Bir İlişkide Erkek ''Bitti'' Diyorsa Gerçekten bitmiş mi oluyor?

mehpar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
106
2
26
Denizli
Herkese merhaba

Bitti, uzatmayalım diyip gitti... Bitti demekle bitiyor mu? Hala bir şans var mıdır sizce?

Benim ailem yüzünden bitti. Geleceğimize dair bir umudu kalmadı, bizim ilişkinin sonu olmayacağını düşündü. Sevgi emek, fedakarlık istemez mi? Bu kadar kolay mı silmek, bitirmek, onsuz yaşamak? Yoksa ben mi çok güçsüzüm?

Son düzenleme:
Bitti diyosa uzatma bence.
Ailesi yüzünden bitti, beni seviyo diyosan ilerleyen zamanlarda belli olur bu.
Ama sen üsteleme.
Kendini onun peşinden koşarak sümsük durumuna getirme sakın.
Bi ağırlığın olsun. Ki pişman olsun. -sevip te ailesi yüzünden olduğuna eminsen-

Eğer ailesi istediği için bittirdiyse fazla zorlamaya gerek yok sonuç genelde ayrılık olacaktır. Mücadele etmek seni yormak ve üzmekten başka işe yaramaz.

Yok hiç peşinden koşmuyorum zaten. Aramıyorum, sormuyorum... Sorun onun ailesi değil, benim ailem..

Belki sinirle söylemiştir sakın arama peşine düşme o zaten bir süre sonra gelir ve açıklamasını yapar...ayrıca ayrılık sevgiyi bitirmez bitti demesi sizi sevmiyor anlamına gelmez...onunda kendine göre haklı sebebleri vardır bilemeyiz ...ailem yüzünden bitti demişsin ailen istemedimi onu...

Sebebe bağlı neden ne oldu da bitirdi. Basit bir durum mu ? Kötü bir olay mı ? Konuyu açmalısın.
Yaşadıklarını daha iyi sen biliyorsun onu sen tanıyorsun.
Ama zaman ver bekle biraz gözlemle...
Belki aileni bahane yapmıştır.
Belki sinirle söylemiştir. Pişman olur döner.
Belki gurura dokunan bir olay olmuştur hazmetmesi gerekir
Olayı bilmeden yorum yapmak çok zor

Benim ailem yüzünden, geleceğimizin olmayacağını düşündü... Yani geleceğimize dair umudu yok. Boşuna kürek çekiyoruz gibi düşündü.

Bana bahane gibi geldi. Ailen gayet makul davranmış.
Bunda da vardır bir hayr. Yaşayıp göreceksin.
Böyle bir sebepten bitiren biri ile evliliği yürütmez zor olurdu.
Bittiğini kabul et .
Acını yaşa (3 aydan fazla uzatma)
Hayata dön.

Dediğiniz gibi güçlü durabilmek, acının karşısında durabilmek hele benim gibi güçsüz biriyseniz çok zor... Hayatımdaki ilk erkekti. 3 yıl birlikteliğimz oldu. Gençliğim gözyaşlarımla geçecek. Kimseyi sevmek istemiyorum. Hep o olsun ya da hiç kimse olmasın...

Benim 6 yıllık iliştim bitti. İlk sevdiğimdi. Onun ailesi istemedi. Memleketlerimiz farklı diye.
Ve 6 ay sonra ailesinin istediği biriyle evledi. Çok üzüldüm. Canım çok yandı.
1,5 yıl sonra iyi ki bitmiş diyorum.
Çünkü o ailesine beni ezdirecekti. Mutsuz olma ihtimalim çoktu.
Yapacağım fedakarlıklara değmeyecek biri idi.
ALLAH'a şükür bitti.

Ben de iyi ki bitti diyebilecekmiyim. Onun başkasıyla evlenmesini düşünmek bile bana acı veriyor... Allah yardımcımız olsun.

Diyeceksin .Sen yeterki yürek yaranı iyileştirmeyi iste ve çaba sarf et.
Önce derin bir nefes al buda geçecek de.

Diyeceksin .Sen yeterki yürek yaranı iyileştirmeyi iste ve çaba sarf et.
Önce derin bir nefes al buda geçecek de.

Yorumlarınız bana moral oldu, çünkü bu benim ilk ilişkimdi, ilk aşkım, herşeyim dediğim adamdı... Ne yapacağımı bilemedim ayrılınca... Bitti kelimesi çok ağır geldi bana. Çözüm yolu aramaya çalıştım, bulamadım. Kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum. Acım geçecekse hemen geçsin, bu şekilde yaşamak çok zormuş ya da bir şansımız daha olsun.

Senin için mücadele etmeyen birinin peşinden koşma bitti demişse geri dönse bile asla affetme gurur aşktan önce gelmeli bence güçlü ol ...

Senin için mücadele etmeyen birinin peşinden koşma bitti demişse geri dönse bile asla affetme gurur aşktan önce gelmeli bence güçlü ol ...

Geri döner mi dönmez mi bilmiyorum, ama içimdekileri teraziye koyduğumda ona duyduğum sevgi daha ağır geliyo. Ama güçlü durmaya çalışıyorum

cnm bilmiyorum ama içimden bir ses sana dönecek bitmedi diyor.konuyu ilk okudugumda bir arkadaşım aynı şeyleri yaşamıştı aklıma geldi.şimdi evliler.hayırlısı olsun hakkınızda.kaderinde varsa gelecektir zaten.yoksa da Allah güç versin sabır versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…