- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi katra212121
-
Bence söyle kurtulBilu
biliyor soylemeyi dusunuyor musun diye soruyor.o da bebek dogmadan soyle sonrasinda bozulurlar diyor
Babaniz ölürse yasal haklarinizi sonuna kadar kullanin. Buyuk ihtimal kime daha cok düşkunse ona harciyodur bol bol.babam tutucu sinirli eli siki biri.annem sicak davraniyor ben bekarken o da sertti bana karsi
Annene de üzüldüm ama ne olursa olsun evlat başka birşey
Bunca yıl yediği azarın üstüne 2 de telefon araması için yeseydi madem
annene söylememen için sebep yok gibi.Annem gelemez.kalbi pille calisiyor ucaga binse sikinti.kalbi iyikende gelemedi babam gondermedi.
Geçmiş olsun.Annemde cok cekti babamdan.artik kalbi pille calisiyor yuksek tansiyon hastasi.hayatim cope gitti der durur
Babam zaten dairelerinden bikacini ve arazilerinden en degerli olanlari kucuk erkek kardesime tapu etti.umrumda degilki.ben sevgi isterdimBabaniz ölürse yasal haklarinizi sonuna kadar kullanin. Buyuk ihtimal kime daha cok düşkunse ona harciyodur bol bol.
Isin manevi boyutunu hic konusmayalim bence. Ortada öyle bir durum yok zaten.
Ay sinirlerim hopladi. Cocuklarimiz iki guzel ayakkabi giysin diye donsuz gezecez neredeyse. Anaya bak aramaya korkuyo.
Babama bu kadar boyun egdigi icin bana elini uzatmadigi icin onada kirginim belkiddeannene söylememen için sebep yok gibi.
babanın baskısı altında ezilmiş bir kadın gibi annen.
ama hala anlayamadım annene neden söyleyemedin.
gelip gidemese de sevincini telefonda paylaşırdı bu da teselli olurdu.
neden söylemedin annene.
Demek ki ablanı da sallamıyorlar, sen kendi kendine ablamın gebeliğine sevindiler diye bozuluyorsunBabam zaten dairelerinden bikacini ve arazilerinden en degerli olanlari kucuk erkek kardesime tapu etti.umrumda degilki.ben sevgi isterdim
Evet en iyisi sezeryandan bigun once soylemek.soylemekten ote helallesmek.herkesi arayip helallik istiycem nolur nolmaz.Siz en iyisi arayın..
Doğuracağınızı söyleyin..
Mutmelen şimdi mi haber verdin diyebilirler..
Olsun..
Onlarla olmak istediğinizi söyleyin..
Siz adım atın..
En azından bundan sonra kafanız daha bir rahat eder önünüzü görürsünüz..
Belki herşey çok farklı olacak...
korkuyordur.Babama bu kadar boyun egdigi icin bana elini uzatmadigi icin onada kirginim belkidde
Buyuk abim 45 yasinda.onunla babam olumune dusmanlar gorusmuyorlar.ortanca abim bu yaz bosandi babamla yasiyo istenmeyen bi evlilik yapmisti.kucuk kardesimde evli.o da gecen bosanmanin esiginden dondu.babam hem sover hem sever erkekleriniDemek ki ablanı da sallamıyorlar, sen kendi kendine ablamın gebeliğine sevindiler diye bozuluyorsun
Onlarda cinsiyet ayrımı var
Erkek kardeşin bi cadoloz gelin getirir de gününü görürler. Baban da erkek ne naneye yaramış ayrıca
Evet haklisin 14 yil biriktirdiklerim bi saatte cikti icimden.ilk defa tanimadigim insanlara dert yakindim cok dolmusum cok.allah razi olsun sizlerdenkorkuyordur.
ara söyle diyecem ama ilgisiz konuşunca daha da üzüleceksin gibi.
doğuma çok az kalmış gibi.
en iyisi kapat bu mevzuyu.
keşke konu açmasaydın.
tekrar tekrar üzüntü yaşıyo gibi oluyosun.
Sen şanslısın o zaman, erkek olsan seni de hem sever hem döverdiBuyuk abim 45 yasinda.onunla babam olumune dusmanlar gorusmuyorlar.ortanca abim bu yaz bosandi babamla yasiyo istenmeyen bi evlilik yapmisti.kucuk kardesimde evli.o da gecen bosanmanin esiginden dondu.babam hem sover hem sever erkeklerini
daha fazla üzme kendini.Evet haklisin 14 yil biriktirdiklerim bi saatte cikti icimden.ilk defa tanimadigim insanlara dert yakindim cok dolmusum cok.allah razi olsun sizlerden
Biz kardesler epey kopuguz siki bag yok aramizda.oyle yetistik boyle oldukSen şanslısın o zaman, erkek olsan seni de hem sever hem döverdi
Paçayı kurtardın bi nevi
Ama 5 kardeşsiniz
Babanız da iş yok, anne pasif te
Siz 5 kardeş niye yedi yabancı gibisiniz
Hepsi mi kötü ?
Benim bi ablam uzakBiz kardesler epey kopuguz siki bag yok aramizda.oyle yetistik boyle olduk
evet ama biz kopuk yetistik.annem babam hep didisti bu bizede sicradi.kardeslerde hep tartismali oldukBenim bi ablam uzak
Şehir farkı değil ama diğerlerinden daha uzak
Ama ablamın bi telefonuyla valla altını üstüne getirmişliğim var eniştemin ( Ben daha küçüğüm mesela )
Babamların ruhu bile duymazken üstelik
Baban hatalı evet ama siz de hatalısınız
Napalım babamız böyle diye ayrı tellere savrulmanıza gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?