Bir gay meselesi cok acilllll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gay olan sizin oğlunuz olabilirdi herkes onu dışlasa yalnız kalsa anne olarak ne hissedersiniz çok merak ettim. Oğlunuzu kötü maddelere alıştırsa yada kötü yollara sürükleme yada suça teşvik etse haklı olurdunuz bence karışmayın.
Yok karismak degil suclamiyorumda tek basima yalniz buyutuyorum korkar oldum herseyden gorusebilirde bir an oyle korkuya kapildim

Sizin lezbiyen arkadaşınız olsa kadınlara ilgi duyacak mısınız? Nasıl bir etkisi olabilir ki oğlunuzla arkadaşlığının. Fanusun içinde yetiştiremezsiniz. Hırsız arkadaşı da olacak belki siz doğruyu yanlışı anlatacaksınız. Ama yönelim bambaşka bir şey. Oğlunuzun içinde öyle bir yönelim yoksa birisi zorlasa bile bir şey yapmaz kaldı ki etkilenir diye düşünüyorsunuz.

Benim de 14-15 yaşında lezbiyen bir arkadaşım vardı ilk kez lezbiyen kavramıyla tanışmıştım, ergenlik dönemi, kız benden hoşlandığını bile söylemişti ama öyle bir yönelimim olmadığı için reddetmiştim. Hatta kızı telefonuma “irem lez” diye kaydetmiştim annem görüp tutuşmuştu. Artık görüşmeyeceksin o kızla vs. Ne oldu? annem engelleyemedi ama ben de lezbiyen olmadım sonuçta.

Kişilerin kendi tercihi benim yaşam alanıma girdiği anda beni de ilgilendirirdi, saygı duymak ayrı mesele oğlunu korumaya çalışması ayrı mesele. Oğlu kaç yaşında bilmiyorum ama ya oğluna bir yönelimde bulunur ve oğlu bir şey diyemezse, bir akran zorbalığı bile çocukların hayatına karakterine ne kadar zarar veriyor. Kaldı ki bu konu çok çok başka bir boyutta.
Oğlunuz arkadaşının durumundan haberdar ise onunla konuşup arkadaşına saygı duyması gerektiğini ama herhangi bir yanlış durumda size söylemesi gerektiğini anlatın. Telaşlanmanıza gerek yok ama tedbiri de elden bırakmayın.

Ne olacağından korkuyorsunuz onu anlamadım. Ne yapacak oğlunuza? Gayler insanların üstüne atlamak için beklemiyor.
Oğlunuzun istemediğini söylemişsiniz. Neden istemiyor? Kendisine karşı bir hareketi mi olmuş?

Ya neden bir annenin yerine kendinizi koyup empati yapmıyorsunuz? Hemen gayse gay size ne gibi saçma sapan laflar ediyorsunuz. Çocuk daha 15 yaşında, her anne gibi haliyle endişe eder. Çünkü bu yaşlarda insan her yola sapabiliyor. Sigaraya da başlar esrar da kullanır vs. Hangi anne ister çocuğunun cinsel yönelimlerinin farklı olmasını.
Biraz empati ya pls.

Ya neden bir annenin yerine kendinizi koyup empati yapmıyorsunuz? Hemen gayse gay size ne gibi saçma sapan laflar ediyorsunuz. Çocuk daha 15 yaşında, her anne gibi haliyle endişe eder. Çünkü bu yaşlarda insan her yola sapabiliyor. Sigaraya da başlar esrar da kullanır vs. Hangi anne ister çocuğunun cinsel yönelimlerinin farklı olmasını.
Biraz empati ya pls.
Çocuğun cinsel yönelimi gay görünce değişmiyor. Siz gayliği uyuşturu kullanmakla aynı şey sanıyorsanız pes yani

Çocuğun cinsel yönelimi gay görünce değişmiyor. Siz gayliği uyuşturu kullanmakla aynı şey sanıyorsanız pes yani
Onu örnek olarak verdim. Ergenlik dönemi kritik bir süreç. Her şey bu yaşlarda başlıyor malesef. Okuduğunuzu anlamadan alıntı yapmayın yorumlarıma.

Biraz empati ya pls.
Sizin gibi düşünenlerin olduğu ülkede ben istemem açıkcası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X