- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
Yazıp duramaz engellersiniz olur biter daha da rahatsız ederse kendisini savcılığa bildireceğini söylediğinizde tahminimce son bulur.Görüşmüyorum. Yazıp duruyor
Seninle aynı fikirde olduğuma inanamıyorumBana yazma demek cok zor olmamalı.
Ileride siz evli olsanız kocaniz baska kiza böyle mesajlar atsa hoşunuza gider mi ?
Bak kardeşim bu dünya etme bulma dünyası.
Nr ekersen onu bicersin izin verme izleme. Senin su an ki halin neye benziyor soyleyeyim mi ?
Bir cinayet işleniyor sen engel olabilecekken sadece seyrediyorsun. Yapma izin verme cinayet illa ki kanla olmaz.
Evlilik yok oluyorsa birisi de buna sebep oluyorsa o da katildir .
Suça seyirci kalan suçu işlemiş gibidir.
Daha ne yazayım bilemiyorum ki
Seninle aynı fikirde olduğuma inanamıyorum
Pardon ama evli olduğunuzdan şüphelendiğiniz biri ile birbirinize kartlarınızı veriyorsunuz, flörtleşiyorsunuz, sonra gelip burada “dertleşiyor” musunuz? Bence konumuz daha çok sizin egolarınızı biraz daha okşamak gibi ama, neyse.Saçma cevaplar yazıp durmayın. Burdaki herkes bana görüş dese de ben zaten görüşmem. Ben sadece sizlerle dertleşiyorum
Yani çokta şans vermedigini söyleyemeyiz sankiAma diyorum şansa gördüm ben bunu. Ya şans verseydim. Ya görüşseydik konuşsaydık sevseydim. Bağlansaydım.. Bunları düşünmek bile istemiyorum
Bu arada o bildiğini bilmiyor olabilir ama sen evli olduğunu bile bile bunu niye yapıyorsun ?Evli olduğunu bildiğimi bilmiyor diyorum. Ne alaka bu konuşmalar
Konularım açık kalınca cereyan yapıyor. Bu arada söyledim mi yakışıklı kocam var benimYakışıklı kocan varmış ya ondandir
Konun sonunda kapandı demekki
Önceden geceden bakmış emin adam sonradan degiEvli olup olmadığından emin mi değilsiniz?
emin eminEvli olup olmadığından emin mi değilsiniz?
önce tek bir cevap yazsın evli oldert olacak bir konu değil engelleyin geçin yani çok mu zor
Seninle aynı fikirde olduğuma inanamıyorum
bir kadına en büyük kötülüğü her zaman başka bir kadın yapıyor. Böyle adamlara yüz verip huzur sevgi gostererek .adamlarında tortusu kalkıyor evreninden daha fazla ilgi alaka eğlence görünce malesef yuvalarını yıkıyorlar geride gözü yaşlı kadın ve çocuk bırakarak. Bazilarida sadece kullanıp bırakıyor ikinci kadınları.lutfen konu sahibi kendinizi bu durumlara dusurmeyin
Ben olsam evli oldugunu yuzune vurur meaafemi koyarımHerkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gördüm. Sadece selamımız vardı ama sürekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu için çok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan öğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne göreyim "evli" yazıyor. Tabi ben öyle olduğunu görünce hiç oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden çıktı. Geçen gün işyerine gelmiş evrak için. Selam verdi bende nasıl olsa çıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Kartını verdi bende verdim. Sonra bayramımı kutladı. Brnde kutladım.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha önceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne göreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gözükmüyor.
Ve sürekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Görüyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden böyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor.
Demekki diyorum ben daha önce bu kişinin faceine bakmasam belkide gerçekten benden hoşlandığını düşünürdüm. İnsanlar neden böyle yalancı. Birde görseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hiç aklıma gelmezdi evli olacağı. Hiç ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bana bir akıl verin hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?