- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi katra212121
-
Bir sürü anne babası didişen çocuklar varevet ama biz kopuk yetistik.annem babam hep didisti bu bizede sicradi.kardeslerde hep tartismali olduk
14 yillik evliyim.ailemden uzagim.allahin emriyle evlendim fakat ailem beni adam akilli arayip sormadi.uzun yillar gurbette mucadele ettim su an iyi bi isim var.yine uzun sure cocuk istemedik isteyincede olmadi uc tup bebek denemesinden sonra sukur su an 38 haftalik gebeyim.sorunum su ki aileme gebeligimi hala soylemedim.onca yil bikez olsun yavrum bi sikintin var mi gurbettesin demediler kucuktum 19 yasinda evlendim ama onlar yavrulariyla hic ilgilenmediler.38 yasindaki ablamda su an gebe.ve o annemlerle ayni sokakta oturuyo.o gebe kalinca anne ve babam mutluluktan sarilmislar birbirlerine.ben hep ablamdan daha fedakar oldum ama ..karnimdaki kuzuma cok uzuluyorum.ben nasip oluda ikinci cocugumda olursa rabbim omur verdigince mezara kadar ilgilenip sorucam onlari ayirt etmeden.bir turlu soylemek icimden gelmiyor anne olacagimi.onlar ablamla mesgulken araya girmek istemiyorum belkide.belkide onemsemezlerse canimin yanacagindan korkuyorum.bilmiyorum ((
Insallah rabbim en zor zamaninda kuluna ne verecegini biliyor.insallah allahim herkese mutlu olacagi kapilari acarŞeytan vesvese veriyor bu saate kadar böyle gelmiş, zar zor bebek sahibi olmuşsun tadını çıkarmaya bak güzel ve olumlu şeyler düşün zaten onların sende güzel hatıraları yok.. Gelsin sağlıklı bir bebiş eviniz neşe dolsun missss kokulu bir cennet meleği tadını çıkar bize de dua et bizde bu mutluluğu tadalım...
Evet esim mukemmel biri.beni o ortamdan aldi.universite okuttu.meslek sahibi oldum sayesinde.ozguven verdi.sefkatini hic eksik etmedi.o bi es degil benim icin herseyHer şeyden çok eşinden yana da sıkıntı çekmemiş olmana gerçekten çok sevindim.
Genelde böyle başlayanlar eşlerinden yana da hep sıkıntı çektiklerini anlatırlar burda.
Evet esim mukemmel biri.beni o ortamdan aldi.universite okuttu.meslek sahibi oldum sayesinde.ozguven verdi.sefkatini hic eksik etmedi.o bi es degil benim icin hersey
Ablam bencil.sevildigi icin de bazen simarik.evde bi sorun olsa bana soylemez.gecen bi sikinti olmus kizkardesim bana anlatti diye babama sikayet etmis kizkardesimi.benden neyi sakliyolarsaBir sürü anne babası didişen çocuklar var
Aksine onlar daha bağlı olur, mesela anneyi savunurlar
5 çocuk + 1 anne = 6 eder
Baban tek
Onu da geçtim artık olan olmuş
Sen 33 ablan 38 , kız kıza daha iyi anlaşılır
Ablanla bile aranız yok ?
Diğer 3 abiyi geçtim
lmaşallah size ve eşinize Allah nazarladan saklasın Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebiş bütün sıkıntılarınızı unuttursun Âmin...
