- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi eftelya2015
-
abla tatili yapsınlar da ama adamla çocuğun doğum günü olduğu güne de ayarlanmasın bir zahmet ya. bilmiyorum ben duygusal mı düşünüyorum ama cidden çocuğu dışlamaya çalışıyor sanki. gün mü bitti de doğum gününde gidiyorsun tatile yani?
Hiçabla tatili yapsınlar da ama adamla çocuğun doğum günü olduğu güne de ayarlanmasın bir zahmet ya. bilmiyorum ben duygusal mı düşünüyorum ama cidden çocuğu dışlamaya çalışıyor sanki. gün mü bitti de doğum gününde gidiyorsun tatile yani?
Zorunl değil tamam da kızını yanına alıp üvey diye diğer çocuğu almamaya hakkı var mı? Tartışılan konu bu yani kimse yaptığı tatile ya da eşiyle baş baş vakit geçirmek istemesine karşı değil. Hassas olunan konu çok başka siz onu anlamamışsınızVelayet kimdeyse cocuk onunla zaten. Evlenen insan ona annelik yapmak durumunda degil bence babasiyla ayri tatile cikabilir su durumda. Ha durumlari iyidir bir ayri bir cocuklu tatile cikabilecektir o zaman cikilir. Ama cogu insan senede 5 gun bayram tatilini kolluyor onu da ayri gayri gecirmek icin degil. Normalde zaten gorusuyorlardir, uye de yazmis surekli babasiyla diye. tatile de gitmesi bir zorunluluk degil bence.
Ozlemi babayla ama yani babasinin simdiki esiyle olan tatilden cocuk ne anlayacak ve o aile icin nasil bir tatil olacak? Bence ayri ayri gidilmeli o yuzden.Ama kendi çocuğunuz her daim babayla. Bu çocuğun içinde kimbilir nelerin özlemi vardır.
Onu ben de yazdim ylzaten ilk mesajimda. Tatil ya one alinmali ya ertelenmeli. Bana ogulun ortak dogum gunu sonucta en azindan onu kutlamalilar.abla tatili yapsınlar da ama adamla çocuğun doğum günü olduğu güne de ayarlanmasın bir zahmet ya. bilmiyorum ben duygusal mı düşünüyorum ama cidden çocuğu dışlamaya çalışıyor sanki. gün mü bitti de doğum gününde gidiyorsun tatile yani?
Neden olmasin ki? Uvey baba uvey anne bence evine almamazlik ebeveynle gorusturmemezlik yapamaz, yapmamali zaten. Ama zaten senede bir kere cikacagi tatilde de istemeyebilir diye dusunuyorum. O tatili uvey anne degil oz anne ve babasi dusunup planlamali bence.Zorunl değil tamam da kızını yanına alıp üvey diye diğer çocuğu almamaya hakkı var mı? Tartışılan konu bu yani kimse yaptığı tatile ya da eşiyle baş baş vakit geçirmek istemesine karşı değil. Hassas olunan konu çok başka siz onu anlamamışsınız
Dislamak degil bu ama her ozel anda yaninda olmasi da gerekmiyor. Yani baskasindan cocugu olan hic esiyle bas basa tatil yapamayacak mi? Kaldi ki benim kendi cocugum bile olsa zaman zaman isterim anneme falan birakip sadece esimle tatile gitmek. Bana kotu bir sey gibi gelmedi o yuzden.
Neden olmasin ki? Uvey baba uvey anne bence evine almamazlik ebeveynle gorusturmemezlik yapamaz, yapmamali zaten. Ama zaten senede bir kere cikacagi tatilde de istemeyebilir diye dusunuyorum. O tatili uvey anne degil oz anne ve babasi dusunup planlamali bence.
Babayla ayri tatile gitmesi daha mantikli gorunuyor.
Öz anne baba düşünsün demek de ötekileştirme değil midir çocuğu, öz annesi düşünemiyor belki durumu yok her neyse sebebi şimdi onlar plan yapamıyor diye günahsız çocuk neden bu tarafta bir dıslanmaya maruz kalıyor sizin düşünce tarzınızın da konu sahibinden bir farkı yok maalesefNeden olmasin ki? Uvey baba uvey anne bence evine almamazlik ebeveynle gorusturmemezlik yapamaz, yapmamali zaten. Ama zaten senede bir kere cikacagi tatilde de istemeyebilir diye dusunuyorum. O tatili uvey anne degil oz anne ve babasi dusunup planlamali bence.
Babayla ayri tatile gitmesi daha mantikli gorunuyor.
Velayet kimdeyse cocuk onunla zaten. Evlenen insan ona annelik yapmak durumunda degil bence babasiyla ayri tatile cikabilir su durumda. Ha durumlari iyidir bir ayri bir cocuklu tatile cikabilecektir o zaman cikilir. Ama cogu insan senede 5 gun bayram tatilini kolluyor onu da ayri gayri gecirmek icin degil. Normalde zaten gorusuyorlardir, uye de yazmis surekli babasiyla diye. tatile de gitmesi bir zorunluluk degil bence.
şu forumda en sinir olduğum sorular
sen evlimisin ki?
senin çocuğun var mı ki?
ama şu konuda konu sahibesine sormak istiyorum sen hiç üvey evlat oldun mu? o çocuğun hissettiklerini iliklerinde hissettin mi?
kendimi durdurmaya çalışıyorum böyle konularda gerçi başaramıyorum hep dalıyorum ama şu yazdığını da okuyunca gözlerim doldu cidden. öf nerden geldim ben bu konuya ya sinirlerim alt üst oldu. banlanmamak için yazmiycam daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?