Bir insanı nasıl umursamazsınız?

Aynanın karşısına geçin ve pratik yapın. Aklınızdan konuşmaları geçirirken yüzünüzün aldığı hale bakın. Dışarıdan anlaşılamaz sanki müzik dinliyormuş gibi davranmaya çalışın. Duymamazmış nasıl yapabilirim yüzüm tepki vermeden nasıl oluyor diye bakınca mimikleri öğrenebilir ve kontrol edebilirsiniz tiyatro gibi

Bunu anlatmaya calisiyorum deminden beri, anlasilamiyorum. Hayatta basarilar size

Ama bir insanı gerçek anlamda umursamazsak karşımızdaki kişinin ne düşündüğünü de önemsemeyiz ki. Beni engellemiş demek ki takıyor diye düşünse ne düşünmese ne diye bakarız olaya diye düşünüyorum, ben de bu tarz durumlarda kendimi düşünüp karşındakini silerim. MssPARE 'nin de dediği bu sanırım.

Sana göre doğru budur olabilir
Bana göre ben arkadaşlıktan çıkarıyorsam ha silmişim ha silmeden duruyor ne fark eder sonuçta görmeyeceksem silerim görmeyecek onu umursamayacak yada yok sayacaksam konuşmadığım birinin hesaplarımda fazlalık yapmasına gerek yoktur
Ha o ne düşünür kendince ne havaya girer bilemem benide ilgilendirmez
Iki gün hava yapar buyursun yapsın
Onun havasi yada düşüncesi onu ilgilendirir ben hayatıma bakarım

Yani artık onu yok sayıyorsam yoktur onun ne varlığı ne düşüncesi beni ilgilendirmez yada ben silersem o ne düşünür diye uğraşmam ne düşünürse düşünsün ister sildi desin ister bak umursuyor desin

Bunu anlatmaya calisiyorum deminden beri, anlasilamiyorum. Hayatta basarilar size
Bunda gülünecek bir şey yok ki

Sana göre doğru oysa kendi bildiğini yap silme kalsın aman o ne düşünecek de silmeyim kalsın de ona fırsat vermeyim de yada neyse doğrun onu yap
Bana göre doğrum bu hayatim da istemedigim birini her yerden silerim ha sokaktaki insan ha o sildigim insani niye hesaplarımda tutayım
Ne gerek var
Onun düşüncesi hele hiç umrumda değil
Beni kırıp dökucek bide o ne düşünecek diye ona kafa yorucam
Beni üzmeden once bu duruma getirmeden önce düşünseydi
Anlamayacak bir şeyde yok gayet iyi anladım
Sanırım sen anlamadım
neden bu kadar dayattin ki

Belki konu sahibinin bambaşka yöntemi var
Ne sana uyan ne bana uyan ve mevzu zaten konu sahibi ne sen ne ben

O yokmuş gibi davranarak… sanırım bir erkek sizi üzdü. Lütfen kendinizi bu adamlar için üzmeyin

Öfkenin altında yatan duygu sevgidir bunu kolay kolay kabullenemiyor insan inkar ediyor bazen ama gerçeği değiştirmiyor.Gerçekten yapmak istediğin böyle şeylerse bunu yapardın ne kendi kendine konuşup sinirlenir ne de buraya yazardın senin böyle hissetmenin sebebi çözemediğin sorunlar kimle ne derdiniz varsa alın karşınıza açık açık konuşun rahatsız olduğunuz şeyleri belirtin çözün çözülmeyecek bir durumsa bu ve gerçekten hayatınızdan çıkaracaksanız ona söyleyecek tek kelimeniz kalmasın içinizde ne varsa dökün konuşun bu sizin için daha iyi olacaktır

Bu umursamamak olmuyor ki, bu tepki vermek oluyor, etki karşısında tepkisiz kalınırsa umursamamış olunur. Karşı tarafın ne düşündüğü değil, benim ne düşündüğümü bilmesi asıl mesele olan.

Engellemek, silmek, sen beni yıprattın ben de seni hayatımdan çıkarıyorum çünkü seni görmek istemiyorum diye tepki vermektir, öbür türlüsü, ne halt edersen et görüyorum, duyuyorum ama seni bir yerlerime sallamıyorum, sen mesaj vermeye devam et demektir.

Ama soruyu soran kişi umursuyor ve burada konu açmış, gerçekten umursamasa dediğiniz gibi engeller siler, karşıdaki havaya girer ama dert etmez, ama konu sahibi umursadigi halde umursamiyor gibi davranmak istiyor, bence en güzel yöntem de bu, amaç karşı tarafı havaya sokmak değil kudurtmak.

Benim için umursamamak; karşımdaki ne düşünürse düşünsün demek de olduğu için farklı düşünüyorum..

Benim için umursamamak; karşımdaki ne düşünürse düşünsün demek de olduğu için farklı düşünüyorum..
Mesele sizin ya da benim ne düşündüğüm değil aslında, mesele konu sahibinin umursadığı birine umursamıyormuş gibi davranmak istemesi. Umursadığı için de konu açıp bize soruyor. O yüzden karşı tarafın, konu sahibinin ne düşündüğünü düşüneceği önemli gibi geldi bana. Karşı tarafın düşüncesi onun için önemli olmasaydı, sormaz, ya silerdi ya da görmezden gelirdi, fark etmezdi. O yüzden amaç burada fikirlerimizi yarıştırmak değil, konu sahibini mutlu etmek. Olayı genel fikrimle değil, kendi içinde değerlendirdim. Artık hangi fikir aklına yatar, hangisi mutlu ederse onu yapsın.

Ha asıl fikrimi sorarsanız umrumda olmayan biri hayatımda, sosyal medyamda olmuş olmamış hiç takılmam. Engellemem, engellese de görmem zaten.

Onu yaşarken öldüreceksin.
Beyninde cenaze törenini gerçekleştireceksin.
Ne yaptığı zerre umrunda olmayacak.
Merak etmeyecek, sormayacaksın bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…