Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı tut kolundan, götür bi' hastaneye WAIS yaptır bacım.
Şu tecavüzcü ve seri katillerin zeka katsayısı puanına çok şaşırdım.
Solo test daha iyi olmaz mı ya?
O hatta bir ara hastanede yatmış sonra psikologları etkileyerek çıkmıştı. Belgeselde insanları etkileme yeteneği olduğu söyleniyor.Aynen çok yaşayın bu da var. Merak edenler Ed Kemper'ı bir araştırabilir. Kendisi 2 metre boyunda, 145 IQ puanına sahip, yakışıklı sayılabilecek ve acayip derecede mantıklı konuşan, diksiyonu düzgün birisi ancak yaptıklarını bir duysanız dudağınız uçuklar.
Hahahaha ben onda en fazla kurnaz çıkabildim yaramı deşmegerçi pek kurnaz sayılmam ama ehehe.
O hatta bir ara hastanede yatmış sonra psikologları etkileyerek çıkmıştı. Belgeselde insanları etkileme yeteneği olduğu söyleniyor.
Ajsjsj peki ya aptal çıkınca çaktırmadan o minnak şeyleri eksiltmek ve anneye anne bak bir tane kaldı demek. İşte böyle de fedakar bir çocuktum. Yazık kadın anam geri zekalı doğurduğunu görüp üzülmesin diye yapıyordum hep.
Aynen çok yaşayın bu da var. Merak edenler Ed Kemper'ı bir araştırabilir. Kendisi 2 metre boyunda, 145 IQ puanına sahip, yakışıklı sayılabilecek ve acayip derecede mantıklı konuşan, diksiyonu düzgün birisi ancak yaptıklarını bir duysanız dudağınız uçuklar.
Katiller listesini direkt verdim, çünkü "Salt zeka-çok zeki" denince, aklıma "Sorun" geliyor.
Ya ben bulunduğum ortamlarda herkesi gülmekten kırıp geçiren biriyim.Yaptığı espirilerden anlarım zekasını.
Bence bu zeka size çok!Evet arkadaslar cocuk konusunda tabiki haklisiniz gerizekalida olabilir. Sadece gerizekali biriyle evlenip de cocugumun babam yuzunden bende gerizekaliyim demesinden ise iyiki zekami babamdan almisim demesi daha iyidir. Beni suclasada Bende hic degilse sana babani buldum derim![]()
Mutlaka zekisinizdir ama ben başka bişey söyledim aslında anlatamadım sanırım.Ya ben bulunduğum ortamlarda herkesi gülmekten kırıp geçiren biriyim.
hatta çevrem çoğu zaman (yurtdışında olduğum için)
Grupça ararlar iki espiri yapayım da kahkaha atsınlar diye
Ama hiç öyle Zeki olduğumu düşünmüyorum
Hayrolsun,acaba zekiyim de bundan haberim yok mu ki?![]()
Olsun,bende kendimden bişeyler bulur gibi oldum heveslendim. Hiç önemli diyilMutlaka zekisinizdir ama ben başka bişey söyledim aslında anlatamadım sanırım.
Özellikle ben bir başak burcu olarak herkesin güldüğü espirilere pek gülemiyorum , espiri zekice olmalı , güldürürken düşündürmeli.
Beni güldürebilen erkeği zeki buluyorum yani.
hangi belgesel izlemek istedim hatırlıyor musunuz adını?O hatta bir ara hastanede yatmış sonra psikologları etkileyerek çıkmıştı. Belgeselde insanları etkileme yeteneği olduğu söyleniyor.