- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.691
- 598
Ama görmüşsünüz. O saatten sonra ne önemi var onun dürüstlüğünün? Onu soruyorum.Çünkü görmeseydim evli olduğunu. bu kişiye şans verebilirdim. Düşünebiliyor musun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama görmüşsünüz. O saatten sonra ne önemi var onun dürüstlüğünün? Onu soruyorum.Çünkü görmeseydim evli olduğunu. bu kişiye şans verebilirdim. Düşünebiliyor musun![]()
Karısına bile dürüst olmayan bir adam size mi dürüst olacak? Çok ilginçsiniz gerçekten. Adamın çiçek göndermesi falan da hoşunuza gider gibi konuşmuşsunuz.Yok be canım hiç sevmem öyle işlerin içinde olmayı. Gerçekten sadece bana dürüst olacak mı diye görmek istedim
Hayatında biri var mı diye sormaya çekinmiyorsunuz ama evli misin diye sormaya çekiniyorsun.Herkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gördüm. Sadece selamımız vardı ama sürekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu için çok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan öğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne göreyim "evli" yazıyor. Tabi ben öyle olduğunu görünce hiç oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden çıktı. Geçen gün işyerine gelmiş evrak için. Selam verdi bende nasıl olsa çıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Kartını verdi bende verdim. Sonra bayramımı kutladı. Brnde kutladım.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha önceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne göreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gözükmüyor.
Ve sürekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Görüyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden böyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor.
Demekki diyorum ben daha önce bu kişinin faceine bakmasam belkide gerçekten benden hoşlandığını düşünürdüm. İnsanlar neden böyle yalancı. Birde görseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hiç aklıma gelmezdi evli olacağı. Hiç ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bana bir akıl verin hanımlar
Merak etme o kadar ileri gitmezdiAma diyorum şansa gördüm ben bunu. Ya şans verseydim. Ya görüşseydik konuşsaydık sevseydim. Bağlansaydım.. Bunları düşünmek bile istemiyorum
Bana görüşebilir miyiz dedi. Bende dedim ki bunu sormaman gerekiyor. Soru bu olmamalı dedim. Ama anlamadı tabi. Ne olmalı falan deyip durdu
Yok deyince cevap vermedim. Yazıp durdu sustum. Yazacaktım ki "sen bunu bi daha düşün" aa bi baktım kapıma çiçekler geldiben şok
![]()
Yok be canım hiç sevmem öyle işlerin içinde olmayı. Gerçekten sadece bana dürüst olacak mı diye görmek istedim
Ama diyorum şansa gördüm ben bunu. Ya şans verseydim. Ya görüşseydik konuşsaydık sevseydim. Bağlansaydım.. Bunları düşünmek bile istemiyorum
Bi insan neden evli olduğunu bildiği bi insana "Senin hayatında biri var mı?" der?? Hayır görmüşsünüz de zaten. Ne duymayı istiyordunuz ki?
Bazen var ya bile bile sanki devam ediyorsunuz ya da hoşunuza gidiyor. Adamın evli olduğunu görmüşsünüz. Ne yapmam gerekiyor diye soruyorsunuz, sizce ne yapmanız gerekiyor?
Ben olsam evli olduğunu gördükten sonra hiçbir şekilde iletişime geçmem, hayatımda biri olup olmadığını sorduğunda "seni ilgilendirmez" der, attığı hiçbir mesaja da cevap vermem. Ama siz
Adamın amacı belli fakat ne yazılık sende evli oldugunu bildigin adamla flortlesmekten hoslaniuonku hoslaniyonki aynı soruyu ona sormuşsun.iliskide üçüncü kişi olma yolunda ilerliyorsunHerkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gördüm. Sadece selamımız vardı ama sürekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu için çok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan öğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne göreyim "evli" yazıyor. Tabi ben öyle olduğunu görünce hiç oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden çıktı. Geçen gün işyerine gelmiş evrak için. Selam verdi bende nasıl olsa çıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha önceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne göreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gözükmüyor.
Ve sürekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Görüyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden böyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor.