Ben aramasam hic aramazlarSamimi değiller mi yani merak etmiyorlar mi senin annen baban ya nasıl aramiyo lar sen yine de aradığında soyleseydin
Keske söyleseydin en azından kafanda acabalarla nereye kadar gidiceksin, belki önceliği ablana tanirlar ayni mühitte olduklari için , sonucta sende evlatlarisin et tirnaktan ayrilmaz. Söylemelisin bence çok bile geç kalmişsin14 yillik evliyim.ailemden uzagim.allahin emriyle evlendim fakat ailem beni adam akilli arayip sormadi.uzun yillar gurbette mucadele ettim su an iyi bi isim var.yine uzun sure cocuk istemedik isteyincede olmadi uc tup bebek denemesinden sonra sukur su an 38 haftalik gebeyim.sorunum su ki aileme gebeligimi hala soylemedim.onca yil bikez olsun yavrum bi sikintin var mi gurbettesin demediler kucuktum 19 yasinda evlendim ama onlar yavrulariyla hic ilgilenmediler.38 yasindaki ablamda su an gebe.ve o annemlerle ayni sokakta oturuyo.o gebe kalinca anne ve babam mutluluktan sarilmislar birbirlerine.ben hep ablamdan daha fedakar oldum ama ..karnimdaki kuzuma cok uzuluyorum.ben nasip oluda ikinci cocugumda olursa rabbim omur verdigince mezara kadar ilgilenip sorucam onlari ayirt etmeden.bir turlu soylemek icimden gelmiyor anne olacagimi.onlar ablamla mesgulken araya girmek istemiyorum belkide.belkide onemsemezlerse canimin yanacagindan korkuyorum.bilmiyorum ((
Canim bu kadar zaman neden bekledinki ?14 yillik evliyim.ailemden uzagim.allahin emriyle evlendim fakat ailem beni adam akilli arayip sormadi.uzun yillar gurbette mucadele ettim su an iyi bi isim var.yine uzun sure cocuk istemedik isteyincede olmadi uc tup bebek denemesinden sonra sukur su an 38 haftalik gebeyim.sorunum su ki aileme gebeligimi hala soylemedim.onca yil bikez olsun yavrum bi sikintin var mi gurbettesin demediler kucuktum 19 yasinda evlendim ama onlar yavrulariyla hic ilgilenmediler.38 yasindaki ablamda su an gebe.ve o annemlerle ayni sokakta oturuyo.o gebe kalinca anne ve babam mutluluktan sarilmislar birbirlerine.ben hep ablamdan daha fedakar oldum ama ..karnimdaki kuzuma cok uzuluyorum.ben nasip oluda ikinci cocugumda olursa rabbim omur verdigince mezara kadar ilgilenip sorucam onlari ayirt etmeden.bir turlu soylemek icimden gelmiyor anne olacagimi.onlar ablamla mesgulken araya girmek istemiyorum belkide.belkide onemsemezlerse canimin yanacagindan korkuyorum.bilmiyorum ((
SİZ ERKEN YAŞTA RUHEN AİLEDEN KOPUKKEN AYRILMIŞSINIZ.Biz kardesler epey kopuguz siki bag yok aramizda.oyle yetistik boyle olduk
Kız kardeş mi ?Ablam bencil.sevildigi icin de bazen simarik.evde bi sorun olsa bana soylemez.gecen bi sikinti olmus kizkardesim bana anlatti diye babama sikayet etmis kizkardesimi.benden neyi sakliyolarsa
Cok tesekkurlerKiyamam yaaa gülüm boşver nede olsa ana baba hakkı var nolursa olsun. Sen soyle gerisi onlara kalmış. Bebegin dogunca da o senin dunyan olacak moralini yüksek tut.
Evlat candir can. Derde devadir:)) hamilesinn sen hiçbir şeye uzulmeye değmez :)) buraya yaz derdine derman olamazsakta ortak oluruz.
Sen yine de şöyle doğum yapacağını bilsinler ilgilenemseler de kendileri bilir sen üstüne düşeni yap eşinden yana sanslisin ne güzel o da kötü olsaydı ruh halini düşünemiyorum boşver aileni o zaman sen evlat olarak üstüne düşeni yap onlar ne yapıyorlarsa yapsınlar Allah bilsin Allah hayırlı doğumlardan nasip etsin Allah kurtarsinBen aramasam hic aramazlar
Biz tam sekiz kardesiz.kusura bakmayin diger mesajlara da yaziyorum.bes kiz uc erkegizKız kardeş mi ?
6 kardeş oldunuz
Sabahtan beri 5 diyorum ses te etmiyosun ?
öyle sanılır ama öyle olmaz aslında.Bir sürü anne babası didişen çocuklar var
Aksine onlar daha bağlı olur, mesela anneyi savunurlar
5 çocuk + 1 anne = 6 eder
Baban tek
Onu da geçtim artık olan olmuş
Sen 33 ablan 38 , kız kıza daha iyi anlaşılır
Ablanla bile aranız yok ?
Diğer 3 abiyi geçtim
Sen yine de şöyle doğum yapacağını bilsinler ilgilenemseler de kendileri bilir sen üstüne düşeni yap eşinden yana sanslisin ne güzel o da kötü olsaydı ruh halini düşünemiyorum boşver aileni o zaman sen evlat olarak üstüne düşeni yap onlar ne yapıyorlarsa yapsınlar Allah bilsin Allah hayırlı doğumlardan nasip etsin Allah kurtarsin
ŞaşırdımBiz tam sekiz kardesiz.kusura bakmayin diger mesajlara da yaziyorum.bes kiz uc erkegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?