Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Ilgi göstermek derken mesaj mu attınız ya da kahve içmeye mi davet ettiniz ne yaptınız ?
Mesaj attım, yanına gittim, iltifatlar, biraz flörtleşme. İşlerinde yardımcı oldum. Arkadaşlarımız zaten imalarda bulunmaya başladılar. Bizi yakıştırmaya, dedikodumuzu yapmaya başladılar.

Kimsenin senden hoşlanmasını sağlayamazsın, ancak ilgisi olanı teşvik edebilirsin.
Bazı kızlar da birşey var ama. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Etraflarındaki erkekleri etkilemeyi başarıyorlar bir şekilde. Şeytan tüyü gibi. Ben de ise kimse hiç bir etrafımdaki erkek bana o gözle bakmıyor.

Nasıl birisiniz bilmiyorum ama Güleryüz her zaman işe yarar.
Taktik işlerine inanmıyorum.
Çok güleryüzlü değilim işte. Hatta çoğu zaman somurtkan olduğumu söylerler ama elimde değil ki. Farkında bile olmuyorum. Konsantre olunca bir işe çok kötü bakıyormuşum arkadaşlar öyle söylüyorlar. Ben hiç farkında bile olmuyorum.

Bence siz daha ruh eşinizi bulamamışsınız birseyi yok soyarsanız o size gelir. Yani umursamaz istemez gibi davranirsaniz eğer, siz büyürsünüz ama onun ustune giderseniz o büyür. Enerjisel olarak. Sürekli düşünmek kafaya takmak da sadece zaman kaybı. Ve bu tip islerde cok uyanık olmanız gerekir. Ben cok uyanık davrandım marifet mi elbette değil ama bu şekilde evlendim ve iyi bir evlilik yaptim. Azıcık numaradan birsey olmaz bence hahahahahahahahahahaha

Aklima geldikce yaziyorum, bu arada erkekler konuskan kizlari severler, gevezelikle karistirmayin, ben cogu erkek arkadasimi hos muhabbetimle tavlamistim mesela :) Erkeklerin hosuna giden muhabbetlere odaklanin, sık sık sorular sorun, bilgi alin.

Ben ayni kisi sanmıştım, pardon o zaman..
Neden sen adım atıyorsun? Ilgisi olan veya sen adim attiginda karsilik verecek kadar sana karsi duygusu olan adam zaten adimi kendisi atar..
Ne bilim. Kafamda teoriler üretiyorum. Belki cesareti yoktur diyorum, çok sert bir yapım var çünkü. Belki eski yaşanmışlıklar diyorum, belki kendine güveni yoktur diyorum. Böyle böyle diyip bir adım atıyorum ama maalesef hüsran oluyor.

Nasıl numaralar mesela. Yani nerde hata yapıyor olabilirim bilmiyorum ki?

Anladım hoş sohbet, muhabbet.

E bu da bi taktik degil mi : )
Yooo. Taktik olsun diye demedim, zaten güleryüzlü olmaya çalışmak sırıtabilir. Tüm ikili ilişkilerde Güleryüz ve nezaket ilgi çeker ama olmuyorsa da zorlamamak lazım.
Ama yok Bi gün aradım, 2 gün bekledim, şu kadar msj attım falan bana saçma geliyor. İki kişi birbirini beğenip anlaşacaksa hiç bir şey yapmaya gerek yok.

Konuşurken gülümseyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…