- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi katra212121
-
valla şiddet gördüğün için kaçtığın tuhaf insanlar seni arasa ne olur aramasa ne olur...hamileliğini bilseler sanki kalkıp yanına gelecekler. boşver canın istiyorsa söyle istiyorsa söyleme...bunca yıl onları olduğu gibi kabullenmen gerekirdi. herhalde hamilelik sebebiyle hassaslaştn. seni seven sana değer verenlerle beraber ol, bebişine odaklan. değmez üzülmeye....
Hem de nasil.cok canim yaniyo.tepki olsaydi icimdeki elbet 9 ay susmazdim bi sekil soylerdim.iste beni korkutanda su ki tepki den degil icimden paylasmak gelmiyor.kendimi bir ailem var gibi hissetmiyorum
Allah razi olsun.yoklar biliyorum ama ana baba bu.insan yasi kac olursa olsun ana babayi ariyo.et tirnak.ayagim takilsa derin nefesle ana baba diyorum hala.canim acisa onlara sarildigimi hayal edip agliyorum.olseler en buyuk korkum soyle agiz tadiyla ikisine bikez sarilamamis olmanin verecegi mutsuzlugu omur boyu cekmek olacakŞiddet sonucu 19 yaşında evlenmeye iten insanlar için
ailen bile olsa gercekten üzülmene değmez.
Zaten yoklar, bundan sonra da olmasınlar..
Bebişin ve eşinle birlikte çok güzel günler görürsün inşallah.
ablana şiddet uygulamıyorlarmıydı.Allah razi olsun.yoklar biliyorum ama ana baba bu.insan yasi kac olursa olsun ana babayi ariyo.et tirnak.ayagim takilsa derin nefesle ana baba diyorum hala.canim acisa onlara sarildigimi hayal edip agliyorum.olseler en buyuk korkum soyle agiz tadiyla ikisine bikez sarilamamis olmanin verecegi mutsuzlugu omur boyu cekmek olacak
Sadece gebelik konusu degil hic bi zaman nasilsin bi sikintin var mi diye sormadilar.bikez olsun cocuk yapmamamin nedenini sormadilar.bikez sorsalardi.ama benle alakali hicbiseyle ilgilenmedilerki14 yıldır evlisin ve çocuğun yok sık sık niye sorsunlar gebeliğini, 14 yıldır böyleymiş
Senin söylemen lazım
Gerisi onlara kalmış
söyleme o zaman.ne yapacaklar cıkıp gelecekler mi? benim kızım hamile olsa hamileliğini rüyamda ondan önce ögrenirim.Hayir kacarak evlenmedim.19 yasindaydim.evde cok ciddi sorunlar vardi.siddet goruyordum ailemden.bu yuzden tanistigim ilk insanla evlendim.cok sukur esim dunyalar iyisi bi adam cikti.cok sukur.
sıkma canını.Allah bir yerden alır bir yerden verirSadece gebelik konusu degil hic bi zaman nasilsin bi sikintin var mi diye sormadilar.bikez olsun cocuk yapmamamin nedenini sormadilar.bikez sorsalardi.ama benle alakali hicbiseyle ilgilenmedilerki
Allah razi olsun..Sizin aileniz değil onlar..
Evlat başka bişeydir..
Evlatlar bazen ebeveynlerini üzebiliyorlar ama annelik çok farklı..
Nasıl durabildi ananız sizsiz..
Nasıl merak etmedi..
Boşverin..
Şanslısınız ki eşiniz iyi bir insan..
İnşallah yavrunuzla birlikte çok mutlu günleriniz olun..
Artık sadece ileriye bakın..
en doğal hak mı güldüm wallaçok uzak kalmışssınız aranızda sadece yol değil duvarlar da varzor bir durum ne kadar kötü de olsalar ailen sonucta. eşinle gidin ziyaretlerine yada telefonda söyle. bilmeleri en doğal hakları torunları olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?