bir garip tatil meselesi

Bana isteğiniz makul geldi. Her tatilde illaki götürmek zorunda değilsiniz. Esinizle baş başa dogum gunu kutlamak isteyebirsiniz bu çok normal. Zaten anladigım kadarıyla kendi kızınızı da götürmeyeceksiniz.

Siz eşinizle buraya yazdığınız gibi konuşun. Baş başa tatil yapmak istediğinizi, giyinip soyunmanin sorun öldüğünü, bir dahaki tatile birlikte gideriz diye anlatabilirsiniz. Eşiniz de anlayışla karşılayacaktır. E Eftelya21

Yanlış anlamışım orayı. Yine de yabancı istemem demesi empatisizlik sana yabancı adamın çocuğu. Sen tatilde çocuğunu istiyorsun adam niye istemesin.
Aynen öyle .
Empati kuramıyor , o çocuğa tahammül edemiyor . Devamlı o benim bşyim değil sadece evime gelen misafir diyor .

İsteği makul geldi diyenleri anlamıyorum
Durduk yere 1 gece çıkmadı o çocuk, zaten vardı
Çocuklu biriyle evlenmenin zorlukları diye zilyon konu açıldı, tüm bunlar öngörüldü. O zaman ona göre karar ver diyenler, şimdi istediğin masum diyor.
Sitenin profili çok değişti. Babanın 2 ayrı anneden, 2 evladı var, nikahı taze olan onunki kayrılsın istiyor.
İlerde miras paylaşımı da çıkar bu gidişle

Senin çocuğunu kendin büyütebileceğinin garantisi var mı? Yarın birgün ölüp gitmeyeceğinin, 2 yaşındaki çocuğunun başına kendin gibi bir üvey anne gelmeyeceğinin garantisi var mı? Biraz vicdanlı olun. Allahtan korkun merhametsizlik yaparken.

eski konulariniza bakinca asil
sorunun kocanizla oldugu aşikar. zaten adama yeterince tahammul ediyorum cocugunu da cekemeyecegim tavrina burunmussunuz. burada en gunahsiz kisi o cocuk, yaptiginiz (bence) yanlis evliligin sorumlusu o degil.

esinizin sorumsuz yapisi ve sizin ailenizin bu kadar icinizde olmasi adamin da iyice salmasina sebep olmus. esinizin kiziniza davranisiyla ogluna davranisini bile kiyaslar haldesiniz. tatilden cok daha onemli problemleriniz var. bence o parayi tatil yerine bir uzmanla gorusmeye harcayin. bu evlilikte kurtarilacak bir sey kalmadiysa ayrilmak herkes icin daha mantikli.

Ay yok ben dayanamıyorum banlanmak uğruna da olsa yazacağım.Şifremi kaybetmiştim ama sırf size yazabilmek için uğraşıp şifremi sıfırlayıp hesabıma girdim ha değer misiniz ?Değmezsiniz hem de zerre kadar ama ben o çocuğun hatırına uğraştım ki belki kendinize gelirsiniz.Konunuzu ilk okuduğumda isteğiniz doğal geldi ama herkes tepki verince hesabınızdaki o ÇOCUKla ilgili tüm konuları okudum ve o zaman anladım içinizdeki pisliği.Ve tek söyleyeceğim siz inanılmaz kötü bir kadınsınız.Yahu 10 yaşındaki(o zaman 10 yaşındaymış) bir çocuğu babasından kıskanmışsınız hem de niyebabsının kolunda adı yazıyor diye. Sevmeyip yemediği yumurta için onun iyiliğini istiyorum ayağına babasının yanında haşlamaya çalışmışsınız belki de amacınız babasının ona kızmasını sağlamaktı ama yok yememiş adam.Daha türlü türlü şeyler yani hiç masum ayağına yatmayın siz o çocuğa karşı en başından beri artniyetliymişsiniz zaten .Allah o çocuğu sizin elinize düşürmesin keşke ama keşke eşiniz sizin oğluyla ilgili gerçek düşüncelerinizi okusa sizin nasıl bir insan olduğunuzu anlasa çünkü eminim ki burada bize yaptığınız gibi onun yanında da iyilik meleği kesiliyorsunuzdur.Babası diğer kızıyla tatilde iken o çocuğun aklının babasında kalıp kıskanmasını mı istiyorsunuz? O daha ÇOCUK ve 12 yaşında . Her ne kadar siz çekirdek ailem diyip kabullenmesenizde o çocuk sizin ailenizin bir parçası ve kızınızın da abisi ve o tatile gelmek onun hakkı.Siz de bunu kabul ederek evlenmişsiniz zaten.Neymiş babası oğluyla tatilde çok vakit geçiriyormuşta zaten kızını görmüyormuşta vıdı vıdı bik bik… E sizin kızınız can da o patlıcan mı ?

