Bir halt ettim mesaj attım

Mesajınıza cevap verdiyse neden akşama kadar bir şey yazmayacaksınız? Eğer adama ilginiz varsa bu taktik yanlış, sizin dengesiz davrandığınızı düşünür, akşama kadar bir şey yazmayınca.
Mesaj atmamalıydınız aslında ama attınız ve karşılık verdi madem, devamını getirin.

Son düzenleme:
Kız ne yazdın çok heyecanlı acaba ne diyecek haber ver lutfennnnnn

Ya niye rahatsız olsun ki? Çok çok 'aha yalnız kalmış,iş atiyor' der.
Ama ben çocuğun yerinde olsam nerede ne yapmasını bilmeyen,nazlı bir kadınla daha fazla uğraşmak istemezdim. Kaç yaşına gelmişsiniz,ayrılık cümleleri kurmadan sinirlendiğinizi belli edemiyor musunuz?
'bu bu bu konularda beni kirdin' demek, kalbini almasına fırsat tanımak başka, hemen ortalığı velveleye verip ,büyük cümleler kurup ilişkiyi bitirmek başka. Kendinizi torpulemediginiz sürece mutlu bir ilişki yaşamanıza ihtimal yok (karşısındaki kişinin her kaprisini çeken, tripli sevgiliyi nazlamayi seven bazı y.vşak insanlar var gerçi, görüyorum çevremde. Öyle birini bulursanız mutlu da olabilirsiniz)

Merakimdan takibe aldim bakim sonu nolcak cocukla ne konuscaklar suan uyuyodur ama aklindadir hala ne yazsamki uyaninca cocuga diye

Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye
Ya hayır böyle yapma bence. Şahsen bana yapılsa sinirlenirim en iyisi sabah günaydın diyerek cevap ver daha sonrasında söylemek istediklerini söyle

Ya yok yarın akşama kadar beklersen. Yanı bugün akşama ortamı gerersin kuzum. Tatlı tatlı sohbet et. Barışalım bla bla falan deme :)

Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye
Ne gereksiz bir taktik
Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
"Çok sallamıyor" olduğunuz birine neden gecenin köründe yazıp üstüne bir de 'uyudun mu?' yazasiniz ki?
Ya da neden gerçekten ilgilendiğiniz birisine 'o kadar da önemli değilsin yeaa' mesaji vermek isteyesin?
Bence once oturun, ne istediğinize karar verin. Böyle yaparak çocuğu da yoruyorsunuz. Biraz net olun. Niyetiniz eski hatalarından pişman olup yeni sayfa açmak mı yoksa aynı kaprisleri sürdürüp "bugün aşkımdan ölüyorum/yarın beni kızdırdı terkedeyim" diye saçma bir ilişkiye tekrar başlamak mı?

Madem niyetiniz tekrar başlamak, geçen zamanda hatanizi anlamiş -artik öyle olmayacak gibi davranın madem.
Ben de geçtiğimiz sene eski sevgilimle böyle aylar sonra mesajla barismistim , ama kesinlikle 'yazmayayim da köpek olsun' hallerinde degildi. Tam tersi ilişkimiz bittiği için mutsuz olduğuna ,zaman geçtikçe bana hak verdigine ve bazen çok özlediğine dair cümleler kurardı. Bu sebeple tekrar arkadaş olarak konuşmaya, zaman içinde de tekrar sevgili olmaya başlamıştık. Ama tam yazmisken beni telefonun başında bekletseydi hiç şansı yoktu ki kaba bir davranış kesinlikle

Ve ayrıca
Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi
her içinizden geleni de yapmayın. Azıcık kendinizi sakinleştirir ve sinirle kalp kıracak bir lafı söylemeden önce çok degil, on saniye 'acaba söylesem ne olur' diye düşünmeye çalışın. İçinizden geldi diye gemileri yakmayın...
Yanlışı çok başka yerde arıyorsunuz kesinlikle doğal ve içinden geldiği gibi davranan-taktiksiz biri oldugunuz için bitmiyor ilişkileriniz.

Seviyorsan eğer çabala vakit geçirmek için bir başkasının duygularıyla oynama..

Son düzenleme:
Canım sen taktik zamanını geçmişsin o taktiği eğer çocuk sana yazsaydı yapabilirdin ama ilk sen yazdın

Dönerse senindir.Dönmezse hiç senin olmamıştırAkşam çok geç olur.Sabah at bencede.Ama kısa cümleler kur.Günaydın Naber filan .Onun tavrına göre tavır alırsın..Bu taktik daha iyi bence

Tamam yazdın da ne yazdın? Önemli olan o.

Merak eder mi etmez mi bilmiyorum ama bu yaptığın hoş da değil doğru da değil. Erkeklerin büyük kısmı bu tavırları dengesizlik olarak kabul eder ve ne yapmaya çalışıyor diye aklında soru işaretleri oluşur ki bu da güvensizlik getirir.

bu taktiksel saçmalıklar kısa vadede kazandırır gibi gözükse de uzun vadede onu sizden soğutur. açık iletişimden yana olun. eski erkek arkadaşlarımdan biri aynı bu şekildeydi, gözümün çok kör olduğu dönemlerde görmediysem bile sonradan farkına vardığımdan ( bu bilinçli taktiksel hareketlerin) ilişkiyi çok rahat bitirmiştim çünkü sağlıklı bir ilişkinin güven ve iletişimden geçmesi gerek. herkesin her an elinde telefon olduğu bir dönemdeyiz, biri bana uzun saatler cevap atmasa görmedi diye düşünmem sallamadığını düşünürüm. bu da ona bakışımı, ciddiye alma seviyemi değiştirir. bu insan sizin için önemli ki mesaj atmışsınız şu an aksi gibi taktikler yapıp kaçırdığınızda daha mı mutlu olacaksınız?

Gerek yok aslındada yapmışsın 1 kere yapacak bişey yok.

Böyle taktiklere hiç gerek yok :)

Çok teşekkür ederim kızlar. İşte bana böyle yorumlar lazım yoksa bir de pişman olup ağlıyorum. Çok rahatladım valla. Dediğiniz gibi en fazla ne olabilir, zaten hayatımda yok olmamaya devam eder
Bişey olmaz, ya karşılık verir ya vermez ama sen her türlü yükten kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…