• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir hic ugruna bosanmak

evet refya... artik bende oyle dusunuyorum ama mahkemede alirim insallah neyim varsa ki alamasam bile dunya mali dunyada kalir obur dunyada buyuk hesap gunru nereye kacicak Allaha havale ediyorum
Ooo ben yorum yazdığımda ilk mesaj vardı sadece, bu ne kadar olay yaşanmış. Bırak onların olsun dünya malı. Uğraştığına değmez. Aldı götürdü diyorsa ve kesin aile bireyleride öyle diyecektir. O zaman mahkeme vermiyor. Ben sana kısa bir olay anlatayım. Benim babam ben hamile kalınca bana araba aldı, rahat edeyim diye. Araba benim üstüme oldu. Eşimin arabasını da düğün altınlarımızla almıştık o da benim üstümeydi. Şahsın üzerine olunca vergisi çok oluyor, şirket üzerine olursa vergiden muaf oluyor diye arabaların ikisini de şirketin üzerine devrettirdiler. Sonra benim boşanma işi olunca arabanın bana ait olduğunu ispatlıyorum ama ben bu kadara satın aldım dedi ve sıyrıldılar işin içinden. Oğlumun babası o arabayı kullansın diye sevgilisine vermişti. Bugün hanım kızımız takla atmış, şükür burnu bile kanamamış ama araba gitmiş:).
İşin özü ağlayanın malı gülene hayretmiyor;). Boşver sıkma canını.

Ooo ben yorum yazdığımda ilk mesaj vardı sadece, bu ne kadar olay yaşanmış. Bırak onların olsun dünya malı. Uğraştığına değmez. Aldı götürdü diyorsa ve kesin aile bireyleride öyle diyecektir. O zaman mahkeme vermiyor. Ben sana kısa bir olay anlatayım. Benim babam ben hamile kalınca bana araba aldı, rahat edeyim diye. Araba benim üstüme oldu. Eşimin arabasını da düğün altınlarımızla almıştık o da benim üstümeydi. Şahsın üzerine olunca vergisi çok oluyor, şirket üzerine olursa vergiden muaf oluyor diye arabaların ikisini de şirketin üzerine devrettirdiler. Sonra benim boşanma işi olunca arabanın bana ait olduğunu ispatlıyorum ama ben bu kadara satın aldım dedi ve sıyrıldılar işin içinden. Oğlumun babası o arabayı kullansın diye sevgilisine vermişti. Bugün hanım kızımız takla atmış, şükür burnu bile kanamamış ama araba gitmiş:).
İşin özü ağlayanın malı gülene hayretmiyor:KK66:. Boşver sıkma canını.

Hayretler içerisinde kaldım. Vicdansizlik resmen.
Siz de keşke vergi için böyle bir şey yapmasaydınız.

pislik herıf adı serefsız daha neler denır bılmıyorum....kuzum bu adamı cok mu aradın??? evlatlık oldugun ortaya cıkınca sana bu sozlerı soyleyen adamı zaten sanıyesınde catır catır boşamalısın bence.ne mutsuz olucan cnm ılerıye bak boşver gecmışı en fazla yandıgın 5 ayın olsun. pislik herıften kurtulmaya bak bır an once
bu arada ben babanı cok takdır ettım. helal olsun.kız babası boyle arkada durmalı işte.helal olsun gercekten

[/QUOTE]
Hayretler içerisinde kaldım. Vicdansizlik resmen.
Siz de keşke vergi için böyle bir şey yapmasaydınız.
Çalışmıyorum (vergiyi o ödeyecekti) ve sonsuz güveniyordum. Giden mal mülk olsun. Evliliğin ciddi bir kurum olduğunu kavrayamamış zavallılar çocuklarını evlendiriyor olan bize oluyor. Konu sahibi şanslı ki işin başında göstermişler yüzlerini. Çocuk olsaydı çok daha zordu. Ailene sarıl dertli gelin. Güzel günlerin kapında;)

