• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip tatil sorunu...

Esinin asker oldugunu varsayarak yazmak istedim..
Asker esiyim guneydoguda teror bolgesinde yaşıyoruz...psikolojimiz sifir ..cok şükür tayinimiz çıktı da yavaş yavas normale dönüyoruz..
Onlarin psikolojisi daha kötü...evet evde olan için kolay degil ama onlarin arti sıkıntıları var..
Bence alışveriş için sundugu alternatifleri degerlendir..zaten gittikten iki gun sonra isteklerini yerine getirmek isteyecektir..
Iyi tatiller..

Siz ailenizi en son ne zaman gördünüz? Satır aralarında ben de ailemi özledim gibi bir cümle göremedim de. Yanlış bir yorum da yapmak istemiyorum şimdi belki ailenizi göreli kısa zaman olmuştur diye.

Bi geceden olmezsin deseydin tipik turk erkegi illa herseyde ilk basta anneleri olacak haklisiniz bence

bence 1 günden bişey olmaz. ama ilk senin ailen ilk benim ailem sorunu varsa bilemem tabi..

E tamam da doğuda görev yaptığınıza göre sizde aynı şartlara duygulara sahipsiniz
Sizde göremiyorsunuz ve doğal olarak onlara ihtiyacınız var.
orada ne kadar kalacaksınız peki ?
Siz makul olan bir sayı vermişsiniz birde 1 hafta deseniz ne olacaktı düşünemiyorum bile!
Gitmeyelim de dememişsiniz ki,
Mantıklı olan sizin öneriniz net!!
Benim ailem memlekette, ben 4 ay önce gördüm ailemi, 1 ay kaldım yanlarında.
Şimdi havalimanından ineceğimiz yerde annemlerin evi ama sadece kardeşim var orda, ben hem biraz onu görürüm hem alışveriş yaparım diye düşünmüştüm.

Esinin asker oldugunu varsayarak yazmak istedim..
Asker esiyim guneydoguda teror bolgesinde yaşıyoruz...psikolojimiz sifir ..cok şükür tayinimiz çıktı da yavaş yavas normale dönüyoruz..
Onlarin psikolojisi daha kötü...evet evde olan için kolay degil ama onlarin arti sıkıntıları var..
Bence alışveriş için sundugu alternatifleri degerlendir..zaten gittikten iki gun sonra isteklerini yerine getirmek isteyecektir..
Iyi tatiller..
Şehitleri bile gördü en kötü haliyle, psikolojisi onun daha da bozuldu...
Belki de alttan almalıyım haklısınız, emniyet mensubu eşim.

Siz ailenizi en son ne zaman gördünüz? Satır aralarında ben de ailemi özledim gibi bir cümle göremedim de. Yanlış bir yorum da yapmak istemiyorum şimdi belki ailenizi göreli kısa zaman olmuştur diye.
Ailemi 4 ay kadar önce gördüm, 1 ay kaldım yanlarında. Kısa zaman oldu evet.

1 yıldır Allah'ın dağında yaşıyorum sırf onu sevdiğim için, doğup büyüdüğüm metropolü bırakıp geldim buraya.
Ben de şu an sorguluyorum.
Ters davranmadan yumuşak bir şekilde anlatın eşinize bunu. Sonucta bir evlilikte fedakarliklar tek bir taraftan beklenmez ki bu cok ufak bir mesele. Güzellikle ikna yoluna gidin bence.

bence 1 günden bişey olmaz. ama ilk senin ailen ilk benim ailem sorunu varsa bilemem tabi..
Aile değil mesele, ben alışveriş yapıp güzelce kafam rahat gitmek istiyorum ailesinin yanına, o da bi an önce ailesini görmek istiyor, ertesi gün bile gider alışveriş yaparız İstanbul'a tekrar diyor ama bu sefer iki iş yapmış oluyoruz, inatlaşma söz konusu.

Aile değil mesele, ben alışveriş yapıp güzelce kafam rahat gitmek istiyorum ailesinin yanına, o da bi an önce ailesini görmek istiyor, ertesi gün bile gider alışveriş yaparız İstanbul'a tekrar diyor ama bu sefer iki iş yapmış oluyoruz, inatlaşma söz konusu.

illa benim dediğim olsun isteyen tipik erkek bir tane de bende var aynı modelden :)

Onun anası ana da sizin ki neymiş?
Ana kuzusu idi madem evlenmeseydi tek gitseydi görevine dönüşte de koşa koşa anasına giderdi.

Bazı erkekler evliliği benimseyemiyor hala tek yaşıyorum zannediyor galiba, kusura bakmasın iki kişilik düşünecek artık sadece kendisini değil.

Haklısın...

Ha 365 gün görmemiş ha 366 gün görmemiş.eşiniz alışveriş yspmak istediğinizi söylediğiniz bu saçma bahaneyi öne sürmüş olabilir mi ,masrfatan kaçmak için yani
Hayır, bana zorla kıyafet almışlığı var Ramazan ayında mesela, hayatımda gördüğüm en bonkör insan, keşke biraz kıssa diyorum harcamalardan.
Bu konuda inatlaştık birbirimizle işte.
Hatta öyle inatlaştık ki, beğenmediği bi elbise vardı, ben çok severim o elbiseyi, istersen onu giy yeter ki gidelim bi ailemi göreyim dedi adam :D
Ama yok ikimiz de inatız.

Back
X