Allah göstermesin size ve eşinize bir şey olsa kızınızın hayattaki en yakını abisidir.bu sebeple aralarında sıcak bir kardeşlik bağı kurmaları için sıklıkla aynı ortamda, hoş vakit geçirmelerini sağlamalısınız diye düşünüyorum.o çocuğu da sevebilir kendinizi sevdirebilirsiniz inanın o zaman her şey daha kolay olur daha az yorulursunuz tatiller de problem olmaz.kocamın oğlu benim bir şeyim değil demek yanlış.

Siz konu sahibinin sadece konularını okuyup değerlendirmişsiniz.
Ben de üvey anne ile alakalı başka bir konuda yorumlarını okumuştum. Feciydi gerçekten.
Bu konu o yorumların yanında devede kulak kalıyor.

siz eşinizin yerinde olsaydınız ne yapardınız?... eşiniz için istediğinizi siz yapabilir miydiniz?. oğlunuzu alıp tatile çıkarken kızınızı bırakabilir miydiniz? sanmam! siz eşinizle tatildeyken bile oğlu ile daha çok ilgileniyor diye rahatsız olurken. peki kızınızı oğlunuzu yanınıza alıp eşinizi bırakıp gider miydiniz? çok zor...... eminim o çocuk içinde çok zor oluyordur.

Benim eşimin de yeğeni annesiz babasız büyümüş ve eşimi babası gibi görüyor, ona çok düşkün. O da 12 yaşında. Ben de zaman zaman sorun yaşıyorum ama yeğeniyle çok iyi bir ilişkim var. Ve böyle olunca eşim de ona normal davranıyor, yeğeni de korkuyla ve endişeyle onun peşine düşmüyor.

Bence sizi şu an rakip olarak görüyor eşinizin oğlu. Eşiniz de bunun farkında ve siz böyle soğuk oldukça eşiniz bu dozu artırarak ona olan ilgisini belki abartıp gözünüze bile sokmaya çalışacak.

Tavsiyem, 13 yaşındaki bu çocukla sadece çocuk olduğu için arkadaşlık kurmaya çalışmanız. İstemeseniz de yapın... Kızınız olmadan ikiniz sinemaya gidin, go kart yapın, biraz onunla takılın. Evde mesela 4 kişilik oyun oynayıp eşinizin oğluyla bir olun ve eşinize karşı planlar yapın. İnanın ki ise yarayacak. Ve siz hafifleyeceksiniz, oğlu sizden yana olacak. Eşiniz de normal baba roluna dönecek.

Sanmiyorum ki ne esinizi ne cocugunuzu sevesiniz. Bence sizde sevme yetenegi yok. Umarim o 13 yasinda ki cocuk asla elinize kalmak.zorunda kalmaz. Allah esinize uzun omur versin..ha bu dediklerimide Nereden anladim. Demin baska bir konuda ki baska bir mesajinizda gecen istemeden hamile kaldim aldirdim kurtuldum hicte pisman degilim mesajinizdan...

Umarım eşiniz oğlunu ezmenize izin vermiyordur.

Ben üyenin eski konularını bilmiyorum. Evet isteği bana makul geldi.
Sonuçta zaten gittiklerinde tatile götürüyorlarmış hep. Kadın belki bu defa sadece eşiyle gitmek istiyor. Olamaz mı . Kendi çocuğunu da götürmeyecek diye anladın bu tatilde.
Illa her tatilde goturecek diye bir sart mi var ? Kadın hiç mi kocasıyla baş başa tatil yapmayacak ?

Baş başa tatil için seçtiği tarih manidar değil mi sizce? 12 yaşındaki bir çocuğu babasız doğum günü kutlamak zorunda bırakıp boynunu bükmek iyi niyetli bir durum değil. Aynı tarih babasının da doğum günüymüş. Kaç yaşına gelmiş adam 1 hafta önce ya da sonra da kutlayabilir sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…