Bir insanin zekasini nasil anlariz?

Şu tecavüzcü ve seri katillerin zeka katsayısı puanına çok şaşırdım.

Aynen çok yaşayın bu da var. Merak edenler Ed Kemper'ı bir araştırabilir. Kendisi 2 metre boyunda, 145 IQ puanına sahip, yakışıklı sayılabilecek ve acayip derecede mantıklı konuşan, diksiyonu düzgün birisi ancak yaptıklarını bir duysanız dudağınız uçuklar.

Aynen çok yaşayın bu da var. Merak edenler Ed Kemper'ı bir araştırabilir. Kendisi 2 metre boyunda, 145 IQ puanına sahip, yakışıklı sayılabilecek ve acayip derecede mantıklı konuşan, diksiyonu düzgün birisi ancak yaptıklarını bir duysanız dudağınız uçuklar.
O hatta bir ara hastanede yatmış sonra psikologları etkileyerek çıkmıştı. Belgeselde insanları etkileme yeteneği olduğu söyleniyor.

Hahahaha ben onda en fazla kurnaz çıkabildim yaramı deşme 😥 gerçi pek kurnaz sayılmam ama ehehe.

Ajsjsj peki ya aptal çıkınca çaktırmadan o minnak şeyleri eksiltmek ve anneye anne bak bir tane kaldı demek. İşte böyle de fedakar bir çocuktum. Yazık kadın anam geri zekalı doğurduğunu görüp üzülmesin diye yapıyordum hep.

O hatta bir ara hastanede yatmış sonra psikologları etkileyerek çıkmıştı. Belgeselde insanları etkileme yeteneği olduğu söyleniyor.

Evet evet insanları tavlayabiliyor yani nasıl davranacağını da biliyor. Oldukça kibar, ağlama numarası yapabiliyor vs.

Ajsjsj peki ya aptal çıkınca çaktırmadan o minnak şeyleri eksiltmek ve anneye anne bak bir tane kaldı demek. İşte böyle de fedakar bir çocuktum. Yazık kadın anam geri zekalı doğurduğunu görüp üzülmesin diye yapıyordum hep.

Hahaha sen bence solo testle zekası ölçülemeyecek kadar orantısız zeka bir hatunsun.

Tanıştığın erkekle google gir zeka testi .yaz sonrada sorulari cevaplasin ona gore zekisin derse evlen gitsin

valla demın ben kendımı zekı hıssettım. mesela baska yerde bırı bır yazıyı cok alakasız anlayıp acayıp yere cekmıs, baktım yok kapasıte yok oyuzden cevap bıle verılmez zira okudugunu anlamıyor dedım sustum.

bence kısının zekası algıyla dırek orantılı kısının algısı acıksa zekasını guzel kullanabılıyor. anasının babasının zekasına gelene kadar kısıyle sohbet ettıgınızde bıraz sıyaset bıraz egıtım konustugunuzda kendını bellı edıyor zaten.

SAKİN SANA KÖTUSUN DİYENLERİ ALDİRMA.BANADA GERİZEKALİ DEDİLER.ATOMU PARCALAYİP ELLERİNE VERDİM

ALBERT EİNTSTEİN...

bide bu var simdi

Katiller listesini direkt verdim, çünkü "Salt zeka-çok zeki" denince, aklıma "Sorun" geliyor.

Son düzenleme:
Katiller listesini direkt verdim, çünkü "Salt zeka-çok zeki" denince, aklıma "Sorun" geliyor.

Sen mi paylaşmıştın, şimdi gördüm. :) Direkt bir korelasyon yoktur diye tahmin ediyorum yani her zeki insan katil ya da tecavüzcü olacak değil ama hepimizde olan kalıpyargının aksine katiller ve tecavüzcüler oldukça zeki, kibar, eğitimli insanlar da olabiliyorlar. Ted Bundy mesela, hukukçudur. En az 100 kadını acımasızca katlettiği söyleniyor. Geberdi gitti ama net sayı hâlâ bilinmiyor.

Ben eşimin zekasını hiç düşünmemiştim.
yani ne bileyim hiç aklıma gelmedi.
evlilik,ilişkiler,arkadaşlıklar... da hep eksik,yanlış,korktuğum,üzüldüğüm şeyler görürdüm.
eşimle tanışma aşamam da,ben o eksik tarafı bulmuştum. “Merhamet,insanlık”

asla unutmadığım anlardan biri de,
Cafe’de otururken,bir haber geçiyor adam karısını bıçaklamış v.s alt yazıda namusumu yerlere serdi. Gibi bişeyler yazıyordu.
eşimin tavrı “adamlığın ne olduğundan haberi bile yok şere..sizin”demişti.

bu benim için gerçekten tamamlayıcı bir durumdu.
zira insanoğlu uzun zamandır bunlarla boğuşuyor,can veriyor,can alıyor.

Yaptığı espirilerden anlarım zekasını.
Ya ben bulunduğum ortamlarda herkesi gülmekten kırıp geçiren biriyim.
hatta çevrem çoğu zaman (yurtdışında olduğum için)
Grupça ararlar iki espiri yapayım da kahkaha atsınlar diye😁
Ama hiç öyle Zeki olduğumu düşünmüyorum 🤦‍♀️
Hayrolsun,acaba zekiyim de bundan haberim yok mu ki? 🥴

Evet arkadaslar cocuk konusunda tabiki haklisiniz gerizekalida olabilir. Sadece gerizekali biriyle evlenip de cocugumun babam yuzunden bende gerizekaliyim demesinden ise iyiki zekami babamdan almisim demesi daha iyidir. Beni suclasada Bende hic degilse sana babani buldum derim :KK66:
Bence bu zeka size çok!

Ya ben bulunduğum ortamlarda herkesi gülmekten kırıp geçiren biriyim.
hatta çevrem çoğu zaman (yurtdışında olduğum için)
Grupça ararlar iki espiri yapayım da kahkaha atsınlar diye😁
Ama hiç öyle Zeki olduğumu düşünmüyorum 🤦‍♀️
Hayrolsun,acaba zekiyim de bundan haberim yok mu ki? 🥴
Mutlaka zekisinizdir ama ben başka bişey söyledim aslında anlatamadım sanırım.
Özellikle ben bir başak burcu olarak herkesin güldüğü espirilere pek gülemiyorum , espiri zekice olmalı , güldürürken düşündürmeli.
Beni güldürebilen erkeği zeki buluyorum yani.

Mutlaka zekisinizdir ama ben başka bişey söyledim aslında anlatamadım sanırım.
Özellikle ben bir başak burcu olarak herkesin güldüğü espirilere pek gülemiyorum , espiri zekice olmalı , güldürürken düşündürmeli.
Beni güldürebilen erkeği zeki buluyorum yani.
Olsun,bende kendimden bişeyler bulur gibi oldum heveslendim. Hiç önemli diyil 😒
🤗

Kısa ve öz cümleler kurmak zeka belirtisi bence.
Bir de sen birşey anlatırken, tam anlatamasan bile seni doğru anlaması :)

Back
X