- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Mesaj attım, yanına gittim, iltifatlar, biraz flörtleşme. İşlerinde yardımcı oldum. Arkadaşlarımız zaten imalarda bulunmaya başladılar. Bizi yakıştırmaya, dedikodumuzu yapmaya başladılar.Ilgi göstermek derken mesaj mu attınız ya da kahve içmeye mi davet ettiniz ne yaptınız ?
Nasıl kitaplar mesela?bu konuda yardımcı kitaplar al oku biraz kendini açmayı dene.Denemekten zarar gelmez.hayatın boyunca yalnız kalacağını düşünmüyorum sende düşünme lütfen.
Bazı kızlar da birşey var ama. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Etraflarındaki erkekleri etkilemeyi başarıyorlar bir şekilde. Şeytan tüyü gibi. Ben de ise kimse hiç bir etrafımdaki erkek bana o gözle bakmıyor.Kimsenin senden hoşlanmasını sağlayamazsın, ancak ilgisi olanı teşvik edebilirsin.
İnş ama yaptığım hatalı bir şey varsa onu düzeltmek istiyorum. Ondan dolayı sizlere akıl danışıyorum.Canım kısmet bu işler ne diyebiliriz ki , rabbim biz isteyen herkese evlilik nasip etsin
İkinci kez atak derken anlayamadım. Bu 3 reddedlişim 3 farklı erkek.İlkinde karsilik gormediginde ikinci ez atak yapmayacaktın adama, bu kadar basit..
Ben ayni kisi sanmıştım, pardon o zaman..İkinci kez atak derken anlayamadım. Bu 3 reddedlişim 3 farklı erkek.
O zamsn sizden hoşlanmamış olabilirMesaj attım, yanına gittim, iltifatlar, biraz flörtleşme. İşlerinde yardımcı oldum. Arkadaşlarımız zaten imalarda bulunmaya başladılar. Bizi yakıştırmaya, dedikodumuzu yapmaya başladılar.
E bu da bi taktik degil mi : )Nasıl birisiniz bilmiyorum ama Güleryüz her zaman işe yarar.
Taktik işlerine inanmıyorum.
Çok güleryüzlü değilim işte. Hatta çoğu zaman somurtkan olduğumu söylerler ama elimde değil ki. Farkında bile olmuyorum. Konsantre olunca bir işe çok kötü bakıyormuşum arkadaşlar öyle söylüyorlar. Ben hiç farkında bile olmuyorum.Nasıl birisiniz bilmiyorum ama Güleryüz her zaman işe yarar.
Taktik işlerine inanmıyorum.
Ne bilim. Kafamda teoriler üretiyorum. Belki cesareti yoktur diyorum, çok sert bir yapım var çünkü. Belki eski yaşanmışlıklar diyorum, belki kendine güveni yoktur diyorum. Böyle böyle diyip bir adım atıyorum ama maalesef hüsran oluyor.Ben ayni kisi sanmıştım, pardon o zaman..
Neden sen adım atıyorsun? Ilgisi olan veya sen adim attiginda karsilik verecek kadar sana karsi duygusu olan adam zaten adimi kendisi atar..
Öyle zaten. Benim akşımı kurcalayan 3 erkeğin de benden hoşlanmamış olması. Bende mi bir tuhaflık var acaba diyorum.O zamsn sizden hoşlanmamış olabilir
Nasıl numaralar mesela. Yani nerde hata yapıyor olabilirim bilmiyorum ki?Bence siz daha ruh eşinizi bulamamışsınız birseyi yok soyarsanız o size gelir. Yani umursamaz istemez gibi davranirsaniz eğer, siz büyürsünüz ama onun ustune giderseniz o büyür. Enerjisel olarak. Sürekli düşünmek kafaya takmak da sadece zaman kaybı. Ve bu tip islerde cok uyanık olmanız gerekir. Ben cok uyanık davrandım marifet mi elbette değil ama bu şekilde evlendim ve iyi bir evlilik yaptim. Azıcık numaradan birsey olmaz bence hahahahahahahahahahaha
Hayor frekans tutmamış Olanilir kimseye bir tuhaflık aramaya gerek yokÖyle zaten. Benim akşımı kurcalayan 3 erkeğin de benden hoşlanmamış olması. Bende mi bir tuhaflık var acaba diyorum.
Anladım hoş sohbet, muhabbet.Aklima geldikce yaziyorum, bu arada erkekler konuskan kizlari severler, gevezelikle karistirmayin, ben cogu erkek arkadasimi hos muhabbetimle tavlamistim mesela :) Erkeklerin hosuna giden muhabbetlere odaklanin, sık sık sorular sorun, bilgi alin.
Yooo. Taktik olsun diye demedim, zaten güleryüzlü olmaya çalışmak sırıtabilir. Tüm ikili ilişkilerde Güleryüz ve nezaket ilgi çeker ama olmuyorsa da zorlamamak lazım.E bu da bi taktik degil mi : )
Konuşurken gülümseyebilirsiniz.Çok güleryüzlü değilim işte. Hatta çoğu zaman somurtkan olduğumu söylerler ama elimde değil ki. Farkında bile olmuyorum. Konsantre olunca bir işe çok kötü bakıyormuşum arkadaşlar öyle söylüyorlar. Ben hiç farkında bile olmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?