• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip tatil sorunu...

Kızlar merhabalar, birkaç kişi bu da dert mi diyebilir, fakat kafama takıldı ve sormak istedim size.

Biz neredeyse 1 senedir tatile çıkamıyoruz, Doğuda görev yapıyoruz. Evleneli de 1 sene olacak nerdeyse, bizim havalimına ineceğimiz yerde annemlerin evi var, annemler şu an memlekette ve evde de kardeşim var. Annemlerin evi merkezi bi yerde ve alışveriş yapma imkanı oldukça bol olan bi yer. Eşimin ailesi ise annemlerin evinden yaklaşık 6-7 saat uzaklıkta ve alışveriş imkanım sıfır.
E malum 1 yıldır burdayım alışveriş yapamıyorum, eşim direkt annesinin evine gitmekten yana. Ben de cevap olarak, en azından 1 gün annemin evinde kalırız alışverişimi güzelce yapar, öyle giderim dedim, laf son olarak benim ona karşı düşünceli olmadığım konusunu geldi tabiiki...
Annesini babasını özlemiş, direkt onları görmek istiyormuş falan...
Ben kabul ediyorum biraz sert çıkıştım, ben de lafı sen beni önemsemiyorsuna getirdim.
İnatlaştık biraz.

Şimdi size sormak istiyorum, ben haksız mıyım? Alışverişi boşverip direkt, evet haklısın gidelim mi demeliydim? Biraz da kırgınım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Okuyan herkese teşekkürler...
Sizde baba evini çevrenizi özlemiş olabilirsiniz. Eşiniz biraz anlayışlı olmalı birkaç gün annenizin evine gidip ihtiyaçlarınızı karşilamalisiniz.
Ortak bir noktada buluşmaya çalışmalısınız.
Ama kırmadan dökmeden

1 gün alışverişten kimse ölmez, amacın annenin evinde kalmak olmadığını, alışveriş yapmak olduğunu, gerek evinizin gerek kendinizin ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini, isterse bir otelde kalabileceğinizi belirtin.
Bunu dile getirdim, uzlaşamadık.
Ailemi özledim demeye getiriyor, işin içine duyguları katınca da ben bencillik yapıyormuşum gibi hissettim.

Sizde baba evini çevrenizi özlemiş olabilirsiniz. Eşiniz biraz anlayışlı olmalı birkaç gün annenizin evine gidip ihtiyaçlarınızı karşilamalisiniz.
Ortak bir noktada buluşmaya çalışmalısınız.
Ama kırmadan dökmeden
Akşam işten gelince daha sakin olmayı deneyeceğim bakalım.

ee alışveriş çok elzem değil bir kaç gün sonra yaparsınız ne olacak
gidin ordada kalın ordanda alırsınız bir şeyler
sanki doğuda hiç birşey mahrumiyet bölgesi gibi anlatmısınız ama bende güneydoğuda yaşıyorum batıda olmayan burda var

olabilir yinede size kalmış gerçi huzursuzluk olmasın ugrasmim diyorsanız önce ailesine gidin ondan snra istediğinizi yapın keyfiniz kacmasn
Gitmemeyi bile düşünüyorum.

İstersen annemi babamı görüp ertesi gün alışveriş yapalım, ya da giderken yol üzerindeki bi avm'den alışveriş yapalım diye bile öneri sundu aslında ama, tatsızlık çıkmasın diye yol üzerinden yapabilirim sanırım.

ee alışveriş çok elzem değil bir kaç gün sonra yaparsınız ne olacak
gidin ordada kalın ordanda alırsınız bir şeyler
sanki doğuda hiç birşey mahrumiyet bölgesi gibi anlatmısınız ama bende güneydoğuda yaşıyorum batıda olmayan burda var
Tam üstüne bastınız, terör bölgesinde yaşıyorum, internetten alışveriş yapıyorum ama onları da denemeden alıyorum bi yere kadar.
Alışveriş imkanım yok burda.

Gitmemeyi bile düşünüyorum.

İstersen annemi babamı görüp ertesi gün alışveriş yapalım, ya da giderken yol üzerindeki bi avm'den alışveriş yapalım diye bile öneri sundu aslında ama, tatsızlık çıkmasın diye yol üzerinden yapabilirim sanırım.
en iyisi öle yap :)

Kendimden biliyorum oğlağın vicdanına oynayın parmağınızda oynatırsınız:olamaz:
Biraz sessiz kalın bide kendi yine kıramaz bence sizi, imkansız bişey istememişsiniz sonuçta.
Şimdiye kadar ben de sessiz kalıp azıcık yüz assam, hemen yaptı her istediğimi, hepsi aynı demekki :D

Bunu dile getirdim, uzlaşamadık.
Ailemi özledim demeye getiriyor, işin içine duyguları katınca da ben bencillik yapıyormuşum gibi hissettim.

365 gün beklemiş 1 gün mü bekleyemeyecek, eğer önce anneleri görüp sonra alışveriş yapamıyorsanız o bencillik yapıyor.