Demekki diyorum ben daha önce bu kişinin faceine bakmasam belkide gerçekten benden hoşlandığını düşünürdüm. İnsanlar neden böyle yalancı. Birde görseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hiç aklıma gelmezdi evli olacağı. Hiç ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Yapacağın şey çok basit Muhattap olmamak... Ayrıca niyeti kötü biri diye düşünüyorum bu tarz erkeklerden hayır gelmez kullanıp atar. Bağlantınız kesinHerkese nerhaba,
Doğruşuan da şans vermiş açık kapı bırakmış duruyosunuz konuşarak ....
KesicemYapacağın şey çok basit Muhattap olmamak... Ayrıca niyeti kötü biri diye düşünüyorum bu tarz erkeklerden hayır gelmez kullanıp atar. Bağlantınız kesin
Ne duymayı istiyor bak tahmin edeyiö hanımımla aram iyi değil evde sadece arkadaş gibiyiz ayrılmak istiyorum ama çocuk için devam ediyor mecburen yoksa eşim gibi değil inan buna ben seni seviyorum ilk gördüğümde sana aşık oldum mutlaka ayrılıp seninle birlikte olucam ama bana biraz mühlet ver gibi gibi gibi ama bunlar hiçbir zmaan böyle değildir tabi adam alıştığı yuvayı bırakmaz ama gönlünü eğlendirmekten de geri durmaz he yuvasında mutlu olmayıp ayrılmayı göze alabilecek erkekler toplumda yüzde 30 çok attım ya yüzde 20Bi insan neden evli olduğunu bildiği bi insana "Senin hayatında biri var mı?" der?? Hayır görmüşsünüz de zaten. Ne duymayı istiyordunuz ki?
Bazen var ya bile bile sanki devam ediyorsunuz ya da hoşunuza gidiyor. Adamın evli olduğunu görmüşsünüz. Ne yapmam gerekiyor diye soruyorsunuz, sizce ne yapmanız gerekiyor?
Ben olsam evli olduğunu gördükten sonra hiçbir şekilde iletişime geçmem, hayatımda biri olup olmadığını sorduğunda "seni ilgilendirmez" der, attığı hiçbir mesaja da cevap vermem. Ama siz bi sorun öğrenin bakalım...
Evli olduğunu bildiğimi bilmiyor diyorum. Ne alaka bu konuşmalarNe duymayı istiyor bak tahmin edeyiö hanımımla aram iyi değil evde sadece arkadaş gibiyiz ayrılmak istiyorum ama çocuk için devam ediyor mecburen yoksa eşim gibi değil inan buna ben seni seviyorum ilk gördüğümde sana aşık oldum mutlaka ayrılıp seninle birlikte olucam ama bana biraz mühlet ver gibi gibi gibi ama bunlar hiçbir zmaan böyle değildir tabi adam alıştığı yuvayı bırakmaz ama gönlünü eğlendirmekten de geri durmaz he yuvasında mutlu olmayıp ayrılmayı göze alabilecek erkekler toplumda yüzde 30 çok attım ya yüzde 20
Üstüne gitmeyelim belki daha önce hiç ilgi veya sevgi görmemiştir
Ee öğrenmişsiniz yüzüne çarpıp neden hala devam ediyorsunuz karaktersiz işte hala ne diye görüşüyorsunuz peki?Evli olduğunu bildiğimi bilmiyor diyorum. Ne alaka bu konuşmalar
Lütfen istediği ilgiyi sevgiyi bekarda arasın yazık karısınaÜstüne gitmeyelim belki daha önce hiç ilgi veya sevgi görmemiştir![]()
Bazı insanların hoşuna gidiyor karşı tarafın hayatında biri olduğu halde ondan ilgi görmekLütfen istediği ilgiyi sevgiyi bekarda arasın yazık karısına
YaaaaaalaaaaaaaaannnnnnYok deyince cevap vermedim. Yazıp durdu sustum. Yazacaktım ki "sen bunu bi daha düşün" aa bi baktım kapıma çiçekler geldiben şok
![]()