- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Kızı kocasıyla ortak çocukları
Aynen öyle .Yanlış anlamışım orayı. Yine de yabancı istemem demesi empatisizlik sana yabancı adamın çocuğu. Sen tatilde çocuğunu istiyorsun adam niye istemesin.
Siz konu sahibinin sadece konularını okuyup değerlendirmişsiniz.Ay yok ben dayanamıyorum banlanmak uğruna da olsa yazacağım.Şifremi kaybetmiştim ama sırf size yazabilmek için uğraşıp şifremi sıfırlayıp hesabıma girdim ha değer misiniz ?Değmezsiniz hem de zerre kadar ama ben o çocuğun hatırına uğraştım ki belki kendinize gelirsiniz.Konunuzu ilk okuduğumda isteğiniz doğal geldi ama herkes tepki verince hesabınızdaki o ÇOCUKla ilgili tüm konuları okudum ve o zaman anladım içinizdeki pisliği.Ve tek söyleyeceğim siz inanılmaz kötü bir kadınsınız.Yahu 10 yaşındaki(o zaman 10 yaşındaymış) bir çocuğu babasından kıskanmışsınız hem de niyebabsının kolunda adı yazıyor diye. Sevmeyip yemediği yumurta için onun iyiliğini istiyorum ayağına babasının yanında haşlamaya çalışmışsınız belki de amacınız babasının ona kızmasını sağlamaktı ama yok yememiş adam.Daha türlü türlü şeyler yani hiç masum ayağına yatmayın siz o çocuğa karşı en başından beri artniyetliymişsiniz zaten .Allah o çocuğu sizin elinize düşürmesin keşke ama keşke eşiniz sizin oğluyla ilgili gerçek düşüncelerinizi okusa sizin nasıl bir insan olduğunuzu anlasa çünkü eminim ki burada bize yaptığınız gibi onun yanında da iyilik meleği kesiliyorsunuzdur.Babası diğer kızıyla tatilde iken o çocuğun aklının babasında kalıp kıskanmasını mı istiyorsunuz? O daha ÇOCUK ve 12 yaşında . Her ne kadar siz çekirdek ailem diyip kabullenmesenizde o çocuk sizin ailenizin bir parçası ve kızınızın da abisi ve o tatile gelmek onun hakkı.Siz de bunu kabul ederek evlenmişsiniz zaten.Neymiş babası oğluyla tatilde çok vakit geçiriyormuşta zaten kızını görmüyormuşta vıdı vıdı bik bik… E sizin kızınız can da o patlıcan mı ?
Umarım eşiniz oğlunu ezmenize izin vermiyordur.Şimdi özet geçecek olursak eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var ve eşim benim izin aldığım dönemde çocuklarla birlikte (oğlu ve kızımız) tatile çıkmak istiyor.
Ben eşimin doğumgünü için taa kıştan bir otele rezervasyon yapmıştım haftasonu kaçamağı gibi çocuksuz olarak , oğlu ile aynı gün doğdudundan o gün gitmeyelim dogum gununu kutlayalım o haftada ben ızınlı olacağım, bende ızın alayım hep birlikte tatile çıkalım dedi.
Geçen sene de bu sekılde tatıle çıkmıstık hatta son ıkı senedır çıkıyoruz hep beraber ama geçen sene bir tartışma oldu aramızda ve ben oğlunun bizimle gelmesini istemiyorum çünkü tartışma sebebi o idi.
Şöyle söyleyim çocuk sessiz sakin bir çocuk ama tatilde babaya yapışıyor kızımızda ufak zaten 2 yasında şu an , ben kızımızla o oglu ıle takılıyor. Arada kızımlada ilgileniyor ama benim için yeterli olmuyor.
Ayrıca herseyden sıkılan bır cocuk, denize girmez illa havuz olacak ona da yalnız girmez illa babasıda girecek, arkadas edınse kendı yasıtları ıle takılsa ya da arada azda olsa kardesı ıle ılgılense bizde başbaşa bir havuza falan girsek en basitinden o da yok, ıkıye bolunuyoruz ve bu sekılde tatılden zevk almıyorum.
Ben bu sene birlikte tatil yaparız diye düşünmemiştim,şimdi böyle bir teklif sununca pek birşey diyemedim ama geçen seneki tartışmamızdan ötürü gideceksekte 3 gunden fazla olmamasını aynı seylerı yasamak ıstemedıgımı ve mumkunse ayrı odalı bır yerde konaklamak ıstedıgımı soyledım (bunun nedenı de artık ergenlıge gıren bır cocuk aynı odada kalmak ıstemıyorum gıyınme soyunma sıkıntı oluyor, banyoda gıyın soyun ben boyle rahat edemıyorum ve dagınık kendı esyasını kendısı toplamadıgından ister istemez aynı odada kalınca ben toplamak zorunda kalıyorum )
Kısacası ben illa tatile gidilecekse oğlu olmadan bir tatil yapmak istiyorum.Eşim isterse oğlu ile ayrı tatile gidebilir ona bir lafım olmaz ama bunu eşime nasıl söylesem bilemiyorum.
Sizden ricam da bana bunu düzgün yolla söylemenin bir yolunu bulmanız...
Kız pukiko noldu senin muavin devam mi :)
Ben üyenin eski konularını bilmiyorum. Evet isteği bana makul geldi.
Sonuçta zaten gittiklerinde tatile götürüyorlarmış hep. Kadın belki bu defa sadece eşiyle gitmek istiyor. Olamaz mı . Kendi çocuğunu da götürmeyecek diye anladın bu tatilde.
Illa her tatilde goturecek diye bir sart mi var ? Kadın hiç mi kocasıyla baş başa tatil yapmayacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?