bir hafta sonra dogurucam fakat ailem henuz bilmiyor:(yalnizim:((

evet ama biz kopuk yetistik.annem babam hep didisti bu bizede sicradi.kardeslerde hep tartismali olduk
Bir sürü anne babası didişen çocuklar var
Aksine onlar daha bağlı olur, mesela anneyi savunurlar
5 çocuk + 1 anne = 6 eder
Baban tek

Onu da geçtim artık olan olmuş
Sen 33 ablan 38 , kız kıza daha iyi anlaşılır
Ablanla bile aranız yok ?

Diğer 3 abiyi geçtim

Her şeyden çok eşinden yana da sıkıntı çekmemiş olmana gerçekten çok sevindim.
Genelde böyle başlayanlar eşlerinden yana da hep sıkıntı çektiklerini anlatırlar burda.

Kiyamam yaaa gülüm boşver nede olsa ana baba hakkı var nolursa olsun. Sen soyle gerisi onlara kalmış. Bebegin dogunca da o senin dunyan olacak moralini yüksek tut.
Evlat candir can. Derde devadir:)) hamilesinn sen hiçbir şeye uzulmeye değmez :)) buraya yaz derdine derman olamazsakta ortak oluruz.

Insallah rabbim en zor zamaninda kuluna ne verecegini biliyor.insallah allahim herkese mutlu olacagi kapilari acar

Her şeyden çok eşinden yana da sıkıntı çekmemiş olmana gerçekten çok sevindim.
Genelde böyle başlayanlar eşlerinden yana da hep sıkıntı çektiklerini anlatırlar burda.
Evet esim mukemmel biri.beni o ortamdan aldi.universite okuttu.meslek sahibi oldum sayesinde.ozguven verdi.sefkatini hic eksik etmedi.o bi es degil benim icin hersey

Evet esim mukemmel biri.beni o ortamdan aldi.universite okuttu.meslek sahibi oldum sayesinde.ozguven verdi.sefkatini hic eksik etmedi.o bi es degil benim icin hersey

maşallah size ve eşinize Allah nazarladan saklasın Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bebiş bütün sıkıntılarınızı unuttursun Âmin...

Ablam bencil.sevildigi icin de bazen simarik.evde bi sorun olsa bana soylemez.gecen bi sikinti olmus kizkardesim bana anlatti diye babama sikayet etmis kizkardesimi.benden neyi sakliyolarsa

Samimi değiller mi yani merak etmiyorlar mi senin annen baban ya nasıl aramiyo lar sen yine de aradığında soyleseydin

Keske söyleseydin en azından kafanda acabalarla nereye kadar gidiceksin, belki önceliği ablana tanirlar ayni mühitte olduklari için , sonucta sende evlatlarisin et tirnaktan ayrilmaz. Söylemelisin bence çok bile geç kalmişsin
Canim bu kadar zaman neden bekledinki ?
Sonucta sende evlatlarisin, cok geç kalmişsin bence. Ben annen olarak düşünsem beni önemsememiş ki bana söylememiş diye düşünürdüm....
Sen daha da geç olmadan haberini ver .
Neden bu şekilde karamsarsin ? Elbetteki yanina gelirler kendini bu denli üzmenin hiç anlami yok. Icinde acaba keşkelerle yasamaktansa soyle bilsinler....
Kendini de üzme bu kadar bak doğum yapicaksin bebişini dusun bence .

Biz kardesler epey kopuguz siki bag yok aramizda.oyle yetistik boyle olduk
SİZ ERKEN YAŞTA RUHEN AİLEDEN KOPUKKEN AYRILMIŞSINIZ.
İLERLEYEN YILLARDA AİLENİZİN YANINDA KALMIŞ OLSANIZ İLİŞKİNİZ SICAKLAŞABİLİRDİ.
TAM HAYATI TANIMA AŞAMASINDA BAŞKA BİR DÜNYA KURMUŞSUNUZ.

Ablam bencil.sevildigi icin de bazen simarik.evde bi sorun olsa bana soylemez.gecen bi sikinti olmus kizkardesim bana anlatti diye babama sikayet etmis kizkardesimi.benden neyi sakliyolarsa
Kız kardeş mi ?
6 kardeş oldunuz
Sabahtan beri 5 diyorum ses te etmiyosun ?

Cok tesekkurler

Ben aramasam hic aramazlar
Sen yine de şöyle doğum yapacağını bilsinler ilgilenemseler de kendileri bilir sen üstüne düşeni yap eşinden yana sanslisin ne güzel o da kötü olsaydı ruh halini düşünemiyorum boşver aileni o zaman sen evlat olarak üstüne düşeni yap onlar ne yapıyorlarsa yapsınlar Allah bilsin Allah hayırlı doğumlardan nasip etsin Allah kurtarsin

öyle sanılır ama öyle olmaz aslında.
anne -baba arasındaki ilişki üçüncü ebeveyn gibidir.
ne yaptıkları,birbirlerine nasıl davrandıklarını örnek alır çocuklar.
birlik olmyan ailelerde çocuklarda bağlılık daha az.en azından münferit olabilir.

Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…