Bir kadın neden sürekli reddedilir?

aynısı banada oluyor canım hatta 1 ayda pat dıye kacıverıyor. hersey guzelken tam oldu sanırım bu o dıyorum pat dıye bende de bıtıyor hemde 1.5 ayda. hiç şaşmadı anlamadım vallahi. acıkcası ben hıslerımı cok bellı ederım içim dışım bir acık sozluyum . sanırım bundan kaynaklanıyor. son ayrılan kişi bana gızemlı kızlardan hoslandıgını kacan kovalama sevdıgını soylemıstı . he sonra tabı ben ırtıbatı kesınce bana tekrar yazmıstı bu sefer de ben ona baybay dedım. sonradan dank edıyor kafalarına bunların
Sonradan dank ediyo ama iş işten geçiyo napim ben o dankı:)
Geçmiş geçmişte kalmış şimdiye odaklanmak lazım en iyisi taktik yapmak. Ben bu zamana kadar içimden geldigi gibi davrandkm ama elime geçen bişe olmadı. Ama taktik de nasıl yapılır bilmem ki

Sonradan dank ediyo ama iş işten geçiyo napim ben o dankı:)
Geçmiş geçmişte kalmış şimdiye odaklanmak lazım en iyisi taktik yapmak. Ben bu zamana kadar içimden geldigi gibi davrandkm ama elime geçen bişe olmadı. Ama taktik de nasıl yapılır bilmem ki

aynen canım ben de bilmiyorum zaten omrum boyunca taktık yapıcak degılım. ilişkiyi yoran seyler bunlar.

merhaba once arkadasinin soguksun ciddisin vs demesini unut. uzun bir iliski sonunda bana da oyle derlerdi ama onlarin yaptigi yanlis bizimki dogru. hatta bir arkadasim eski erkek arkadasima bu kiz cok soguktur dedi. o da hayir ya dunya tatlisi cok sempetik demisti. ciddi konusmak habire birilerine el salmaktan iyidir. bir erkek ztn seni istiyorsa ciddi de olsa gec de olsa gelir. ornegin bi cocuk bana asikmis. o demisti aylarca cesaret edemedim cok ciddi duruyorsub diye na yine de acildi. bu nedenle rahat ol sen ol. seni sevecek bu sekilde de sevecktir. biraz flort etmesi bilmiyorsun o da zamanla oturur. asla bir erkege bugun uzgun gordum, nasilsin vs deme. gunumuzun erkekleri hemen ay daha birsey yokken bunu diyor deyip kacar cunku boguluyorlarmissss. su bogulma olayi beni delirtiyor. bi gun cidden bogucan gorecekler :)))
mesaj atmak yerine is ortaminda ise konusma durumunu gelistir. kahve sigaraya cik ama asiri olmasin. ya da bir arkadasin cikarsa o seni cagirsin ornegin. sonra hoslanacagi ile alani olan konulari bbul bahset. senle konistukca hosuna gidecektir. boyle boyle baslarsin. asla erkegin gorevi alma. onu davet vs etme. nir sekilde kendino davet etttir. telefon numarasini isteme almasini calis. cunku erkekler kizlarin onlar adina karar vernesinden hoslanmiyorlar. oncelikle aklima bu hususlar geldi okuduklarimdan anladigim kadariyla. ne olursa ol sor. bu arada erkekler ciddi bir iliski de isteseler ilk basta tirsarlar o nedenle gayet takiliyormus gibi bir havan olsun. son olarak yardim olayini ise abartma. yani teklif senden gelmesin. ondan gelsin. gelirse edersin o sira yabirsey olursa sor rahat gibi konusabilrsn. buyuk asklar arkadaslikla baslar :)) flort etmesin ogrendim de iliskiye baslamak konusunda benimde eksigim cok :(

Yıldızımız filanmı düşük acaba ? Başka bi açıklaması olamaz ya mesela kendimden örnek verim metrobüsde boylu poslu yakışıklı bi çocuk inmesi gereken durakda değilde ta Söğütlüçeşme durağında indi bnm için ynıma geldi tanıştık filan neyse ? Sonra çocukla bi kere daha buluştuk dahada aramadı.... Düşün yani beğenmese gelirmi ta en son durağa kadar

Mesela yanına gidiyorum, halini hatrını soruyorum. Akşamları çok sık olmamakla beraber mesaj atıyorum. Nasıl oldun bugün iyi değildin, seni merak ettim. Sonra işlerinde yardımcı oluyorum. Aslında ben böyle davranınca aramızda dedikodu da çıkıyor. Yani sanki o hariç herkes ilgimi anlıyor. Ya da aslında o da anlıyor ama anlamamazlığa getiriyor.

Bu ilgi gostermek degil annelik etmek.
Daha farkli yollar deneyin.

Kendinize güveniniz olmadığından karşı tarafa samimi gelmiyor olabilirsiniz. Ya da sizinle ilgilensin diye kendi karakterinizden başka bir karaktere bürünüyorsanız itici geliyor olabilir. Benim aklıma bu geldi.

Back
X