Kız ne yazdınKızlar bi kızmadan dinleyin,
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardım( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şöyle düşünür mü?
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
Ya hayır böyle yapma bence. Şahsen bana yapılsa sinirlenirim en iyisi sabah günaydın diyerek cevap ver daha sonrasında söylemek istediklerini söyleKızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye
Ne gereksiz bir taktikKızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye
"Çok sallamıyor" olduğunuz birine neden gecenin köründe yazıp üstüne bir de 'uyudun mu?' yazasiniz ki?Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
her içinizden geleni de yapmayın. Azıcık kendinizi sakinleştirir ve sinirle kalp kıracak bir lafı söylemeden önce çok degil, on saniye 'acaba söylesem ne olur' diye düşünmeye çalışın. İçinizden geldi diye gemileri yakmayın...Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi
Seviyorsan eğer çabala vakit geçirmek için bir başkasının duygularıyla oynama..Kızlar bi kızmadan dinleyin,
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardım( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
Canım sen taktik zamanını geçmişsin o taktiği eğer çocuk sana yazsaydı yapabilirdin ama ilk sen yazdınÇünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
Teşekkür ederim, inşallah her şey hepimizin gönlünce olur :)
Tamam yazdın da ne yazdın? Önemli olan o.Kızlar bi kızmadan dinleyin,
Merak eder mi etmez mi bilmiyorum ama bu yaptığın hoş da değil doğru da değil. Erkeklerin büyük kısmı bu tavırları dengesizlik olarak kabul eder ve ne yapmaya çalışıyor diye aklında soru işaretleri oluşur ki bu da güvensizlik getirir.Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ya çok tatlısın :)))Adını yazdım, mesaj iletilmeyince de uyuyorsun sanırım yazdım.
Böyle taktiklere hiç gerek yok :)Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Bişey olmaz, ya karşılık verir ya vermez ama sen her türlü yükten kurtulursunÇok teşekkür ederim kızlar. İşte bana böyle yorumlar lazım yoksa bir de pişman olup ağlıyorum. Çok rahatladım valla. Dediğiniz gibi en fazla ne olabilir, zaten hayatımda yok olmamaya devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?