- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
- Konu Sahibi Nazli gelin
Ooo ben yorum yazdığımda ilk mesaj vardı sadece, bu ne kadar olay yaşanmış. Bırak onların olsun dünya malı. Uğraştığına değmez. Aldı götürdü diyorsa ve kesin aile bireyleride öyle diyecektir. O zaman mahkeme vermiyor. Ben sana kısa bir olay anlatayım. Benim babam ben hamile kalınca bana araba aldı, rahat edeyim diye. Araba benim üstüme oldu. Eşimin arabasını da düğün altınlarımızla almıştık o da benim üstümeydi. Şahsın üzerine olunca vergisi çok oluyor, şirket üzerine olursa vergiden muaf oluyor diye arabaların ikisini de şirketin üzerine devrettirdiler. Sonra benim boşanma işi olunca arabanın bana ait olduğunu ispatlıyorum ama ben bu kadara satın aldım dedi ve sıyrıldılar işin içinden. Oğlumun babası o arabayı kullansın diye sevgilisine vermişti. Bugün hanım kızımız takla atmış, şükür burnu bile kanamamış ama araba gitmiş:).evet refya... artik bende oyle dusunuyorum ama mahkemede alirim insallah neyim varsa ki alamasam bile dunya mali dunyada kalir obur dunyada buyuk hesap gunru nereye kacicak Allaha havale ediyorum
İşin özü ağlayanın malı gülene hayretmiyor