Annesi babası köydeki evlerinde olacak, biz çarşıdaki evlerinde kalacağız.
Köyde bağ bahçe işleri var.
Ev zaten tatil beldesinde, Deniz için falan gidiyoruz askında sırf.

belki kendimi bildim bileli egenin çok güzel bir beldesinde yazlığımız olduğundandır, ben bunu tatil saymıyorum mesela,
ki bizim sitede havuz var, denize mesafesi 50 mt. ama evde benden başka kimse olmasa da, 3 öğün dışarda yesem de, eve dökülen kumu,tozu, banyoyu, mutfağı, tuvaleti temizlemek bana kalıyorsa benim için tatil değildir o,
siz bu konuda fazlasıyla anlayışlı ve uyumlu davranmışsınız zaten, ufacık alışveriş isteğinizi reddetmek nankörlük olur.

belki kendimi bildim bileli egenin çok güzel bir beldesinde yazlığımız olduğundandır, ben bunu tatil saymıyorum mesela,
ki bizim sitede havuz var, denize mesafesi 50 mt. ama evde benden başka kimse olmasa da, 3 öğün dışarda yesem de, eve dökülen kumu,tozu, banyoyu, mutfağı, tuvaleti temizlemek bana kalıyorsa benim için tatil değildir o,
siz bu konuda fazlasıyla anlayışlı ve uyumlu davranmışsınız zaten, ufacık alışveriş isteğinizi reddetmek nankörlük olur.
Terör bölgesinde yaşadığımız için evliliğimizin ilk gününden beri, inanın şu gezme olayı bile heyecanlandırıyor artık bizi, çok kötü şeyler yaşadık burda çünkü... Her gün şehit haberlerine ağlamaktan psikolojim bozuldu hem benim hem eşimin.
Biz 2 kişiyiz zaten, temizlik falan dert değil, evleri bi de dublex, temizliğini ben yapıcam. Her şey tamam benim için aslında, ben değil o bencillik yapıyor bu açıdan bakınca.

365 gün beklemiş 1 gün mü bekleyemeyecek, eğer önce anneleri görüp sonra alışveriş yapamıyorsanız o bencillik yapıyor.
Diyor ki, annemi babamı göreyim, ertesi gün İstanbul'a gidelim alışveriş yapıp gezelim yine...
Sanırım ben bencillik yapıyorum.

Terör bölgesinde yaşadığımız için evliliğimizin ilk gününden beri, inanın şu gezme olayı bile heyecanlandırıyor artık bizi, çok kötü şeyler yaşadık burda çünkü... Her gün şehit haberlerine ağlamaktan psikolojim bozuldu hem benim hem eşimin.
Biz 2 kişiyiz zaten, temizlik falan dert değil, evleri bi de dublex, temizliğini ben yapıcam. Her şey tamam benim için aslında, ben değil o bencillik yapıyor bu açıdan bakınca.

evet işte onu diyorum,
siz normalde birçok kadının kabul etmeyeceği bir şeyi seve seve kabul etmişsiniz,
ama o hala 1 gecenin hesabını yapıyor,
iyilik yaramıyor yani.

evet işte onu diyorum,
siz normalde birçok kadının kabul etmeyeceği bir şeyi seve seve kabul etmişsiniz,
ama o hala 1 gecenin hesabını yapıyor,
iyilik yaramıyor yani.
Sessizliğimi koruyup pişman olmasını bekleyeceğim, aksi halde gitmeyeceğim.

Kızlar merhabalar, birkaç kişi bu da dert mi diyebilir, fakat kafama takıldı ve sormak istedim size.

Biz neredeyse 1 senedir tatile çıkamıyoruz, Doğuda görev yapıyoruz. Evleneli de 1 sene olacak nerdeyse, bizim havalimına ineceğimiz yerde annemlerin evi var, annemler şu an memlekette ve evde de kardeşim var. Annemlerin evi merkezi bi yerde ve alışveriş yapma imkanı oldukça bol olan bi yer. Eşimin ailesi ise annemlerin evinden yaklaşık 6-7 saat uzaklıkta ve alışveriş imkanım sıfır.
E malum 1 yıldır burdayım alışveriş yapamıyorum, eşim direkt annesinin evine gitmekten yana. Ben de cevap olarak, en azından 1 gün annemin evinde kalırız alışverişimi güzelce yapar, öyle giderim dedim, laf son olarak benim ona karşı düşünceli olmadığım konusunu geldi tabiiki...
Annesini babasını özlemiş, direkt onları görmek istiyormuş falan...
Ben kabul ediyorum biraz sert çıkıştım, ben de lafı sen beni önemsemiyorsuna getirdim.
İnatlaştık biraz.

Şimdi size sormak istiyorum, ben haksız mıyım? Alışverişi boşverip direkt, evet haklısın gidelim mi demeliydim? Biraz da kırgınım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Okuyan herkese teşekkürler...

E tamam da doğuda görev yaptığınıza göre sizde aynı şartlara duygulara sahipsiniz
Sizde göremiyorsunuz ve doğal olarak onlara ihtiyacınız var.
orada ne kadar kalacaksınız peki ?
Siz makul olan bir sayı vermişsiniz birde 1 hafta deseniz ne olacaktı düşünemiyorum bile!
Gitmeyelim de dememişsiniz ki,
Mantıklı olan sizin öneriniz net!!

Back
X