Bir insanin zekasini nasil anlariz?

Zekam ordan nasil görünüyor milena :KK53:
Nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsun ihmal ettin buraları özlüyorum yorumlarını gözüm arıyor kiz nasil dil konusu nasil gidiyor biraz daha ilerleme var mi ?
Cekil öteye,once bana bakacak:))
Şaka şaka Milana22 Milana22 basbasayken soylersin,sitenin kulağı var:sus:

Zekam ordan nasil görünüyor milena :KK53:
Nerelerdesin bi görünüp kayboluyorsun ihmal ettin buraları özlüyorum yorumlarını gözüm arıyor kiz nasil dil konusu nasil gidiyor biraz daha ilerleme var mi ?
Ahhaa gayet zeki gorunuyorsun tatlim
Cok yogunum fazla vaktim olmuyor girmeye , zaten ayin 15 gunu banliyim 😂😂
Kiz hala konusmiyor , bir ay sonra tam 3 yasinda olacak brkliyoruz sabirla

E zeki insanları anlamıyorsan pek zeki birisi değilsin demek ki çocuğunun zeki olacağının garantisi yok yani gerizekalı olmasın yeter :70:

Ahhaa gayet zeki gorunuyorsun tatlim
Cok yogunum fazla vaktim olmuyor girmeye , zaten ayin 15 gunu banliyim 😂😂
Kiz hala konusmiyor , bir ay sonra tam 3 yasinda olacak brkliyoruz sabirla
Kuzummm teşekkür ediyorum seni gorunce yazmak istedim hemen zeki oldugumu hep soylerler ki ben inanmiyorum ama pratik zekam var onu da solak olmama bağlıyorlar :deli:
Benim de beyzade 3 yaş geçti biraz biraz konuşuyor ama çok bagiriyor milena nasil desem sürekli çok agresif bazen sadece gece olsa uyusa sessizlik olsa diyorum Allah bizlere kolaylik versin.

Aradaki yorumlari okumadim.konuyada cok guldum acikcasi
Ama tatli bir dert ve bunu dert ettiginiz icin bence siz zekisiniz.cocugunuzda zeka olarak size cekerse baya guzel olur.

Oncelikle zeki bir adamin instagramda oyle cok isi olmaz onu bilin.hatta sosyal medyayi sacma sapan insanlari takip etmek icin kullananlarin zekasindan kesinlikle suphe duyarak uzaklasin.

Ben zeki degilim.esimin cok zeki oldugunu dusunuyorum.buna bagli sanirim iki oglumda gayet kafalari calisiyo.kizim bana cekmis ama maalesef:)

Kuzummm teşekkür ediyorum seni gorunce yazmak istedim hemen zeki oldugumu hep soylerler ki ben inanmiyorum ama pratik zekam var onu da solak olmama bağlıyorlar :deli:
Benim de beyzade 3 yaş geçti biraz biraz konuşuyor ama çok bagiriyor milena nasil desem sürekli çok agresif bazen sadece gece olsa uyusa sessizlik olsa diyorum Allah bizlere kolaylik versin.
Amin canim , benimki de konusamadigi icin agresif , gececek elbet bugunler

Ahaaa bir solak daha:KK19::KK5:

Kadınlar klubu 21. uluslarası zeka yarışmasına hoşgeldiniz aday olmak isteyen yarışmacılar lütfen kaydınızı yaptırmayı unutmayınız,ilk üçe girene süpriz hediyeler verilecektir lütfen beklemede kalınız :KK70:

Amin canim , benimki de konusamadigi icin agresif , gececek elbet bugunler
Kaç yasinda milana,konusunca cok degisiyorlar,pamuk gibi olacak,o da önemli degil de insan o icini dokebildigi icin çoook rahatliyor,mutlu oluyor,insallah yakinda tamamiyla konusur kuzun...

Hayırlısını, vicdanlısını, senin ne istediğini anlayacak, seni ailesine ezdirmeyecek, cocuk olunca (insallah zeki olur) seninle birlikte gece kalkacak birini dile. Bir bardak suyunu getirecek birini. Zeka tek başına bir işe yaramıyor.

Vicdan merhamet dürüslük evcimen olma kurduğu aileye sahip çıkma en iq su düşük kimseyi ordinaryus yapar
Ben zeka vicdan merhamet dürüstlük var zannettim evcimenlik bulamadım.hepsi gösterişmiş

Kendini zeki diye tanımlayan insanlar bana hep kibirli gelmiştir. Anlattığım şeyi tek seferde anlaması benim için yeterli bir zeka seviyesidir.

Merhamet, saygı, sevgi, çalışkanlık, zekadan daha önce baktığım konular. Güzel bir evliliğim ve çok şükür sağlıklı bir evladım var. Allah önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin.

Herkes zeki olup doktor mühendis olamaz. Ülkenin işçiyede ihtiyacı var ve oğlum temizlik işçisi dahi olsa mutluysa sorun etmem. Daha baba adayı bile yokken çocuğa büyük sorumluluklar yüklemeyin derim.

Bence de yok. Hatta bu oğlu zeki olan annelerin uydurdugu birley sanırsam herkes balıklama atlıyor.
oğlunu ve kendini zeki zanneden insanların uydurması da olabilir?

Geçen günde bir yerde ilk çocuğun, ilk çocuğunun zekasını dedesinden aldığını okudum 😀

Yani ilk çocuksanız, ilk çocuğunuz zekasını dedesinden alıyor. Ama hem anne hem baba ilk çocuksa hangi dededen alıyor bilemiyorum 😀

Back
X