- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Ya o dediğinizi de yaptım. Aylarca kafamda kurdum kurdum. Mesela bir gün ilgi gösteriyordum. Sonra 3 gün yüzüne bakmıyordum. Geliyordu soruyordu ne oldu filan diye. Ben de demekki dikkatini çekiyormuşum filan diyordum. Meğer aylardır başka bir kızla görüşüyormuş.Cevabı çok basit ilgi gösterdiginiz için vur kac taktiği yapıp beklicektiniz bir gün ilgi varsa üç gün geri duracaktin bak nasıl köpek oluyorlar
Aslında kesinlikle bunaltıcak bişi yapmıyorum. Bir ilgi gösteriyorum, 3 gün çekiyorum. Mesela mesaj atıyordum ama 3-4 ay boyunca toplasan 7-8 mesaj atmışımdır. Misal yani.Fazla ilgi gosteriyorsan bunaltıyor olabilirsin. Tam konuyu bilemediğim için bu geldi aklıma ilk olarak
Aslında merak ettiğim de bu. Erkekler neden bana ilgi göstermiyor? Çünkü sürekli aynı şey tekrarlanıyor ve bu konuda özgüvenim sıfır.Erkekler üstüne düşen kadınları değil, kaçan kadınları ister. Kacan kovalanir hesabi.
Ve ilginizi açıkça gösterdiğinizde bazı erkekler tarafından ilgi çekici gelmez.
Bir de erkek eğer o kadına karşı birşey hissetmiyorsa ister ilgi göster ister gösterme fark etmez. Zaten olmaz. Sen daha aradigin, kaderinde ki insanı bulamamışsin.
Bilmem ki. Seni tanıyan birine sormalisin. Objektif bakıp cevap verirlerse belki anlarsın.Aslında merak ettiğim de bu. Erkekler neden bana ilgi göstermiyor? Çünkü sürekli aynı şey tekrarlanıyor ve bu konuda özgüvenim sıfır.
Şöyle ilki çok önceydi yıllar önce. Ben biraz samimiyet kurmaya çalıştım arkadaş ile haber yolladım. Yok ben hoşlanmıyorum demiş. O öyle kaldı. Sonra ikincisi aslında 3 aya yakın adı konulmamış bir ilişki gibiydi, herkes dedikodumuzu bile yapıyordu. Baktım adım atmıyor ben açıldım. Ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi. En sonuncusu da aylarca ilgi gösterdim, yanına gittim, işlerinde yardımcı oldum. Ara sıra attım. Yine arkadaşlar imalarda bulunmaya başlamıştı. Sonra bir öğrendim bir kaç aydır bir kızla görüşüyormuş. Böyle yani.Konuyu biraz acar misin? Ne tarz bir ilgi gosterdin mesela, uslubun, sozlerin, ne sıklıkta mesaj attin, hareketlerin vs biraz daha anlatir misin?
Arkadaşlarım sert, mesafeli olduğumu söylerler. Çirkin değilim mesela ama bir arkadaşım da erkekler senden korkuyor demişti. Öyle biri değilim aslında, ilk izlenim öyle oluyor. Ama elimden bişi gelmiyor ki.Bilmem ki. Seni tanıyan birine sormalisin. Objektif bakıp cevap verirlerse belki anlarsın.
Sonuncusunda adım atmadım. Sadece ilgi gösterdim. Ama bu ara başkasıyla görüşmeye başlamış bile. Acaba söylesemiydim dedim içimden.Adım atmayın. Erkekler ilgi varsa gereken adımı kendileri atabiliyorlar.
Belki sert mizaçlı olduğun için yaklaşmaya cekiniyorlardir. Az biraz yumusasanArkadaşlarım sert, mesafeli olduğumu söylerler. Çirkin değilim mesela ama bir arkadaşım da erkekler senden korkuyor demişti. Öyle biri değilim aslında, ilk izlenim öyle oluyor. Ama elimden bişi gelmiyor ki.
Mesela yanına gidiyorum, halini hatrını soruyorum. Akşamları çok sık olmamakla beraber mesaj atıyorum. Nasıl oldun bugün iyi değildin, seni merak ettim. Sonra işlerinde yardımcı oluyorum. Aslında ben böyle davranınca aramızda dedikodu da çıkıyor. Yani sanki o hariç herkes ilgimi anlıyor. Ya da aslında o da anlıyor ama anlamamazlığa getiriyor.İlgiyi nasıl gösteriyorsunuz bi tarif etsenize? Ne söylüyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Yok yanlış yapıyorsunuz.Mesela yanına gidiyorum, halini hatrını soruyorum. Akşamları çok sık olmamakla beraber mesaj atıyorum. Nasıl oldun bugün iyi değildin, seni merak ettim. Sonra işlerinde yardımcı oluyorum. Aslında ben böyle davranınca aramızda dedikodu da çıkıyor. Yani sanki o hariç herkes ilgimi anlıyor. Ya da aslında o da anlıyor ama anlamamazlığa getiriyor.
Ya aslında yapmaya çalışıyorum ama bu sefer de çok yapmacık duruyor diyorlar. Ben beceremiyorum herhalde bu işi.Belki sert mizaçlı olduğun için yaklaşmaya cekiniyorlardir. Az biraz yumusasanben de öyle çıtkırıldım, küçük hanımefendi bir kadın modunda değilim ne yalan diyeyim ama erkekler birazcık bu tarz hanımlardan hoşlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?