- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Bir zincir en zayif halkasi kadar sağlamdir derler ya,erkeklerin zayif halkasi da bu bence,istedikleri kadar zeki olsunlar:))ama ozaman öyle ahim sahim zeki degildir ya- yani nebilim, meme ve toto icin 40 takla atan adam fazla zeki degildir. onlarda iyi kötü zihinsel tatmin olmak istiyorlar
E karakter daha onemli tabii:))Ben de cevapları merak ediyorum. Duyar kasmadan belirteçleri yazsanız olmaz mı?
Kızcağız zeki istiyorum demiş, karakteri düzgünü nasıl anlarım dememiş ki. Hemen bir ahlakçılık, efendime söyleyeyim bir karakter daha önemlicilik..
Yurt disinda mi büyüdü esiniz
Esim de yurt disinda öyle bir okul mezunu
ama zekasini tahmin bile edemezdim
Söyle ki evlendigimizde cok safca oldugunu düsünürdüm
evliligimizin ilk üc senesi de buna inandirdi beni
Nasil incelikle zararsiz yalanlari kamufle ettigini, ayakta beni istese ömür boyu uyutabilecegini cok sonralari gördüm
Müthis bir zekasi var ama asla belli olan cinsten degil
Ben türkiyede büyümeme ragmen genel kültür ve tarih bilgisi benden kat kat fazla
Celiskili olan ise herkes bunu konusamaz ve saf saniyordu istisnasiz
Suya götürüp susuz getirirmis ben bile anlamamisim
Bak hala adamdan emin degilim 7 yildir evliyim
Sasirabilirim, ters köse de yapabilir
Kafam cok karisik, ikizler burcundan dolayi mi acaba
Cocuk zekayi anneden aliyor arkadasim
Yani zeki bir cocuk sahibi olma sansinizi kendinize gore degerlendirebilirsiniz
Baksaniza forumdakiler bile hayatini idare edecek zekasi olsun yeter modunda takiliyor. Belki zeki adamin kriteri zeka degildir benim zekam ikimize de yeter diye dusunuyordur.yukarida yazilana göre siz fazla zeki degilsiniz ama zeki bir koca istiyorsunuz. Zeki adam sizinle tam olarak ne yapsin?
Simdi ben zeki bir kadinim. toplamda 3 sinif atladim, 3 uni bitirdim, 5 dil biliyorum, okudugumu asla unutmam, zehir gibi hafizam vardir ve anlama, kavrama yeteneğim (çok)ileri düzeyde.
ben sahsen zeki olmayan bir es istemiyorum.
karamsar yaklasmak istemem ama zeki bir adamin sizi secmesi cölde irmak bulmak kadar yüksek
Yanlis anlamayin ama zeki insan zaten karsisindakinin zekasini anliyor , ama bence sizin karsinizdakini anlamamniz tecrubesizliginizden kaynaklaniyor , yasiniz kac?Maalesef zeki insanlari anlamiyorum. Bu yuzden bu konuyu actim. Hatta ilk mesajda da kendimi zeki bulmadigimi belirttim. Ama yazim yanlisi yapip "zeki insanlari anliyorum" degil de "zeki insanlari ariyorum" diyorsaniz o konuda haklisiniz diyebilirim. Ama yine de kendimi zeki gormuyorum.
Şimdi ne kadar zeki olduğumuz üzerine mi yorumlar yapalım burada.Haklisiniz emin olamayiz. Zeka madde degildir. Beyinsel islevlerin yansimasidir olcmek zordur.
Aslinda bununla ilgili olarak da soru sormustum kendinizi zeki hissetiginiz durumlar neler diye. Sanirim herkes cocuk kisminda takildigi icin o soruyu gormuyor ya da kendi zekiliklerini ifsa etmek istemiyorlar. Ya da pass gecme haklarini kullaniyorlar. Belki bende zekiyimdir ve hissetmiyorumdur. (Gerci boyle bisey olsa soyler heral sonuc da guzelsin diyorlar annem bile guzel kizim derken zeki kizim dedigini hic duymadim. Hos zeki deseler ne olacak zekama zeka mi katacak. Belki iki ego tatmini o kadar.)
