Bir garip yatak meselesi

Eşiniz rahatını bozmuyor. Aynı yatakta yatmamak sizi yalnızlaştırıyor. Konuştum düzelmedi diyorsunuz. Bir de bu yöntemi uygulayın isterseniz. Çektatta yatıyor sanırım. Sizde başka çekyatta yatın. Sonra off her tarafım ağrıdı deyin. TV karşısında uyuyun. Bir uyandım bas bas bağırıyor aptal gibi oldum deyin. Yatağımı özlüyorum uzaktayken deyin. Zamana yayarak 2-3 ay haftada en fazla 2 kere olacak şekilde yapın. Bilinçaltına yerleştirin.

Oluyoruz. Hatta 3 2 günde bir hadi bilemedin haftada en az 3 kere birlikte oluyoruz ama gündüz yada akşam yemekten sonra. Oda paşanın isteklerine göre ve canı istediğinde.
Ben buraya takıldım. Kilit nokta da bu bence. Nasıl yaklaşıyor? Sevip okşama, öpme var mı? Yoksa hadi sevişelim deyip odun gibi olaya mi girişiyor?
En hassas olduğu an o an aslında. Yaklaşınca sizlan, sen beni sadece seks için seviyorsun, biz neden böyleyiz falan desen, hatta becerebilirsen ağla, bakalım neler dökülecek içinden? Ayrıca büyü falan demişsin. Bahane yani çok net ama sırf bahanesi ortadan kalksın diye ona da inanmış gibi yap mesela. Gitmek istediği bir yer varsa gidin birlikte. Bakalım sonra bahanesi ne olacak?

Niye tek uyuyamıyorsunuz anlamadım. Saçma sapan bir adam, şu saatten sonra gelse de yanıma almazdım ben, tek uyumaya alıştım, senle rahat edemem diye.

Oturmamis evlilige cocuk yapmak ne kadar dogru. Cocuk evliligi kurtarmiyor ki.. Aksine bir suru evliliklerde cocuktan sonra iletisim kopuklugu artiyor.
Burada konu sahibinin tek meselesi ayni yatakta yatmalari degil. Baska nedenler de var. Iletisim sıfır.

Kocanız değil ki o.
Sizin kocanız yok.
Kocanız yok sizin. (Müge Anlı stayla)

Sizi eş değil ev arkadaşı olarak görüyor.
Hazır yemek, temiz ev, sevişecek partner. Mis gibi bekarlık valla.

Ona hizmet etmeyi bırakın. Gerçek bekar hayatını tattırın. Kirlilerini yıkamayın, ütülemeyin, yemek yapmayın, evi b.k götürse de temizlemeyin. Ona kapıyı açmayın, işe uğurlamayın. Eve geldiğinde ortadan kaybolun. Başka odada takılın.Calışıyorsanız maaşınızdan zırnık koklatmayın. Yokluğunuzla terbiye edin.

Siz de koltuğa gidin aynı odada koltukta yatsanız bakalım o zaman da reddedecek mi eğer ederse artık onu umursamaz ve yoktan hareket edin birşeyleri ona çok vermişsiniz sevgi olur pohpohlanma olur vs alıştığı şeyler var artık umursanmaz olun bakın o size nasıl dönecek

Ah güzel kardeşim koca olamamış adamı baba yapmaya mı çalışıyorsun ? yapma ....
Aranızdaki sorunlar çözülmeden asla bebek olayına girme
Sana tavsiyem çalışman
Çalışıp kendine bir düzen kur isterse bu düzene dahil olur isterse gider, evliliğin bu şekilde yürürmeyeceği gayet açık
25 yaşındasın aklını kullan, bu günlerin bir daha geri gelmeyecek

Bu adamla haftada 2-3 sefer niye sevişiyorsunuz? Ruhunuza dokunamayan adamın vücudunuza da dokunmaya hakkı yok. Ha, onu düşünen kim, ben kendi zevkim için sevişiyorum diyorsanız, ona laf etmek kimseye düşmez ama canı isteyince yapıyoruz dediğinize göre, durum öyle değil diye düşündüm.

Tek sorununuz ayrı yataklarda uyumak olsa, belki bir şekilde çözülür, olmadı her gece siz gidip onun yanına kıvrılın, rahat edemesin diyeceğim de... İletişim sorunlarınız da had safhada. Ne yapmayı planlıyorsunuz? Bu evlilik sizi tatmin etmiyorsa, bir şeyler yapmalısınız yani.

Çay için yarım saat gelip gidiyor demişsiniz. O bile battı bana. Zıkkım içsin yani. Bu adama herhangi bir şekilde hizmet etmeyin lütfen ya. Kapının önüne koymayı bir düşünün ama ondan önce illa ki biraz daha zorlayacağım diyorsanız, en azından şuan yaşadığınız düzeni devam ettirmeyin. Hizmet yok, seks yok. O sizi hayatının içine ne kadar alıyorsa, siz de onu o kadar alın.

