- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Ayh şu bilsem analariGorumcemi aklima getirdinKızı bilsemi kazandığında 'E kazanacak tabi,anası benim' demis eltime. Ayh... Allahtan kızı anası gibi gıcık degil,o geni de babadan demekki
Cok guzel olmasi gerekki zeki ve cirkin bir adamla evlensin,birbirlerini dengelesinler:))yukarida yazilana göre siz fazla zeki degilsiniz ama zeki bir koca istiyorsunuz. Zeki adam sizinle tam olarak ne yapsin?
Simdi ben zeki bir kadinim. toplamda 3 sinif atladim, 3 uni bitirdim, 5 dil biliyorum, okudugumu asla unutmam, zehir gibi hafizam vardir ve anlama, kavrama yeteneğim (çok)ileri düzeyde.
ben sahsen zeki olmayan bir es istemiyorum.
yukarida yazilana göre siz fazla zeki degilsiniz ama zeki bir koca istiyorsunuz. Zeki adam sizinle tam olarak ne yapsin?
Simdi ben zeki bir kadinim. toplamda 3 sinif atladim, 3 uni bitirdim, 5 dil biliyorum, okudugumu asla unutmam, zehir gibi hafizam vardir ve anlama, kavrama yeteneğim (çok)ileri düzeyde.
karamsar yaklasmak istemem ama zeki bir adamin sizi secmesi cölde irmak bulmak kadar yüksek
yukarida yazilana göre siz fazla zeki degilsiniz ama zeki bir koca istiyorsunuz. Zeki adam sizinle tam olarak ne yapsin?
karamsar yaklasmak istemem ama zeki bir adamin sizi secmesi cölde irmak bulmak kadar yüksek
Haklisiniz emin olamayiz. Zeka madde degildir. Beyinsel islevlerin yansimasidir olcmek zordur.Kendinizi zeki gormezken karsı tarafın zekasından nasıl emin olacaksınız ki,
Cok guzel olmasi gerekki zeki ve cirkin bir adamla evlensin,birbirlerini dengelesinler:))
Evlenir.Bence birisinin begenilerini takip etmiyorsa ,kimi takip edip ermedigini desmiyorsa , boyle sacma sapan seylere vakit harcamiyorsa zekidir. Evlenilir.
Ama o sizle evlenmez o ayri.
Canim seni zaten asagisi kurtarmaz
Ben zeki değilim kocam zeki yarın birgün ya derse annem yüzünden gerizekalıyım naparım benEvet arkadaslar cocuk konusunda tabiki haklisiniz gerizekalida olabilir. Sadece gerizekali biriyle evlenip de cocugumun babam yuzunden bende gerizekaliyim demesinden ise iyiki zekami babamdan almisim demesi daha iyidir. Beni suclasada Bende hic degilse sana babani buldum derim
Yok ya,her erkek Madam Curie'nin esi degil:))Zeki insanlar genelde dis görünüse önem vermiyorlar ama :)
Felsefe olmasada genelde bir Thomas Mann Romani okumus olup - her ama herseyin gecici oldugunu biliyorlar.
bizim hanim kiz kocasiz kalacak :)
Kız erkek olsam seni almam :) kandırılamazsın
Yok ya,her erkek Madam Curie'nin esi degil:))
Yok kiz- benim herifin Uni diplomasi bile yok (TRde meslek lisesi oluyor galiba) olsun, ben balik burcu kadini olarak ruhun derinlere iniyorum ciftlesme icin :)
Bi söz okumuştum bir ara hoşuma da gitmişti.Bu da dert mi demeyin 24 yasimdayim karsima cikan insanlari eş olarak degerlendiriyorum. Bence bu zeka genetik. Ilerde cocugumun da zeki olma ihtimalini artirmak istiyorum. Bu yuzden esimin zeki olmasini isterim.
Ya ne biliyim insanlarin zekasini anlamiyorum genelde gerizekaliysa anlayabiliyorum. (Demekki kendimden zeki insanlari anlamiyorum ve cogu insanin zekasini kestiremiyorum) su aralar kendimi aptal gibi hissetigim icin doktora gittim vitaminlere baktirdim bisey yok diyip yolladi.
Kendinizi ne zaman zeki hissedirsiniz? Iste bu yuzden zekiyim dediginiz durumlar var mi? Varsa nedir?
Yeni tanistiginiz insanin zekasini nasil anliyorsunuz?
Size gore Ozellikle erkeklerin zeki oldugunu gosteren belirtecler nelerdir?
Ozellikle instagramdaki takip ettiklerine bakiyorum hep unlu kisiler vs takip ediyorlar bana hep salakca gelmistir. Hani sevdigin bir iki sanatci olurda tum kadin oyunculari takip etmek nedir? Hele bikinili foto begenen tum erkekleri listemden sildim (tabi bu zeka belirteci degildir ama yine salakca bulup sildim ) Tabi bana gore instagram kullanip fotolarini internette paylasmak da gereksiz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?