- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Ben çocukken ablamla birlikte yatadım evimiz küçüktü iç içeydik şimdi büyük bir odada tek kalamıyorum korkuyorum bilinç altı ile alakalıNiye tek uyuyamıyorsunuz anlamadım. Saçma sapan bir adam, şu saatten sonra gelse de yanıma almazdım ben, tek uyumaya alıştım, senle rahat edemem diye.
Bizim sorunlarımız yoktu. Vardı tabi ilk başlarda tedavi gördü duruldu herşey son bir yıldır normaldi. Bebek yapmaya karar verdik olmadı. Olmadığı için psikolojik olarak yıprandık. Bu yüzden kopukluğumuz arttı. Aslında olay bu.Oturmamis evlilige cocuk yapmak ne kadar dogru. Cocuk evliligi kurtarmiyor ki.. Aksine bir suru evliliklerde cocuktan sonra iletisim kopuklugu artiyor.
Burada konu sahibinin tek meselesi ayni yatakta yatmalari degil. Baska nedenler de var. Iletisim sıfır.
Ya çok güldüm, cidden işine gelmeyince ben öyle uygun gördüm diyorduSevişme oluyor. cinsel anlamda sorunumuz şu sadece benim istediğim zamanlarda beni geri çevirebiliyor. Ama kendi istediği zaman bana pek red şansı bırakmıyor gibi.
Denedim söylediklerinizi cevap şu ne alakası var. İşine gelmeyince muhteşem yüzyıl süleyman diyordu ya ben öyle uygun gördüm benim süleyman da ne alakası var der herşeye.
Büyü konusu bana saçma geliyo allah aşkına kim neden gelip yapsın kolaymı öyle hadi şuna buyu yapalım demek. İnanmış gibi yapmadım anlaşma yaptım. Bi yere gidecekmişiz dedim tamam ama sonuç alamazsan doktora gidiceksin tekrardan. Tamam dedi bakalım
Niye sevişmeyeyim ki? Canım istiyor yapıyorum evliyim bundan daha doğal olan ne ki.iletişim yok bişey yok ev arkadaşısınız dicem ama seks var diyorsunuz. ne bileyim iletişim kuramadağınız adamla nasıl sevişiyorsunuz ki?
Yorumlarda şu kısmı kaçırmışsınız. Benim ilk konularımdan da bilen bilir çok sorunlu başladık zaten evliliğe boşanma meselesi havada ucuyordu. Sonra tedavi gördük karşılıklı. Toparladık normale döndük. Son 1 yıldır da hiç bir sorunumuz yoktu. Bebek tedavisine öyle başladık. Ben çocuğumu düşünecek kapasitede bir insanım tabiki huzursuz olacağı bir aileye doğurmam. Zaten tedavi de olumsuz oldu. Sorunlar bundan sonrasında başladı.Ah güzel kardeşim koca olamamış adamı baba yapmaya mı çalışıyorsun ? yapma ....
Aranızdaki sorunlar çözülmeden asla bebek olayına girme
Sana tavsiyem çalışman
Çalışıp kendine bir düzen kur isterse bu düzene dahil olur isterse gider, evliliğin bu şekilde yürürmeyeceği gayet açık
25 yaşındasın aklını kullan, bu günlerin bir daha geri gelmeyecek
Düzeltmeleri yapayım. Sevişmeyi seven biriyim o yüzden sevişebilirim. İletişim kısmına çok takılmadan. Zaten sevişme sırasında ruhuma da dokunabiliyor ama o anlık işte neyse.Bu adamla haftada 2-3 sefer niye sevişiyorsunuz? Ruhunuza dokunamayan adamın vücudunuza da dokunmaya hakkı yok. Ha, onu düşünen kim, ben kendi zevkim için sevişiyorum diyorsanız, ona laf etmek kimseye düşmez ama canı isteyince yapıyoruz dediğinize göre, durum öyle değil diye düşündüm.
Tek sorununuz ayrı yataklarda uyumak olsa, belki bir şekilde çözülür, olmadı her gece siz gidip onun yanına kıvrılın, rahat edemesin diyeceğim de... İletişim sorunlarınız da had safhada. Ne yapmayı planlıyorsunuz? Bu evlilik sizi tatmin etmiyorsa, bir şeyler yapmalısınız yani.
Çay için yarım saat gelip gidiyor demişsiniz. O bile battı bana. Zıkkım içsin yani. Bu adama herhangi bir şekilde hizmet etmeyin lütfen ya. Kapının önüne koymayı bir düşünün ama ondan önce illa ki biraz daha zorlayacağım diyorsanız, en azından şuan yaşadığınız düzeni devam ettirmeyin. Hizmet yok, seks yok. O sizi hayatının içine ne kadar alıyorsa, siz de onu o kadar alın.
Ek: Bebek tedavisiyle mi uğraşıyorsunuz? Abo! Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. Bu adamdan bu şartlarla çocuk yapsanız ne olacak bir hayal ettiniz mi?
yani eşle sevişmeye bu açıdan bakıyorsanız sizin bileceğiniz iş.Niye sevişmeyeyim ki? Canım istiyor yapıyorum evliyim bundan daha doğal olan ne ki.
Derdi rahatlık. Yanında birinin yatmasını kabullenemedi ama iyice dozunu kaçırdı.çok garip. problemi neymiş ama sebebini öğrenmeden nasıl rahat duruyorsunuz? hiç normal değil.
cinsellikten ondan bundan öte arkadaşlık, dostluk kavramı evlilikte en temel olan öğeler bence. ama üzgünüm ki paylaşım yok bu evlilikte.
