Anladım. Özür diliyorum o zaman.Ya ofgece attım o cevap vermişti 3 gibi ben de şimdi cevap verdim tekrar, neden yalan söyleyeyim
Şimdi arkadaşım çok sallamıyor havası verecek insan aylar sonra mesaj atmaz. Oğlan numaramı saklamış diyecek. Bence başka bir yol bul derim.Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
Teşekkür ederim, inşallah her şey hepimizin gönlünce olur :)
Haklısınız zaten vazgeçtim herkes de uyarınca :) teşekkür ederimŞimdi arkadaşım çok sallamıyor havası verecek insan aylar sonra mesaj atmaz. Oğlan numaramı saklamış diyecek. Bence başka bir yol bul derim.
Ne cevap verdinizYa ofgece attım o cevap vermişti 3 gibi ben de şimdi cevap verdim tekrar, neden yalan söyleyeyim
Günaydın, napıyorsun. Bir süredir konuşmadık merak ettim neler yapıyorsun yazdım.Ne cevap verdiniz
Vallah sana kızılacak bi durum yokki kötü bişi yapmamışsın kalbini dinlemişsin iyide yapmışsınKızlar bi kızmadan dinleyin,
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardım( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şöyle düşünür mü?
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
Cevaplarini bekliyoruz simdide ☺Günaydın, napıyorsun. Bir süredir konuşmadık merak ettim neler yapıyorsun yazdım.
Ben de paylaşmak istiyorum sizinle :) ama her mesajı buraya yazıyorum ya bir şey olmaz değil mi, ifşa falan olmayayım :)Cevaplarini bekliyoruz simdide ☺
Açıkladığım halde böyle diyorsunuz. Hiç bir zaman taktik uygulamadım başarısız oldum dedim . Ya da belki heyecanla yazdım öyle bir şey
“ iki gününe yazık etme “ gibi bir yorum yapma hakkına sahip değilsiniz.
Yok gayet duzgun bir yer burasi pisman olmazsiniz emin olun bende ilk baslarda acabami demislerim oldu ama simdide kizlarla aksama kadar sohbet ettihimiz oluyoBen de paylaşmak istiyorum sizinle :) ama her mesajı buraya yazıyorum ya bir şey olmaz değil mi, ifşa falan olmayayım :)
Gelişmeleri yazof kızlar napayım gece gece heyecanlandım. Zaten bu işleri beceremedğim için bu haldeyim, bi an taktik mi yapsam diyiverdim, tamam yazıyorum şimdi
İfşa olmazsın zaten bu ikiniz arasındaBen de paylaşmak istiyorum sizinle :) ama her mesajı buraya yazıyorum ya bir şey olmaz değil mi, ifşa falan olmayayım :)
Beyefendi cevap yazdi:)Akşamdan bu yana yeni bir gelişme oldu mu?
Burcun ne çok merak ediyorumBen de paylaşmak istiyorum sizinle :) ama her mesajı buraya yazıyorum ya bir şey olmaz değil mi, ifşa falan olmayayım :)
Kesin ve kestirme çözüm.her zaman dediğim gibi cıbıldanak atla adama
Eee gelişmeler neler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?