ac gozluler iste ne yaparsin Allaha havale ediyorum ben benim malimla paralarim burnundan fitil fitil gelsin insallah helal etmiyorum hicbiseyimi

gunluk elbiselerimi bile vermediler ben polisi yolladim ama diz ustu bilgisayarim icin yok o giderken goturdu diyorlarmis ben bisyesiz hapar topar getirdiler buraya hicbisyeimi vermiyorlar polise verdim bilgisayarin faturalarini falan mahkemede vericektir yok diyor ben ne yapabilirim diyor aman roman gibi oldu hayatim valla ya ben gecen sene bu zamanlar ne kadar mutluydum oysa ki evlenicem mutlu olucam yavrum olucak diye ama bu seneki halime bak Allahimmmm yardim et bi gunahim varsa senin katinda AFFFET YARABBIM kurtar beni bu durumdan :KK43:

mahkemede tazmınat ıste vede takılarını
hukuksal sorun olursa burdayım

Neresine katılmıyorsunuz? Evlendiğimizde iki kişi başbaşa kalamıyoruz maalesef. Konu sahibi zaten anlatmış eşinin ailesiyle yaşadığı problemleri.
Cunku esi konu sahibinin yaninda durmamis. Konusahibine kotu davranmis. Esi isteseydi basbasa kalip yasayabilirlerdi. Maddi manevi haksizliga ugramis. Kv kp le kim anlasiyorki zaten.. Onlar konu sahibine kotu davramis.. Esi dahada kotu davranmis.. Esi karakterli davranamamis. Sorun esinde..

selamun aleykum ben yeni uye oldum kizlar 24 yasindayim 5 aylik evliyim ve 3 aydir esimle ayriyiz ve bi hic ugruna biz esimin ailesiyle oturuyorduk ben kendi adima mutluydum ama o bi turlu mutlu olamadi ve hep beni sucladi sen aileme karsi uzak duruyorsun soguksun deyip durdu evet kabul ediyorum ben biraz soguk duruyordum cunku kaynanamda hep benim aciklarimi gozetiyordu ve normal olarak bende onunkileri ama esim hep beni sucladi bu konuda kayinpederim yatak odamiza giriyordu ve ben esime rahatsiz oldugumu belirttim normal olarak ve bana kizdi 1 bucuk aylik gelinken ise basladim ve yine yaranamadim bi aksam is donusu eve bi geldim esim beni kotulemis ailesine ve anneside o kiz zaten beni istemiyor falan diye doldurdu beni hapar topar babamin evine getirdiler ortada ne aldatma var ne yalan var nede kotu bi aliskanligim da yok ve basladilar beni annemin babamin yaninda kotulemeye esim sadece beni sucluyor ve babam sonunda ozaman kizim burda kaliyor siz birdaha kizi istemeye gelmiyceksiniz buraya dedi madem bu kadarcik seyde eziyorsunuz kizimi dedi ama 3 de ustume geliyor kaynanam bas bas bagiriyor bu beni gorunce domuz gormus gibi oluyor diye babamin annemin yaninda tabi babamda sinirlendi oyle dedi ve sonra cektiler gittiler ve esim bana sen suclusun kocanin yaninda olmadin babana beni ezdirdin dedi ve ben evlatlikmisim bilmiyordum ve o ogrenmis bosuycam seni dedi sen evlatlikmisin turkmisin cingenemisin ne oldugun belli degil dedi ve bosaniyoruz akil verin bana kizlar okadar mutsuzum ki :KK43:

bişey söyliyim mi keşke ben babamın evine gittiğimde benim babamda kızım burda kalıyor bir daha kimse gelmesin diyebilse. diyebilse de beni bu cehennemden çıkarsa... Allah beterinden saklasın. dua et ki çocuğun yok. bırak bosasın tekrar döndüğünde emin ol herşey daha içindden çıkılmaz bir hal alacak...

