Saç Uzatma Yöntemleri Bir haftada saçı 1 inç yani 2,5 santimetre uzatmak!

askimultezem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
19
0
6
Rusya
Evet şaka değil..
İnternette yabancı kullanıcıların yaptığı videolara baktım. Aynı yöntemi onlarca kişi yapmış ve sonuçlar mükemmel. Bende bugünden itibaren başlıyorum.
Uzatmadan yöntemi anlatıyım kızlar
Gereken malzemeler,

Zeytin yağı

Hazırlanışı ve uygulanışı,

Zeytin yağını sadece saç diplerine uygulayacağımız için az bir miktar yeterlidir.
Zeytinyağını 30-40 saniye mikrodalgada ısıtmak lazım
(Mikrodalgası olmayanlar için ocakta hangi ateşte ne dakikaya tekabül gelir bilemiyeceğim ama kaba bi hesaplama yapılabilir sanırım)
Sonra bunu sadece saç diplerimize masaj yaparak nazikçe sürüyoruz
Sürdükten sonra 4 dakika boyunca aşağıdaki resimdeki pozisyonda bekliyoruz.

Biliyorum tuhaf ama kan orada toplandığı için sanırım daha hızlı uzuyor saçlar anladığım kadarıyla
4 dk bekledikten sonra artık doğrulabilirsiniz.
Ama saçınızın iki saat beklemesi lazım. İsterseniz shower cap(Türkçesini bilmiyorum)kullanarak isterseniz de basit bi poşetle sarabilirsiniz kafanızı etrafa yağ bulaştırmamak için
İki saatin sonunda duşunuzu alabilirsiniz. Yada sadece saçınızı yıkayabilirsiniz.
Bu işlemi yedi gün boyunca her gün yapmanız lazım..

Gerçekten her izlediğim videoda daha da inandım bu yöntemin işe yarayacağına. Bugün başlıyorum inşAllah.
Haftada 2 inç yani 5cm uzatanlar bile var saçlarını
Ne kadar uzayacağı sizin saçınızın zorluğuna bağlı anladığım kadarıyla

İnşallah işinize yarar kızlar.
Yapanlar varsa öneride bulunabilirler
Hayırlı akşamlar :)

yap bakalım canım işe yararsa ben de yaparım. Her gün biraz zorlar ama :)

Canım fotoğraf çek saçlarını arkadan sonra yine çekip ekle. bakalım biz de, umarım işe yarar :)

Son düzenleme:
Canım fotoğraf çek saçlarını arkadan sonra yine çekip ekle. bakalım biz de, umarım işe yarar :)

Canım benimde aklıma geldi fakat ben başörtülü bir bayanım burada saçımın fotoğrafını paylaşamam en fazla işe yarayıp yaramadığını, yaradıysa kaç cm uzadığını söyleyebilirim size :))

zeytinyağı suruyrm ama başımızıda öne eğelim bakalım

tersten tarama, fön cekme ve de sac diplerini egrdirecek sekilde sıkıca baglamanın sacı uzattıgını duymustum... Zeytinyaglı kür zaten forumda daha once deennmişti.. o yuzden ıse yarama olasılıgı yuksek:)

Benim saçlarım çok hızlı uzar tersten tararım kendimi bileli ondan mı acaba :)

Son düzenleme:
Ben de bugün başlayacağım hakiki zeytinyağı kullanmak lazımmış ben aldım ama ne kadar hakiki bilemiyorum tabi deneyeceğim....
Teşekkürler cevabın için

önemli degil canım, haklısın aslında benım kulandıgım ıslenmıs zeytın yagı kulandım belkı ondan ıse yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…