bir hafta sonra dogurucam fakat ailem henuz bilmiyor:(yalnizim:((

Bilu
biliyor soylemeyi dusunuyor musun diye soruyor.o da bebek dogmadan soyle sonrasinda bozulurlar diyor
Bence söyle kurtul
Sen kendi kendini yiyorsun
Onlar hala faturadaki 5 TL dışında birşey düşünmüyor
Yarın doğumum var, hadi iyi günler fatura çok yazıyo de kapat. Ciddiyim.

babam tutucu sinirli eli siki biri.annem sicak davraniyor ben bekarken o da sertti bana karsi
Babaniz ölürse yasal haklarinizi sonuna kadar kullanin. Buyuk ihtimal kime daha cok düşkunse ona harciyodur bol bol.
Isin manevi boyutunu hic konusmayalim bence. Ortada öyle bir durum yok zaten.
Ay sinirlerim hopladi. Cocuklarimiz iki guzel ayakkabi giysin diye donsuz gezecez neredeyse. Anaya bak aramaya korkuyo.

Annem gelemez.kalbi pille calisiyor ucaga binse sikinti.kalbi iyikende gelemedi babam gondermedi.
annene söylememen için sebep yok gibi.
babanın baskısı altında ezilmiş bir kadın gibi annen.
ama hala anlayamadım annene neden söyleyemedin.
gelip gidemese de sevincini telefonda paylaşırdı bu da teselli olurdu.
neden söylemedin annene.

Babam zaten dairelerinden bikacini ve arazilerinden en degerli olanlari kucuk erkek kardesime tapu etti.umrumda degilki.ben sevgi isterdim

Siz en iyisi arayın..
Doğuracağınızı söyleyin..
Mutmelen şimdi mi haber verdin diyebilirler..
Olsun..
Onlarla olmak istediğinizi söyleyin..
Siz adım atın..
En azından bundan sonra kafanız daha bir rahat eder önünüzü görürsünüz..
Belki herşey çok farklı olacak...

Babama bu kadar boyun egdigi icin bana elini uzatmadigi icin onada kirginim belkidde

Babam zaten dairelerinden bikacini ve arazilerinden en degerli olanlari kucuk erkek kardesime tapu etti.umrumda degilki.ben sevgi isterdim
Demek ki ablanı da sallamıyorlar, sen kendi kendine ablamın gebeliğine sevindiler diye bozuluyorsun
Onlarda cinsiyet ayrımı var
Erkek kardeşin bi cadoloz gelin getirir de gününü görürler. Baban da erkek ne naneye yaramış ayrıca

Evet en iyisi sezeryandan bigun once soylemek.soylemekten ote helallesmek.herkesi arayip helallik istiycem nolur nolmaz.

Babama bu kadar boyun egdigi icin bana elini uzatmadigi icin onada kirginim belkidde
korkuyordur.
ara söyle diyecem ama ilgisiz konuşunca daha da üzüleceksin gibi.
doğuma çok az kalmış gibi.
en iyisi kapat bu mevzuyu.
keşke konu açmasaydın.
tekrar tekrar üzüntü yaşıyo gibi oluyosun.

Buyuk abim 45 yasinda.onunla babam olumune dusmanlar gorusmuyorlar.ortanca abim bu yaz bosandi babamla yasiyo istenmeyen bi evlilik yapmisti.kucuk kardesimde evli.o da gecen bosanmanin esiginden dondu.babam hem sover hem sever erkeklerini

korkuyordur.
ara söyle diyecem ama ilgisiz konuşunca daha da üzüleceksin gibi.
doğuma çok az kalmış gibi.
en iyisi kapat bu mevzuyu.
keşke konu açmasaydın.
tekrar tekrar üzüntü yaşıyo gibi oluyosun.
Evet haklisin 14 yil biriktirdiklerim bi saatte cikti icimden.ilk defa tanimadigim insanlara dert yakindim cok dolmusum cok.allah razi olsun sizlerden

Buyuk abim 45 yasinda.onunla babam olumune dusmanlar gorusmuyorlar.ortanca abim bu yaz bosandi babamla yasiyo istenmeyen bi evlilik yapmisti.kucuk kardesimde evli.o da gecen bosanmanin esiginden dondu.babam hem sover hem sever erkeklerini
Sen şanslısın o zaman, erkek olsan seni de hem sever hem döverdi
Paçayı kurtardın bi nevi
Ama 5 kardeşsiniz
Babanız da iş yok, anne pasif te
Siz 5 kardeş niye yedi yabancı gibisiniz
Hepsi mi kötü ?

Evet haklisin 14 yil biriktirdiklerim bi saatte cikti icimden.ilk defa tanimadigim insanlara dert yakindim cok dolmusum cok.allah razi olsun sizlerden
daha fazla üzme kendini.
zor günlerin artık.
hayırlı doğumlar dilerim.
sen evladına iyi bir anne ol.
artık önemli olan bu.

Sen şanslısın o zaman, erkek olsan seni de hem sever hem döverdi
Paçayı kurtardın bi nevi
Ama 5 kardeşsiniz
Babanız da iş yok, anne pasif te
Siz 5 kardeş niye yedi yabancı gibisiniz
Hepsi mi kötü ?
Biz kardesler epey kopuguz siki bag yok aramizda.oyle yetistik boyle olduk

Biz kardesler epey kopuguz siki bag yok aramizda.oyle yetistik boyle olduk
Benim bi ablam uzak
Şehir farkı değil ama diğerlerinden daha uzak
Ama ablamın bi telefonuyla valla altını üstüne getirmişliğim var eniştemin ( Ben daha küçüğüm mesela )
Babamların ruhu bile duymazken üstelik

Baban hatalı evet ama siz de hatalısınız
Napalım babamız böyle diye ayrı tellere savrulmanıza gerek yoktu

yaa bıraksana söyleme zaten hemen önce ara hl ve hatırlarını sor aldıgın tepkiye göre söyle hamile oldugunu

Şeytan vesvese veriyor bu saate kadar böyle gelmiş, zar zor bebek sahibi olmuşsun tadını çıkarmaya bak güzel ve olumlu şeyler düşün zaten onların sende güzel hatıraları yok.. Gelsin sağlıklı bir bebiş eviniz neşe dolsun missss kokulu bir cennet meleği tadını çıkar bize de dua et bizde bu mutluluğu tadalım...

evet ama biz kopuk yetistik.annem babam hep didisti bu bizede sicradi.kardeslerde hep tartismali olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…