Bir insanin zekasini nasil anlariz?

Gorumcemi aklima getirdin Kızı bilsemi kazandığında 'E kazanacak tabi,anası benim' demis eltime. Ayh... Allahtan kızı anası gibi gıcık degil,o geni de babadan demekki
Ayh şu bilsem analari
Benim cocuklar da bana cekti ama tek size diyorum:
Zekami bilemem ama pratik zekam cok iyidir,cözümcüyümdür,esimin kafa patlattigi konu icin laf atar gecerim,dogru yaa,oyle yapalim der esim
Hayat kisa dolambaclarda vakit kaybedemem

Yandaki iq değerlerini görüyor musun?

• Nathan Leopold IQ 210
  • Richard Lobe IQ 169
  • Ted Kaczynski, IQ 167
  • Charlene Williams, IQ 160
  • Kristen Gilbert, IQ 152
  • Andrew Cunanan, IQ 147
  • Jeffrey Dahmer, IQ 145
  • Dr Harold Shipman, IQ 140
  • Rodney Alcala, IQ 135
  • Edmund Kempner, IQ 136 & 145
  • Ted Bundy (136)
  • Joel Rifkin (129)
  • Raymond Morris (120)

Bunlar seri katil-katil ve tecavüzcüler.
Zekaya değil, aklını nasıl kullandığına, vicdanına, insan ilişkilerine filan bak.

Cok guzel olmasi gerekki zeki ve cirkin bir adamla evlensin,birbirlerini dengelesinler:))

Kız erkek olsam seni almam :) kandırılamazsın

Bence birisinin begenilerini takip etmiyorsa ,kimi takip edip ermedigini desmiyorsa , boyle sacma sapan seylere vakit harcamiyorsa zekidir. Evlenilir.
Ama o sizle evlenmez o ayri.

Canim seni zaten asagisi kurtarmaz

Kendinizi zeki gormezken karsı tarafın zekasından nasıl emin olacaksınız ki,
Haklisiniz emin olamayiz. Zeka madde degildir. Beyinsel islevlerin yansimasidir olcmek zordur.

Aslinda bununla ilgili olarak da soru sormustum kendinizi zeki hissetiginiz durumlar neler diye. Sanirim herkes cocuk kisminda takildigi icin o soruyu gormuyor ya da kendi zekiliklerini ifsa etmek istemiyorlar. Ya da pass gecme haklarini kullaniyorlar. Belki bende zekiyimdir ve hissetmiyorumdur. (Gerci boyle bisey olsa soyler heral sonuc da guzelsin diyorlar annem bile guzel kizim derken zeki kizim dedigini hic duymadim. Hos zeki deseler ne olacak zekama zeka mi katacak. Belki iki ego tatmini o kadar.)

Ben zeki değilim kocam zeki yarın birgün ya derse annem yüzünden gerizekalıyım naparım ben Dalgamı geçiyon bacım

çocuklar zekalarinin %80 inini anneden alır oyüzden çokta şey yapmamak lazım
zeki insan espiri anlayışı olan insandır bence

Erkekte zeka aramak, nişantaşı pazarına bedeni uymayan kıyafetin bedenini bulmaya gitmeye benzer...

Birincisi akıllı birini mi zeki birini mi arıyorsunuz anlamadım. İkisi farklı özellikler çünkü. Anlatımınıza bakılırsa bu iki kavramın ayrımını bilmiyorsunuz.
İkincisi benim bildiğim zekilik anneden gelen bir özellik.

Yok kiz- benim herifin Uni diplomasi bile yok (TRde meslek lisesi oluyor galiba) olsun, ben balik burcu kadini olarak ruhun derinlere iniyorum ciftlesme icin :)

Yurt disinda mi büyüdü esiniz
Esim de yurt disinda öyle bir okul mezunu
ama zekasini tahmin bile edemezdim
Söyle ki evlendigimizde cok safca oldugunu düsünürdüm
evliligimizin ilk üc senesi de buna inandirdi beni
Nasil incelikle zararsiz yalanlari kamufle ettigini, ayakta beni istese ömür boyu uyutabilecegini cok sonralari gördüm
Müthis bir zekasi var ama asla belli olan cinsten degil
Ben türkiyede büyümeme ragmen genel kültür ve tarih bilgisi benden kat kat fazla
Celiskili olan ise herkes bunu konusamaz ve saf saniyordu istisnasiz
Suya götürüp susuz getirirmis ben bile anlamamisim
Bak hala adamdan emin degilim 7 yildir evliyim
Sasirabilirim, ters köse de yapabilir
Kafam cok karisik, ikizler burcundan dolayi mi acaba

Cocuk zekayi anneden aliyor arkadasim
Yani zeki bir cocuk sahibi olma sansinizi kendinize gore degerlendirebilirsiniz

Bi söz okumuştum bir ara hoşuma da gitmişti.
Bir insanın neye güldüğünden akıl seviyesini, nasıl güldüğünden de terbiyesini anlarsınız.
Saçma sapan espri falan yapıp bak bakalım gülüyorsa bırak, gülmüyorsa o seni bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…