AynıyızYengeç olmaktan mutlu olan ilk ve tek insan olabilirsinYengecim ve Aslan olmayı çok isterdim:)
Bu kadar hassas olmak ,herşeyi ayrıntılı düşünmek, geçmişe ve olumsuzluklara çok takılmak, dolunaydan tutulmadan herşeyden aşırı etkilenmek, sürekli kabuğuna çekilmek , aslında yumuşacık olup sert görünmek ... Bunlar beni yoruyor:))
yok normal hali de böyle, umarım yoktur tabi. Şu an iletildiHala internet kapalıysa adam sevgilisiyledir
BekliyoruzYok bırmal
yok normal hali de böyle, umarım yoktur tabi. Şu an iletildi
İyi yapmışsın. Çok bir şey yapamıyorum coronodan dolayı, sen napıyosun? yazdıBekliyoruz
Hadi bakalim insallah iyi olsun :)İyi yapmışsın. Çok bir şey yapamıyorum coronodan dolayı, sen napıyosun? yazdı
İnşallah :) sizce iyi mi yazdığı? Ben sanki ayıp olmasın diye yazmış gibi hissediyorum, ya da çok olumsuz düşünüyorumHadi bakalim insallah iyi olsun :)
Yok bırmal
yok normal hali de böyle, umarım yoktur tabi. Şu an iletildi
Sevdiği kız değilim ama ben : (Yani sevdigim kiz aylar sonra mesaj atsa ben ucarak internet alirim. Ben mi beklentiyi cok yuksek tutuyorum acaba? Bir de cimrilik tam bir libido bükücü özellik ya
Bende yaptığım şeyleri söyledim , kpssyi sordum şimdi , beklediğim gibi geçmedi dedi. Senin işlerin nasıl dedi.Ee sen ne yazdın
Soru işareti koyması iyi..sizDen de tekrar yanıt bekliyor.. Siz de cevap verip, yeni bir soru sorun ona.. böyle böyle muhabbet edebilirsiniz..İnşallah :) sizce iyi mi yazdığı? Ben sanki ayıp olmasın diye yazmış gibi hissediyorum, ya da çok olumsuz düşünüyorum
Kestirip atmamış güzel.Bende yaptığım şeyleri söyledim , kpssyi sordum şimdi , beklediğim gibi geçmedi dedi. Senin işlerin nasıl dedi.
Üzülmesin bizimde kpss miz kötü geçtiBende yaptığım şeyleri söyledim , kpssyi sordum şimdi , beklediğim gibi geçmedi dedi. Senin işlerin nasıl dedi.
İnterneti kapattı yine : ( ne desem bilmiyorumKestirip atmamış güzel.
gayet muhabbet ortamı olusturmuş.böyle devam edin:)
Belki dün gece yazsan sohbet akardı. Ama bu şekilde bölük pörçük ilerlemiyor sanırım. O yazıyor sen yazmıyorsun, sen yazıyorsun o internetini kapatıyor.İnterneti kapattı yine : ( ne desem bilmiyorum
Belki o da soğuk yapmaya calisiyor. Muhabbetiniz derinlesir belkiİyi yapmışsın. Çok bir şey yapamıyorum coronodan dolayı, sen napıyosun? yazdı
Düzeltemiyicem sanırım bu durumu..muhtemelen ilişkinizde süregelen tutarsızlıklar yüzünden sizi ciddiye almayı kesmiş. yani merkeze koymuyor gibi artık yoksa neti kapatmak yerine üzerine arardı sesinizi duyardı ya da neden yazdığınızı irdelerdi gibi geliyor.
Cevabiniz geldimiGünaydın, napıyorsun. Bir süredir konuşmadık merak ettim neler yapıyorsun yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?