Kış uykusundan uyanacak adamlarAy Valla benim eşimde her fırsatta salonda yatar.
2 senelik evliyiz dış gebelik geçirdim ameliyat oldum salonda yattı seni rahatsız etmeyeyim dedi. Hamile kaldım tekrar düşük riskşm vardı aynısını yaptım hamilelik ilerledi geniş geniş yat dedi. Doğurdum oğlum benle yatıyor şimdide oğlan var rahat edin ikiniz diyor.
Ay delirecemmm.
Tek fark eşim beni yatırır sonra kendi yatar...
Bakalım bahar gelsin yatağa döneyim dedi. Özlemiş yatağında karı koca uyumayı. Baharda ne olacaksa....
Valla doğru olabilir.Kış uykusundan uyanacak adamlar
Biz de minnacık bir odada 3 kardeş yatardık, şimdi 2+1 evde tekim. Duanızı okuyun, kitabınızı alın yatın, küçük bir lamba da olabilir.Ben çocukken ablamla birlikte yatadım evimiz küçüktü iç içeydik şimdi büyük bir odada tek kalamıyorum korkuyorum bilinç altı ile alakalı
Sizin cok buyuk bir iletisim sorununuz var. Ve siz bu duruma alismissiniz.Hep ümit ettim değiştirmeye çabaladım hep konu açtım konuştum. Sonuç ya konuştuğumla beni vurdu en zayıf anımda, yada konuyu tersleyerek kapattı.
Kendi konuşmak istediği şey de ya sosyal medyada gördüğü bi video hakkında yada haberler.
Uzun kahvaltı yada akşam yemeği yok zaten. Hızlı hızlı yer ben gelmeden üzerinden bi cila yapar zaten bana çay koy su ver ekmeği ver filan(eli kolu yerinde ama bi acizlik var ki sorma) sonra bi bakmışsın benim çayım soğumuş adam doymuş kalkmış gitmiş.
Akşam yemekleri de öyle çorbası bitince ben bitirene kadar diğer yemeği bilerek koymuyorum öylece bekletiyorum sofrada. Sonra bi bakışım yemiş kalmış. Ben daha yavaş yiyen biriyim o yüzden youtube da takılarak yemek yiyorum yalnızlıktan. Böyle bomboş bi hayat
Ben o cümleyi genel anlamda kullandım. Eşiyle vakit geçirmek istiyor olabilir dedim ablanız için kendi adıma demedim. Velevki ablamla neden mesafeli olduğumu da diğer yorumda yazmıştım. Ancak siz kendi işinize geleni cımbızla çekip burada yazmanız ise sizin kalitenizi gösteriyor neyse sizi görmeyeceğim.Aranızda büyük bir uzaklık var eşin kendi konfor alanına seni dahi istemiyor. Evlilik bu değil paylaşmak bir bütün olmaktır. Sorun büyük konuşmamak insanı en çok üzen durum. Bebim konuma yazmıştınız ona binaen bir şeyler yazacağım. Ablan ile çok görüşmek istemiyorum eşimle vakit geçirmek istiyorum demiştiniz. Eşiniz size bu kadar uzakken onunla nasıl vakit geçiriyorsunuz ki. Bence kendinize yeni alanlar bulun. Kitap okuyun bazı konular secip araştırma yapabilirsiniz. Eşin seni dahil etmiyorsa bir şeye sen de kendine konfor alanı oluştur hatta yok gibi davran. Bir süre sonra o da rahatsız olup yaklaşacak size.
Sevişirken ön sevişme filan var o konuda çok bir sorun yok.Ben anlamadım bu işten bişey. Haftada 3 kere birlikte oluyorsunuz ama hiç mi gece olmuyor bu? Bir de sevişirken nasıl sevgi ve aşk va rmı yoksa iş bitsin modunda mı?
Gelse ne anacımGündüz ya da yemekten sonra cinsellik yaşamayı reddedin. Bakalım gece geliyor mu gelmiyor mu
Ben kendime bişey yedirmiyorum hanımefendi. Zaten sorun gördüğüm için konuyu açtım bu bir.Söylenecek çok lafim Var ama demiyorum ortalık karışır yanar hatta
Bu adamı biraz da siz bu hale getirmissiniz belli okuduklarim karşında sasirdim kendiniz demişsiniz sexs hayatı yaşayıp maaşı ödüyor gibiyiz fln filan
Ben kendime bu durumu yediremem
Ben sıkıyorsa oturduğum yerde uyayim adam bensiz yatamiyor bende onsuz
Daha çok şey var sizin bu konunuz ve yazdıklarıniza karşılık çok lafim var cok
Çocuğumuz yok. Tedavi sonrasında böyle iletişim sorunlarımız başladı.Sizin cok buyuk bir iletisim sorununuz var. Ve siz bu duruma alismissiniz.
Sizi alistirmis. Terapiste gitmeyi teklif ettiniz mi? Evliligin bilincine varamamis esiniz. Size de yazik bu durumda. 2 kisisiniz ve yalniz basiniza takiliyorsunuz. Bu cok zor olmali. Ben esim geceye gittiginde bile cok sıkılıyorum. Sizin bulundugunuz durum cok zor.
Cocugunuz var mi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?