Ben ilk yorumumda yazdim vallaBen de cevapları merak ediyorum. Duyar kasmadan belirteçleri yazsanız olmaz mı?
Kızcağız zeki istiyorum demiş, karakteri düzgünü nasıl anlarım dememiş ki. Hemen bir ahlakçılık, efendime söyleyeyim bir karakter daha önemlicilik..
Son yıllarda bu lafı çok duyar oldum. Erkek çocuk zekasını anneden alırmış diyorlar. Bununla ilgili bilimsel bir yayın vs var mı paylaşırsanız ben de kendimiz geliştirmiş olurum. Ben raslamadım çünki. Benim yakından tanıdıgım bir kadının iki oğlundan biri çok iyi okullarda okurken diğer oğlu daha hangi dersten ödevi var bilmiyor. Çok konuşkan hiç susmuyor dışa dönük abisi ise tam tersi. Bunu nasıl açıklıyor uzmanlarErkek cocuk zekasini anneden alir , annesine bakmaniz yeterli
Bu konu benim en olmazsa olmaz kriterimdir , zeki insani herseyden anlarsinix , anlattiginiz karisik bir olayi algilama kapasitesinden , ince espirileri anlamasindan , surdaki konulari bile okutsaniz verdigi tepkiden zekasini anlayabilirsiniz
Son yıllarda bu lafı çok duyar oldum. Erkek çocuk zekasını anneden alırmış diyorlar. Bununla ilgili bilimsel bir yayın vs var mı paylaşırsanız ben de kendimiz geliştirmiş olurum. Ben raslamadım çünki. Benim yakından tanıdıgım bir kadının iki oğlundan biri çok iyi okullarda okurken diğer oğlu daha hangi dersten ödevi var bilmiyor. Çok konuşkan hiç susmuyor dışa dönük abisi ise tam tersi. Bunu nasıl açıklıyor uzmanlar
İyi de bahsettiginiz seylerin zeka ile ilgisi yok ki?Son yıllarda bu lafı çok duyar oldum. Erkek çocuk zekasını anneden alırmış diyorlar. Bununla ilgili bilimsel bir yayın vs var mı paylaşırsanız ben de kendimiz geliştirmiş olurum. Ben raslamadım çünki. Benim yakından tanıdıgım bir kadının iki oğlundan biri çok iyi okullarda okurken diğer oğlu daha hangi dersten ödevi var bilmiyor. Çok konuşkan hiç susmuyor dışa dönük abisi ise tam tersi. Bunu nasıl açıklıyor uzmanlar
Son yıllarda bu lafı çok duyar oldum. Erkek çocuk zekasını anneden alırmış diyorlar. Bununla ilgili bilimsel bir yayın vs var mı paylaşırsanız ben de kendimiz geliştirmiş olurum. Ben raslamadım çünki. Benim yakından tanıdıgım bir kadının iki oğlundan biri çok iyi okullarda okurken diğer oğlu daha hangi dersten ödevi var bilmiyor. Çok konuşkan hiç susmuyor dışa dönük abisi ise tam tersi. Bunu nasıl açıklıyor uzmanlar
Bence de yok. Hatta bu oğlu zeki olan annelerin uydurdugu birley sanırsam herkes balıklama atlıyor.yokmuş doğru değilmiş o.
Alakası yok benceZekanın tek tip olmamasıyla.
benimki zaten yabanci (italyan) ama biz almanyada yasiyoruz- yani almanya dogumlu.
yok benim tosunda baya zeki- sadece teknik alanda 2 yasindaki cocuk bile daha ileridir. evde tamir isleri bende.
yani ölübalik gibi duvara bakmiyor :)
Benim tosun oglak burcu. hafif sinsi. Bana sökmez onun sinsiligi, adamin ruhunu kuruturum, enerjisini emerim :) ben daha evlenmeden KVyi ortadan kaldirmis kadinim :)
sen benim 3 uni diplomama bakma- icimdeki kücük psikopat hep bir kösede bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?