Evlilik iki kişilik olsa keşke:KK43:. Ama maalesef deil. Anladığım kadarıyla eşinle problemin yok. Keşke yıkmasanız yuvanızı. Ortada birşey yok gibi:KK43:

Nasil esi ile problemi yok ya? Esi bunu hizmetçi olarak görüyor. Evlatlik diye bosanmak istiyor. Ortada yuvami kaldida allasen?

Cnm.allah yardimcin olsun.zaten bu evlilik istesen de gitmez.bir yerde bitecek gibigorunuyor.cocukolmadan bitir.
Merakediyorum,evlatlik oldugunuzu ogrenince ne yaptiniz.ne konustunuz ailenizle.size neaciklama yaptilar.nereden almislar sizi.

Ayrica cingene olmak kotu birsey degilki.bu gun baktim etrafima ey rabbim,necesit insan yaratmissin.hic biri birbirine benzemiyor.dunya bir araya gelse su yarattiklarinin bir tirnagini bile yapamazlar.senne buyuksun rabbim dedim.

ne yapiyim ki ayriligin travmasi birde bana bunu soyledi ben resmen ondan sonra bi hafta sadece nefes aldim yedim ictim uyudum ama kendimde degildim annemle babami uzamazdim bi karaktersiz yuzunden sonucta onlar beni bu yasa getirmisler Rabbim bin kere razi olsun onlardan ve babamda kalp hastasi zaten hisbirsey demedim uzulmeyin ben sizi cok seviyorum ve asla birakmam dedim beni yetistirme yurdundan almislar 10 aylikmisim daha benim icin doguran ana DEGIL buyuten anadir

bişey söyliyim mi keşke ben babamın evine gittiğimde benim babamda kızım burda kalıyor bir daha kimse gelmesin diyebilse. diyebilse de beni bu cehennemden çıkarsa... Allah beterinden saklasın. dua et ki çocuğun yok. bırak bosasın tekrar döndüğünde emin ol herşey daha içindden çıkılmaz bir hal alacak...

bu arada benim canım babam 61 yaşında ama hala insanları kendi gibi saf ve temiz sanıyor.kocam ile bir sıkıntım yok benim yada herşeyin ucu ona gidiyor aslında bilmiyorum. kv.dul yanımda görümce dul 1 çocuklu oda yanımda diller pabuç ali kıran baş kesen kimseye eyvallahları yok.oturulan ev kredi ödeniyor ama benim üstüme.yani evlendikten sonra onlara benim yanıma geldi her bayram rezillik her bayram felaket kavga kıyamet hergün. kocam 3 kadın arasında kafayı yemek üzere 9 aylık bir kızım var geçtiğimiz bayram tamam dedim artık bu evler ayrılacak büyük bir kavgadan sonra kendi evimi bırakıp baba evine gittim hemen hemen 2 ay kaldım orada kocamda benim yanıma gelip kaldı evden çıksınlar diye beklerken onlar iyice yayılmış evime hiç gidesileri yok daha 5 yıl evime dönmesem kimse biyere gitmezmiş o derece yani. kocam babamla konustu ezdirmicem dedi artık kimse hiç bi laf edemez ablamsa ablam annemse annem o ev onun herkes yerini bilecek.daha geleli 15 gün oldu bugün yine aynı yine aynı. diğcem o ki baban göndermemiş ya seni vermemiş ezdirmemiş ya ellerinden öperim. benim babamda torunu babasız büyümesin diye dişlerinin sıka sıka gönderdi hergün 3 öğün arar kızım bişey varmı. içimden derim hep var babam bu kokonozlarla uğraşamıyorum ben evimde sığıntı oluyorum kurtar ama bu sadece iç sesimdir. dışarıda duyulan canının sağlığı babam ben hallediyorum merak etme...
rabbim bizim gibi olan herkese yardım etsin...

