bir hafta sonra dogurucam fakat ailem henuz bilmiyor:(yalnizim:((

Sadece gebelik konusu degil hic bi zaman nasilsin bi sikintin var mi diye sormadilar.bikez olsun cocuk yapmamamin nedenini sormadilar.bikez sorsalardi.ama benle alakali hicbiseyle ilgilenmedilerki
Sende onlarla ilgilenme
Gurbet derken neresi yurt dışı mı yani

Gurbette olduğu için uzaklık olabilir yani normal onlar yan yanalar. Ama söz söylemeden sevinip sevinmeyeceklerini nereden biliyorsunuz ki ayrıca doğurunca ben doğurdum diye mi haber vereceksiniz? bu onları ne kadar kırar düşünemediniz mi sonunda söyleyeceksiniz torun bu sevinmezler mi?

Babamin kimi sevip kimi sevmeyeceginin bir kriteri yok.buyuk ablam kocaya kacti onu hayatindan sildi.onun bi kucugu olan ablama baglandi.bahsettigim ablamda bu.bu ablam aileyi uzecek seyler yapti ama babam hic orali olmadi.beni ve benden bi kucuk kizkardesimiyse hic sevmedi.ustuste dogan kiz cocuklari oldugumuz icin.bizim en kucugumuz erkek.yurtdisinda.o da ana babami hic aramaz ama erkek olmadindan dolayi babam onun icin dunyayi yikar o derece seviyor

Bu hassas bir konu ve kişiye göre değişir ben olsam bende haber vermem beni arayıp sormayan hatta bana kötü davrarnan evlat ayırmını bu kadar yapıp gözüme sokan anneyi babayı bende aramam tabi bu benim düşüncem

ee annen de babana mı uyuyo.
yahu bir anne evladını hiç mi özlemez sormaz.
nasıl koptunuz bu kadar.
doğumdan önce söyle bari.
çok üzüleceksin belli ki habersiz doğum yaptım diye de

Oyle iste insan eksikliklerini hissediyor hissedincede ince bi sizi oluyo

Hayir ailem canakkalede.ben dogudayim

Bak insanlar yurt dışında bile olsa ailesi veya kendi gidip geliyor görüşüyorlar
Sizin aranızda ülke yok şehirler var, daha kolay ulaşılır yani
Ama sizin sorununuz mesafe değil, bağlar kopmuş
Belki komşun onlardan daha yakındır sana ?
Anlatabiliyor muyum, gebelik haberi devede kulak yani
14 yıl geçmiş artık 19 undaki küçük kız değilsin
33 yaşında bir yetişkinsin, yavrun doğacak.
Eşine, yuvana, çocuğuna odaklan. Arama onları, merak edeceklerini sanmıyorum ederlerse ararlar

Aileni en iyi sen tanıyorsun, senin mutluluğunu paylaşmayacaklarsa söyleme sonuçta aile olunca büyük olunca illa aklı başında sağlıklı kişiler olacak değiller. Zamanında Hülya Avşar annesi kendine hakim olamıyor kumar oynuyor diye mahkeme kararı ile velayetini üzerine aldı.

Sonuçta Anne Baba olmak herşeyi çok iyi değerlendirir demek değildir ama yine de haber ver.

ee annen de babana mı uyuyo.
yahu bir anne evladını hiç mi özlemez sormaz.
nasıl koptunuz bu kadar.
doğumdan önce söyle bari.
çok üzüleceksin belli ki habersiz doğum yaptım diye de
Babam varlikli fakat cok eli siki.annem bazi zamanlar aramak istiyorum fakat fatura yuklu gelir diye korkuyorum der.simdiden cok uzuluyorum.gorumcelerim ilgileniyolar nasil mutlu oluyorum anlatamam.ama biliyorumki bikac gun sonra hayirlisiyla bebegimi kucagima aldigimda ilk gozyasimi ailesizligime dokucem cok aglayabilirim ve gorumcelerim bu durumuma sahit olmasinlar diye aksama dogru onlari hastaneye cagirmayi dusunuyorum

kaç lira tutacak ki ayda bir arasa annen.
sen ararsın o çaldırıp kapatsın.
bukadar kuruş mu hesaplanır yahu.
sen neden annene söyleyemedin.
belki sevinecekti
belki yanına gelmek isteyecekti.
annenle de mi ilişkin çok bozuk.
bence söyle annene

bu dk kadar söylememişsin su dk söylemene de gerek yok . yada ara de hamileyim doğuruyorum artık benden bir torun sahibiniz de. he hüü derler hayırlı olsun derler .tamam. bitti. gitti.

Kopuk kopuk anlatıyosun
Baban çok mu beter bi adam
Anne aramaya bile korkuyor fatura yüzünden
Sen arayınca bari candan konuşuyor mu ?

Aman ağla gitsin onlar bebeği aldın kucağına diye ağlıyosun sanırlar, kasma kendini

Benimle ilgilenmediler hic.benim varligim onlari mutlu etmediki hic.cocuguma mutlu olurlar mi bu mutlulugumu benimle paylasirlar mi.dogumdan sonra soylesem en azindan kabahatli benim.ailem mutlulugumu benimle bu yuzden paylasmadi derim kendi kendime.bi teselli ariyorum ne yapayim

babam tutucu sinirli eli siki biri.annem sicak davraniyor ben bekarken o da sertti bana karsi

Bence ya arama
Ya arıyorsan söyle
Diğer konularda hatalılar, görüşmesen yeridir
Ama hem görüşürüm hem torundan haber vermem demek saçma
Eşin biliyo mu tüm bunları ?

Annem gelemez.kalbi pille calisiyor ucaga binse sikinti.kalbi iyikende gelemedi babam gondermedi.

Bilu
Bence ya arama
Ya arıyorsan söyle
Diğer konularda hatalılar, görüşmesen yeridir
Ama hem görüşürüm hem torundan haber vermem demek saçma
Eşin biliyo mu tüm bunları ?
biliyor soylemeyi dusunuyor musun diye soruyor.o da bebek dogmadan soyle sonrasinda bozulurlar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…