Bir ilişkide kavgadan sonra nasıl bi atmosfer oluşur

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar sevgılınızle kavga edınce durum nasıl oluyor msjlar kesılıyo artık konusulmuyormu? ayrılma kararı alıp sonra barısılıyormu.bı ılışkide kavgadan sonra nasıl bı durum oluşur?

Bizde öyle küsme, trip atma gibi bi durum olmuyo

İkimizde hiçbir şey olmamış gibi davranıyoruz birbirimize, sanki hiç kavga etmemişiz gibi...

Allahtan öyle kaprisli bi sevgilim yok... uğraştırmıyo beni :)

bu forumda yenıyım cok pardon bıdaha olmıycak:)

suan bız konusmuyoruz bıtmişmi oluyo o zmn ayrılmısmı oluyoruz

valla bzde haksız taraf alttan almayı bilir tartışmalarımız uzun sürer ama bi taraf özür diler konu kapanır 5 dk snra hiç bişy yokmuş gbi davranırız

sizin ilişkinize gelirsek bunu sen bilebilirsn tartışma konusu neydi şiddeti neydi en son ne dediniz gibi gibi ... ama ayrılık oldğunu dşnmyrm (;

bizde akşam kavga edersek ertesi akşama kadar konuşmuyoruz sabah kavga edersek akşamma kadar konuşmuyoruz kavga çok büyükse bi kaç gün soğukluk tripler oluyo tabi ama sonra adımı atan o oluyo barıştığımızda konuyu tamamen kapatıyoruz bahsetmiyoruz ama genel olarak o hep ilk mesaj atar yada arar çalıyo yoğun zaten işi bitince banna dönüyo

o zmn bızımkı bıtmıs dun napıosun dıe msj attım ona cvp verdı bı kac msj ole.sonrası yok bugunde msj yok

ilişkimizde en çok canımı sıkan küslüklerimizdi. bizde kavga eder bi süre konuşmazdık. en son rekorumuz 8 gün. artık kural koydum. küslük yaşanamyacak diye. nazar değimesin. artık küsmüyoruz küslük iyi birşey değil canım. konu eğer büyütülcek bişey değilse uzatmamak en iyisi bence...

o zmn bızımkı bıtmıs dun napıosun dıe msj attım ona cvp verdı bı kac msj ole.sonrası yok bugunde msj yok

arkadaşım neden bir iki gün konuşulmadı diye bitmiş olsun..hiç bişey demeden yol göstermek ne kadar mantıklı?? nasıl başlarken konuşuyorsunuz anlaşıyorsunuz biteceksede bir konuşun bence..bitsin istiyorsan kırgınsan artık ara de bişey..yada o desin bir zahmet..sevgiyi geçtim saygı olmalı...yani böyle kavga ettik konuşmuyoruz aa bitti kesin demek bilmiyorum ama garip geldi bana...
kavga birazda senden dolayı olduysa sendende bekliyor olabilir..yani herkesin yapısı bir değilki sizin ilişkinizde herkesin davranışıyla bir olsun..yani senemi oldu aymı yada günmü bilmiyorum ama ynede niye böyle düşündün anlamadım ben açıkcası..

Son düzenleme:
ben hemen barışanlardan değilim malesef bu huyumu sevmiyorum,en ufak bişeyde bile en az bi gün konuşmam uzatan taraf ben olurum her zaman, alttan alansa eşim ama banagöre hep o haksızdır:)

bizde bikaç saat ya da bir gece illa ki trip atılır. ama adım atan taraf o olur ben de alttan almaya meyilli olurum zorlamam yani, barışırız :108:

walla kawgada moda göre tawır alırım çok çok kızdıysam kendimi sakınırım kendim haksızsam kawga ederken işi cilveye dökerim yok inat ettim haklıyım günlerce başına kaktığmda olur yani

En ufak kavgadan sonra ayrılık dile geliyorsa o ilişki zaten bitmiştir demektir.
Biz kavga ettiğimizde karşılıklı özür dileriz ama kaprisimiz yoktur. Haksızsan özür dileyeceksin politikasıyla hareket ettiğimizden ilk kimin özür dilemesi gerektiği konusunda da bir tartışma yaşamıyoruz. Sonuçta herkes kendini biliyor dimi ama?

Ben soğuk davranırım.Buz gibi bir hava estiririm.Bir kere o kadar uzun süre surat asmıştım ki 'bu ne yaa atıcam kendimi şimdi aşağı dedi.'hiç iyi değil yaptığım ama ne yapayım bir şey düzelmeyince ve beni hiçe sayınca böyle davranıyorum.Çünkü içimdekileri hiç söylemeyemiyorum.içime çok atıyorum.buda bende ümitsizlik ve yılgınlık yaratıyor.

bende önce surat yaparım bakarım bizimki haklıda haksızda olsa alttan almaz yavaş yavaş yumuşarım oda tabi yumuşuyo sonra ee ne yapalım geçim zor

sordugun soru cok ılgınc geldı bana konusmuyoruz ayrılmıs mı oluyoruz?
kac yasındasın ve ne kadarlık bı ılıskı?

konusmadıgınız zaman normal ılıskılerde ayrılmıs olunmaz.
sinirli olunur gergin olunur trip atılır kac gun kac saat küsülecekse barısılır
yada ılıskıde ayar bozuklugu vardır her kavgada bu is bıttı denır
tekrar barısılır tekrar küsülür ılıskı tabırı caizse yalama olur cılkı cıkar.
r bı taraf küser diger taraf gonlunu alır
saman alevı olan taraf sınırı gecınce yumusar ınatcı olan taraf nazlanır

herşey sevgi ve en önemlisi saygıya dayalı bence, bizim ayrılıklarımız hep 2 ay sürerdi, ayrılık gibi değilde sanki birbirimize zaman verirdik, ama bi ilişkide ayrılık oldumu hiçbişey eskisi gibi olmuyo, ben bunu yaşayarak gördüm, araya soğukluk giriyo

19 yasımdayım ve ılk ılıskım.herdefasında bıtırıp bıtırp ıkı gun sonra tekrar barıstık 10ay pesımde kostu adı konmadan konustuk martta basladı.ve aramıyo artık ıste aklına gelmıo kı merak etmıokı aramıo kopukluk var ıste bıtmış olmuyomu bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…