Rabbim seninde yardimcin olsun cnm insallah evinizden giderler ve sen yavrun esin 3 nuz mutlu mesut yasarsizniz bebek deyince icim titredi cunku bende cok istiyordum olsun diye cok merakliydim ama nasip Rabbim o yavruyu kotu gozden korusun ve sizelere bagislasin

Hiç uğruna mi daha ne olsun nasıl bir adam bu anasının ağzına bakıp karısını atar.bide sacmaliga bak ki ne olduğun belli değilmiş te bosicakmista bırakın allah aşkına böyle cahil ve kisiliksiz birinden o istemeden siz kurtulmaliydiniz zaten

selamun aleykum ben yeni uye oldum kizlar 24 yasindayim 5 aylik evliyim ve 3 aydir esimle ayriyiz ve bi hic ugruna biz esimin ailesiyle oturuyorduk ben kendi adima mutluydum ama o bi turlu mutlu olamadi ve hep beni sucladi sen aileme karsi uzak duruyorsun soguksun deyip durdu evet kabul ediyorum ben biraz soguk duruyordum cunku kaynanamda hep benim aciklarimi gozetiyordu ve normal olarak bende onunkileri ama esim hep beni sucladi bu konuda kayinpederim yatak odamiza giriyordu ve ben esime rahatsiz oldugumu belirttim normal olarak ve bana kizdi 1 bucuk aylik gelinken ise basladim ve yine yaranamadim bi aksam is donusu eve bi geldim esim beni kotulemis ailesine ve anneside o kiz zaten beni istemiyor falan diye doldurdu beni hapar topar babamin evine getirdiler ortada ne aldatma var ne yalan var nede kotu bi aliskanligim da yok ve basladilar beni annemin babamin yaninda kotulemeye esim sadece beni sucluyor ve babam sonunda ozaman kizim burda kaliyor siz birdaha kizi istemeye gelmiyceksiniz buraya dedi madem bu kadarcik seyde eziyorsunuz kizimi dedi ama 3 de ustume geliyor kaynanam bas bas bagiriyor bu beni gorunce domuz gormus gibi oluyor diye babamin annemin yaninda tabi babamda sinirlendi oyle dedi ve sonra cektiler gittiler ve esim bana sen suclusun kocanin yaninda olmadin babana beni ezdirdin dedi ve ben evlatlikmisim bilmiyordum ve o ogrenmis bosuycam seni dedi sen evlatlikmisin turkmisin cingenemisin ne oldugun belli degil dedi ve bosaniyoruz akil verin bana kizlar okadar mutsuzum ki :KK43:
Allah kurtarmış seni. Böyle bi insanlıktan nasibini almamış yaratıktan çocuk sahibi olmayıp hayatını zindan ettirmeden kurtulduğun için şükür namazına başla. Helal olsun babana da bi daha gelemezler. Bundan sonra evlilik yaparsan aynı evi kabul etme asla..

veee dahasida var elaleme kendi cekti gitti diyorlarmis ve diz ustu bilgisayarimi ceyizimi ve dugundeki paralarida vermiyorlar Allahim sen yardim ettttttt :KK43::KK61:

İnşallah kurtarırsın eşyalarını ama Alamasan da başımın gözümün sadakası olsun de. 2 ayda seni bu hale koyan adam 2 senede kanser eder.

gunluk elbiselerimi bile vermediler ben polisi yolladim ama diz ustu bilgisayarim icin yok o giderken goturdu diyorlarmis ben bisyesiz hapar topar getirdiler buraya hicbisyeimi vermiyorlar polise verdim bilgisayarin faturalarini falan mahkemede vericektir yok diyor ben ne yapabilirim diyor aman roman gibi oldu hayatim valla ya ben gecen sene bu zamanlar ne kadar mutluydum oysa ki evlenicem mutlu olucam yavrum olucak diye ama bu seneki halime bak Allahimmmm yardim et bi gunahim varsa senin katinda AFFFET YARABBIM kurtar beni bu durumdan :KK43:
Canim çok uzuldum yasadıklarına seni anliyorum çunku bende buna benzer seyler yasadım zamaninda ki Allaha çok şukur ki geçti
Oysa ne hayallerle evleniliyor allah yardımcın olsun

Back
X