masraf yaptık vs basladi. Ben söylemedikçe de konusunu bile açmıyor ama aldıracağım kararliyim :) şu saatten sonra kıymeti yok vs diye düşünme içine de atma hiçbişeyi. Istiyosan aldır durumunuz da varsa hele. Hakkindir.

Bebek dogdugunda bir yeri incinmesin diye ben var olanları da takmadım bence o kadar da ustelemeyın. Su an 14 aylık kızım alyansım parmagımda tektas beştaş hepsi kutuda duruyor.Eşiniz de belli ki almak istemiyor bu sekilde alsa o yuzugu taksanız olumsuz anlam yuklersınız yuzuge. Bence bosverın o parayla tatıle gıdın bir tek anılar kar kalıyor:)

Evet ,belgeseide izlemiştim,hele menekşe rengi elmas:rollleyes:

Aynen bencede siz üzerinde durmazsanız en iyisini alacaktır belkide erkekler inat yapıyorlar Dediğiniz gibi çünkü bende gerçek taşlı pırlanta istesem belki benimki de diretebilirdi diye düşünüyorum sanırım ters tepiyor...

İstediginiz şeyi almayacaksa kafasına göre bir hediye alıp gelseydi madem yada sormasaydı ne istiyorsun,istediğin birşey olsun diye.
Sanki kafasına silah dayadınız bana bundan al illaki diye. Sormuş söylemişsiniz yani. Almayacaksa sormasaymış.
Bilemedim,hoşlanmadım ben eşinizin tavrından.
Kızım doğunca gidip pırlanta kolye almıştık eşimle beraber,kafama göre almayayım takacağın birşey olsun demişti,oğlum oldu şimdi küpelerini almış eşim o pırlanta kolyenin zira o zaman konuşmuştuk küpelerini de alırız bir ara diye,unutmamış gitmiş almış,hoş almasaydı da aklıma gelmezdi bu hengamede ama size yapılan gibi bir tavır olsaydı,kalsın alma derdim ve kırılırdım. Mevzu hediye alınıp alınmamasından ziyade tavır bence.

Valla benim beğendiğim model 8-9 bin civarı olduğu için yaklaşık iki yıldır bekliyorum o kıymetlimiz efendimizi Durumun biraz müsaitleştiği ilk an tepesine binicem Bende aman doğum oldu harcamamız var gerek yok, aman tatile gidelim acelesi yok diye diye erteledim fiyat ikiye katlandı.Fırsat geçmişken elinize aldırın. Bende ara ara ss alıp atıyorum aklında kalsın diye Bunlar anlamıyorlar tripten, tutumdan.

Bnkide sözde bana hediye alcak ama hiiiiiiççç oralı değil

Amazing family eskiden pırlantalara verilen para çok gereksiz gelirdi bana. Sonra arkadaşlar kanıma girdi. Doğum hediyesi olarak aldırdım eşime. Tek taş, beş taş ve damla küpe. Ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gidiyor. İki sene oldu. Sırayla takıyorum. İyi ki aldirmisim. Hicbir zaman sattırmayacağım için de değer kayıpları ile de hiç ilgilenmiyorum:)

siz de o zaman bilezik alın diye söyleyin babam, annem istiyor diye gitmiş ona beştaş yüzük almış babam aldı mı mesela satmak amaçlı düşünmez bunlar ömürlük der içinden gelmese zaten almaz. bence istiyorsanız yine de aldırın yoksa her bir şey istediğinizde aynı taktiği uygular.

Bende olsam pırlanta almazdım çünkü çok çabuk sıkılıyor ve degistiriyorum pırlantayı satamazsınız da onun yerine altin alın beyaz altın var pırlanta gibi onlar çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…