Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden uzaklastiracaksiniz ki??Oglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
Oğlunuz arkadaşından uzak durmak istiyor mu önce ona sorun.Oglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
Neden uzaklastiracaksiniz
Bunda kötü bişey yok o da insan sonucta bu tutum çok yanlıs size zararı var mı allah onu öyle yaratmışOglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
Bulasici bi durum degil.Oglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
Istemiyor ama birakamiyordaOğlunuz arkadaşından uzak durmak istiyor mu önce ona sorun.
Bu nasıl bir kafa ya?? İnsanların yöneliminden size ne?? Sepici değildir korkmayın alla allahOglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin
Ne bilem ürkttum bir anGayse ne yani, problem tam olarak??
Oğlunuz uzak tutmaya çalışmayın, içinde yoksa erkeklere ilgi duymaz, merak etmeyin
Off offff neyden urktunuz hanimefendi ya? Size neee pardon??Ne bilem ürkttum bir an
Korkmayın arkadaş oldular diye oğlunuz gay olmaz. He sevgili olabilirler ondan mı korktunuzOglumun arkadasinin gay oldugunu ogrenmis bulunmaktayim ne yapabilirim oglumu bu arkadasindan nasil uzaklastirim lutfen yardim edin