Bir insan neden evli olduğunu gizler

Evli bir adam neden başkasına bakar diye sorguluyo bide sanki çok ender görülen bir durum.
Seni çok beğendiğini aşık olduğunu filan kuruyorsan kafanda boşuna. Sadece macera arıyor. Yarın karısı ögrense saçma sapan bir kız için boşanmayalim diye yalvaracak.

Adam değil de ondan bakıyor işte. Bu hanım kızımız da adam sanıyor.

belki boşanmıştır?

Önceden geceden bakmış emin adam sonradan degi

emin emin

önce tek bir cevap yazsın evli ol
Gerçi en ufak bir şüphe bile yeterli görüşmemek, iletişimi kesmek için. Konu sahibinin de hoşuna gidiyor gibi sanki. Görüşmeyelim tarzı bir şey yazacakmış kiii çiçekler gelmiş kapısına...

Yazın bunu gönderin sonrada pardon yanlışlık oldu yazın anlar

Bana görüşebilir miyiz dedi. Bende dedim ki bunu sormaman gerekiyor. Soru bu olmamalı dedim. Ama anlamadı tabi. Ne olmalı falan deyip durdu
"Sormaman lazim" degil de neden görüşecekmişiz ki diye sormaniz lazimdi
Ben de olsam imadan anlamazdim erkeklerin çoğu net ifadelerden anlar imadan değil

"Sormaman lazim" degil de neden görüşecekmişiz ki diye sormaniz lazimdi
Ben de olsam imadan anlamazdim erkeklerin çoğu net ifadelerden anlar imadan değil
Çok özür dilerim ama görüşmek istemeyen engeller geçer. Bu hanımefendinin ilgi hoşuna gitmiş ve muhabbeti devam ettirip, egosunun okşanması hoş gelmiş sanırım zira muhabbeti devam ettirmek ister tarzda soru sormasına başka bir açıklama bulamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…