bir hafta sonra dogurucam fakat ailem henuz bilmiyor:(yalnizim:((

Keske syleseydın bu alınganlık edılecek bı knı dedıl sende annesın bı annenın hıssettıklerını sende anlarsın hıc bı anne evladının ktulugunu ıstemez 19 yasında ınsan ergen olyo cock olyo evde herkesın o yaslarda dertlerı anlasmazlıkları olmustur ablanın ıkıncı ccuguna sevınenler bunca yıldır bekledıklerı habere kım bılır ne kadar ck sevınırlerdı srupda senı uzmekten cekınmıslerdır aradakı mesafe annelıge babalıga engel degıl bende uzakda evlıyım her daım gıdılmıyr ama gzumde tuter aılem sevgılerı hıc azalırmı ben bı evlat olrk azaltmyrsam benı 9ay karnında tasıyan annem bakan buyuten babamda azaltmaz alınganlık yapyrsun abartmıssın bence tamam herkes yasadıgını kendı bılır ama onlar ana baba olrk yapmadıysa sen evlat olrk grevını yapsaydın gtseydın ellerını opsydn belkı onlrnda kırıldıgı yerler vardır bılemezsn belkıde ılk karsısına cıkan adamn pesıne takıldı bzden uzaga gıttı bızı onemsemyr ozlemyr dıye kendı kendılerıne uzuluyrdurlar ınsanlar ılestısım kurmalı ıletısım olmazsa herkes kendı kafasında kurduguna ınanır onu yasar gercekler farklıyken...

+1

Hem de nasil.cok canim yaniyo.tepki olsaydi icimdeki elbet 9 ay susmazdim bi sekil soylerdim.iste beni korkutanda su ki tepki den degil icimden paylasmak gelmiyor.kendimi bir ailem var gibi hissetmiyorum

Ama burada bizlerle paylaşacak kadar üzülüyorsun ve kafana takıyorsun. Hadi seni geçtim ama bebeğin var üzüntüyle niye geçirdin hamileliğini bebeğin etkilenir sonuçta senin ruh halinden. Söylerdin baktın yine tepki vermiyorlar sende kenara çekilirdin. En azından bu kadar canın yanmazdı canım

söylemelisin sonra sende hata bulurlar
ağızları laf bırakmamak için
ve sonrasına bakarsın

Allah razi olsun.yoklar biliyorum ama ana baba bu.insan yasi kac olursa olsun ana babayi ariyo.et tirnak.ayagim takilsa derin nefesle ana baba diyorum hala.canim acisa onlara sarildigimi hayal edip agliyorum.olseler en buyuk korkum soyle agiz tadiyla ikisine bikez sarilamamis olmanin verecegi mutsuzlugu omur boyu cekmek olacak

canım bu haftaya kadar soylememıssın bundan sonra da soyleme bence ... onlar kızım napıyo ıyı mı kotu mu demıyorsa senınde soylemene gerek yok... bende uzaktayım hamıleyım kımsem yok allahtan esım yanımda ama bır sekılde tek basımıza dogurcaz bebegımı allah buyuk bosver

Sizin aileniz değil onlar..
Evlat başka bişeydir..
Evlatlar bazen ebeveynlerini üzebiliyorlar ama annelik çok farklı..
Nasıl durabildi ananız sizsiz..
Nasıl merak etmedi..
Boşverin..
Şanslısınız ki eşiniz iyi bir insan..
İnşallah yavrunuzla birlikte çok mutlu günleriniz olun..
Artık sadece ileriye bakın..

ablana şiddet uygulamıyorlarmıydı.
o neden kıymetli de sen değilsin.
söyleseydin keşke.
bak söylememiş olmak ta büyük yük.
zaten aranızda kuvvetli bağlar yok kaldı ki şiddet görmüşsün.
daha ne yapabilirler ki.
çocığuna sevinmemeleri de tuz biber olurdu en fazla

14 yıldır evlisin ve çocuğun yok sık sık niye sorsunlar gebeliğini, 14 yıldır böyleymiş
Senin söylemen lazım
Gerisi onlara kalmış
Sadece gebelik konusu degil hic bi zaman nasilsin bi sikintin var mi diye sormadilar.bikez olsun cocuk yapmamamin nedenini sormadilar.bikez sorsalardi.ama benle alakali hicbiseyle ilgilenmedilerki

sanırım onların istemediği bir evlilik yaptınız.gönülleri olsa niye böyle yapsınlar ki?

birde insan çatlar yahu. söylemeden nasıl durdunuz. ne ilginç

Hayir kacarak evlenmedim.19 yasindaydim.evde cok ciddi sorunlar vardi.siddet goruyordum ailemden.bu yuzden tanistigim ilk insanla evlendim.cok sukur esim dunyalar iyisi bi adam cikti.cok sukur.
söyleme o zaman.ne yapacaklar cıkıp gelecekler mi? benim kızım hamile olsa hamileliğini rüyamda ondan önce ögrenirim.

çok uzak kalmışssınız aranızda sadece yol değil duvarlar da var zor bir durum ne kadar kötü de olsalar ailen sonucta. eşinle gidin ziyaretlerine yada telefonda söyle. bilmeleri en doğal hakları torunları olacak

Sadece gebelik konusu degil hic bi zaman nasilsin bi sikintin var mi diye sormadilar.bikez olsun cocuk yapmamamin nedenini sormadilar.bikez sorsalardi.ama benle alakali hicbiseyle ilgilenmedilerki
sıkma canını.Allah bir yerden alır bir yerden verir

Allah razi olsun..

Cok ilginc ablanda hamileleymis ablanadami soylemedin ustelik ilk cocugun.
Ne zaman soylemeyi dusunuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…