Ek: Bebek tedavisiyle mi uğraşıyorsunuz? Abo! Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. Bu adamdan bu şartlarla çocuk yapsanız ne olacak bir hayal ettiniz mi?

çok garip. problemi neymiş ama sebebini öğrenmeden nasıl rahat duruyorsunuz? hiç normal değil.
cinsellikten ondan bundan öte arkadaşlık, dostluk kavramı evlilikte en temel olan öğeler bence. ama üzgünüm ki paylaşım yok bu evlilikte.

Bende olsam bende sıkılırım böyle bir evlilikten.. Ne yani evlilik sadece yiyip içip yatmak mı? Insan muhabbet sohbet istiyor.. Gece yatağa girdiğinde sarılacak biri, güzel sözcükler. E bunların olmadığı bir evlilik bekarlıktanda kötü . Konuşun dicem konuşmuşsunuz, ufak çaplı bir cinnet ve sonrasında evlilik terapisti belki çözer bu durumu.

Aranızda büyük bir uzaklık var eşin kendi konfor alanına seni dahi istemiyor. Evlilik bu değil paylaşmak bir bütün olmaktır. Sorun büyük konuşmamak insanı en çok üzen durum. Bebim konuma yazmıştınız ona binaen bir şeyler yazacağım. Ablan ile çok görüşmek istemiyorum eşimle vakit geçirmek istiyorum demiştiniz. Eşiniz size bu kadar uzakken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz ki. Bence kendinize yeni alanlar bulun. Kitap okuyun bazı konular secip araştırma yapabilirsiniz. Eşin seni dahil etmiyorsa bir şeye sen de kendine konfor alanı oluştur hatta yok gibi davran. Bir süre sonra o da rahatsız olup yaklaşacak size.

Ben olsam yatabileceği herşeyi ( yatak hariç ) atardım. Evet atardım. Bana zarar veriyorsa bende kesesine zarar veririm.
Kıyamıyosanızda kömürlüğe filan kaldırtın. Akşam eve geldiğinde herşeyin kaybolmuş olduğunu görünce yatak var hayatım dersiniz. Herşey gitmedi. Ne kadar üzüldüğünüzü, kırıldığınızı anlar belki o zaman. Eğer sözden anlamıyorsa eyleme dökme taraftarıyım.

Ben anlamadım bu işten bişey. Haftada 3 kere birlikte oluyorsunuz ama hiç mi gece olmuyor bu? Bir de sevişirken nasıl sevgi ve aşk va rmı yoksa iş bitsin modunda mı?

canım bende nerdese evlendim evleneli 7 yıl boyunca o yatak odasinda yatmak istemeyince tv karşısında uyumaya alışmıştı rahat bırakmadım en baştan daha yeni evlidik oturma odasına ikimizede yatak açıp öyle uyuduk bu seneye kadar böyle alıştı ben artık yatağımda yatıcam sende yatmak istiyorsan sana yatak açamam dedim çok istiyorsan yatak odasınada bi tv al dedim öyle böyle oda artık gelip yatmaya başladı biraz önce kavga ettik bugün bu düzen bozulmaz umarım

Telefonu ortada göz atmam ben tarzım değil yani ayda yılda bir facebooktan falan bişey bakmam gerekirse(sosyal hesap kullanmıyorum) elime alıyorum. Ki o zaman bile bişey görmüyorum.
Silmeyi düşünecek kadar akıllı bir adam zaten. Öyle bişey varsa kendini rahatlıkla kamufle eder. Ama asosyal biri olacağını pek sanmıyorum.
Büyü meselesinin detayına girip ban yemek istemiyorum ama genel olarak üzerinde bişey olduğunu düşünüyor ben ise psikolojik olduğunu düşünüyorum

Sevişme oluyor. cinsel anlamda sorunumuz şu sadece benim istediğim zamanlarda beni geri çevirebiliyor. Ama kendi istediği zaman bana pek red şansı bırakmıyor gibi.
Denedim söylediklerinizi cevap şu ne alakası var. İşine gelmeyince muhteşem yüzyıl süleyman diyordu ya ben öyle uygun gördüm benim süleyman da ne alakası var der herşeye.
Büyü konusu bana saçma geliyo allah aşkına kim neden gelip yapsın kolaymı öyle hadi şuna buyu yapalım demek. İnanmış gibi yapmadım anlaşma yaptım. Bi yere gidecekmişiz dedim tamam ama sonuç alamazsan doktora gidiceksin tekrardan. Tamam dedi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…