Valla içimi rahatlattınız çok sağolun :)Yok öyle demez. Cevap verir mi vermez mi bilmem ama egosu mutlu olur.
kaybedecek bişeyin yok. Ne isterse düşünsün ayrıca ne olacak ki.
Ben de ediyorum. Sabah yazarsa yazarım buraya da :)
Şu an yazdıBence yazacak sabah ola hayrola diyorum
Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.Şu an yazdıben bir kalp krizi geçirip geliyorm
Evet bekle :)Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye
Hayır hayatım aşırı derecede yoğun, normalde onu düşünmeye vaktim yok. Ama ilk başlarda az da olsa aklıma geliyordu. Sonra saçma sapan bir şekilde arttı. Artık patlama gibi oldu.Bence haytında şu sıra çok monotonluk var ve bir şekilde canlandırmak istedin .
Aslında tam da bu yüzden unutamıyorum. Tam başlayacakken bitti, her şey çok güzel giderken daha masal başlamadan bitti, bu içimde kaldı hep. Bir de sadece ilk tanıştığımızda aynı şehirdeydik. Sonra hep farklı şehirlerde olduk bir kere yüz yüze konuşabilsek belki farklı olurduİlişkinizi tam olarak tüketmemişsiniz ki hala içinde birşeyler kalmış. Hadi bakalım ondanda olumlu cevaplar alırsan yeniden görüşürsünüz. Ama araya bir kere ayrılık girdi mi tekrar girer genelde..
Belki o da senin gibi düşünüyordur. Mesajına da cevap yazmış. Süper. Umarım güzel şeyler olur.Aslında tam da bu yüzden unutamıyorum. Tam başlayacakken bitti, her şey çok güzel giderken daha masal başlamadan bitti, bu içimde kaldı hep. Bir de sadece ilk tanıştığımızda aynı şehirdeydik. Sonra hep farklı şehirlerde olduk bir kere yüz yüze konuşabilsek belki farklı olurdu
Umarım çok teşekkür ederimBelki o da senin gibi düşünüyordur. Mesajına da cevap yazmış. Süper. Umarım güzel şeyler olur.
BekleyemiceksinKızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye
Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.Ya bunu cidden anlamıyorum. Adama mesaj atmışsın, kalp krizleri geçiriyorsun, cevap verince neden bile isteye bekletiyorsun ki? Böyle şeylerde taktik yapmayı garipsiyorum gerçekten. İçinden geleni yapmalısın bence. İnşallah gönlünce olur.
Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
Teşekkür ederim, inşallah her şey hepimizin gönlünce olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?