cnm bilmiyorum ama içimden bir ses sana dönecek bitmedi diyor.konuyu ilk okudugumda bir arkadaşım aynı şeyleri yaşamıştı aklıma geldi.şimdi evliler.hayırlısı olsun hakkınızda.kaderinde varsa gelecektir zaten.yoksa da Allah güç versin sabır versin inşallah.
bitti demek işin en kolay kısmıdır lafa gelince her şey kolay. erkek dediğin de kolaycıdır işte bitti der bitirdim sanar bi rahatlar genişler.
3-5 ay sonra bitemediği dank edince... gerisini biliyorsunuz..
Benim 6 yıllık iliştim bitti. İlk sevdiğimdi. Onun ailesi istemedi. Memleketlerimiz farklı diye.
Ve 6 ay sonra ailesinin istediği biriyle evledi. Çok üzüldüm. Canım çok yandı.
1,5 yıl sonra iyi ki bitmiş diyorum.
Çünkü o ailesine beni ezdirecekti. Mutsuz olma ihtimalim çoktu.
Yapacağım fedakarlıklara değmeyecek biri idi.
ALLAH'a şükür bitti.
diyar2012 canım
İlk önce msn , facebook , twitter gibi internetten iletişim yollarını engelle
Telefon numarasını sil.
Fotoğraları sil ,parçala çöpe at.
İçindeki acıyı yaşamak zorundasın. Ağla ,dertleş, acını kağıda yaz içindeki zehir boşalsın biraz.
Gez dolaş , kurslara git aklını meşgul et.
Onu hatırlatan şeyleri hayatından çıkar.
Gezdiğiniz yerlerede farklı anılar yaşa (Çok zor ama yapmak gerekiyor)
Hayatına farklı bir yön vermeye çalış.
Kendini sev. Sen değerlisin.
Birde dua et ALLAH'a.
Kabul et böylesi daha hayırlı diye.
Herkese merhaba
Bitti, uzatmayalım diyip gitti... Bitti demekle bitiyor mu? Hala bir şans var mıdır sizce?
Benim ailem yüzünden bitti. Geleceğimize dair bir umudu kalmadı, bizim ilişkinin sonu olmayacağını düşündü. Sevgi emek, fedakarlık istemez mi? Bu kadar kolay mı silmek, bitirmek, onsuz yaşamak? Yoksa ben mi çok güçsüzüm?
işin içine aileler girmiş ve bitmişse kanımca son nokta konmuştur. ikiniz olsa idi derdim ki bir ümit olur ama burada ailelerle de uğraşmak olduğu için bitiren kişinin sabrı ve özverisi ile alakalı.
o şimdi senin bu çabaya ve özveriye değip değmeyeceğinin hesabını yapmaktadır. eğer değerliysen mücadele eder yok değilsen bitmiştir.
Merhaba...
Seni çok iyi anlıyorum. çünkü daha 6 gün önce bende erkek arkadasımdan ayrıldı.
Sebebi çok saçmaydı. o ayrıntıya girmiyorum bile belkide kendince haklıydı.
Benimde ilk erkek arkadaşımdı. Zırıl zırıl ağladım. Annemle dertleştim.
İnan çok kötü oluyor insan.
Önce tekrar ulaştım ona mesaj yoluylada olsa kendisi bitti dedi. Kaç kez fikrini değiştirmek istesemde caymadı kararından.
Diyorum ya ortada hiç bir şey yokkendi.
İşe öncelikle hattımı çöpe atmakla başladım. Bana aldığı şeyleri bir çırpıda toplayıp çöp tenekesine attım. Faceden sildim. Numarasını sildim.
Şimdide hafta sonu ehliyet kursuna yazılacağım.
Unuttum mu hayır ama rahatladım mı evet.
bence erkek bitti diyosa bitmistir evet, kiz dil dokup geri getirse bile,erkek o eski sevgili olamiyo
hep kole olarak goruyo kizi,gozu hep disarlarda oluyo,artik yetmiyosun ona
bi bitti demek bitmistir demek,o kdr
kizlar bi sans diye yalvarmayin nolur,kendinize yazik edersniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?