Bir halt ettim mesaj attım

Ne kadar üstlerine düşersek o kadar kendilerini bir şey sanıp bizden uzaklaşıyorlar Bende hep öyle oldu en azından. Yazmazsan değerli oluyorsun illa bir gün geri geliyor
Tamam ama bekledim bekledim geleceği yoktu daha fazla bekleyemezdim napayım :)))

Yaptığın taktik olmamiş ,çünkü ilk mesajı sen yazıyorsun zaten.Bir tutarsızlık var.Boyle olunca daha da soguyorlar benden soylemesi

Degsimesin bence de ❤ yengecim ve çok mutluyum bundan. Aslan olmak istemiyorum çünkü aslan burcuyla alakam yok
Yengeç olmaktan mutlu olan ilk ve tek insan olabilirsin Yengecim ve Aslan olmayı çok isterdim:)
Bu kadar hassas olmak ,herşeyi ayrıntılı düşünmek, geçmişe ve olumsuzluklara çok takılmak, dolunaydan tutulmadan herşeyden aşırı etkilenmek, sürekli kabuğuna çekilmek , aslında yumuşacık olup sert görünmek ... Bunlar beni yoruyor:))

Bu sey deil mi ya KORONADAN DOLAYI PANDEMI DE NE YAPACAGINI ŞAŞIRANLAR

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama içinden geldiyse at mesaj ne olacak ki içinde kalacağına dışına vur gitsin 6 ay uzun bir süre gerçi ama belli de olmuyor bu işler..bana sorarsan sizin iş bir daha olmayacak gibi ama mesaj attığın için asla pişman olma.. Ne düşünürse düşünsün.. Olumlu ya da olumsuz bir dönüşü olacak elbet yaşayıp deneyimlersin.. Hiçbirşey senden değerli değil içinden geldiği gibi yaşa.. Sen öyle birşey yapmamışsın tabi ki ama işi taciz boyutuna da getirmemek lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…