Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Yani yardım etmek değil yardım istemek. Bu beni daha aciz göstermez mi? Bir yerde erkeklerin kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlardan hoşlandığını okumuştum.

Haklısınız tabii ki bu duruma göre değişir. "Anlamiyorum anlat" değil de "aa bu işte iyisin hadi yardim et" demek farkli şeyler diye düşünmüştüm. Dediğiniz doğru zayıf, aciz kadını istemez kimse. Umarim doğru yaklaşımı bulursunuz. :)

• Fazla ilgili ve özverili davranıyorsanız kaçıyor bazı erkekler. Yani siz bir gün ilgilenip üç gün oralı olmasanız bile genel tavırlarınızdan anlıyor onlar ilginizi. İyilik yaramıyor bazılarına ve maalesef biz o bazılarına denk geliyoruz işte. Ben de ilk başta ilgi çekici geliyorum erkeklere fakat tanışınca, içtenliğim, ilgim falan ağır geliyor olmalı ki sizinle aynı sorunları yaşıyorum. Karşımıza insan çıkmıyor ki. Taktik maktik, bunlarla da ilişki yürümez. ALLAH iyiliğe, sevgiye kıymet verenlerle karşılaştırsın.

Yadırgayanlar olabilir belki ama ben bir bayanın erkekten ilgi görmeden ilgisini belli etmesini doğru bulmuyorum çünkü erkekler o zaman kendilerini bir şey zannediyor.

1. İlgi gösterdim istemedi. 2. Yine ilgi gösterdim yine istemedi. 3. İlgi gösterdim ama bu sefer direk değil, imalarda bulundum. Başka bir kızla görüşmeye başlamış. Arkadaşlarım çok sert yapım olduğunu söylüyor ama yani bunu değiştiremem ki. Ayrıca her evlenen çok mu iyi özelliklere sahip. Başka arkadaşım da flört et biraz dedi. Bilmiyorum erkekler benden hoşlanmıyor. Bazı kızların peşinden bir sürü erkek koşar. Bizde ise tam tersi erkekler kaçıyor. Kızlar nerde hata yapıyorum sizce?
İlgi göstermekle hiçbir şey elde edemeyeceğinizi söylemedi mi arkadaşlarınız? İlgi bir kere gösterilir sonra karşı taraftan bir cevap beklenir, o da ilgi gösterirse bir hissiyat var demektir ama ilginiz karşılık bulmuyorsa yanlış anlamayın ama sapık gibi yapışmayacaksınız. Bu sefer karşı taraf nefret etmeye başlar iyice soğutursunuz yani.

Arkadaşlarınız sizi kırmamaya çalışıyor. Olayın sizin sert durmanızla ya da ilgi gösterip göstermemenizle alakası yok. Bir erkek sizi beğeniyor ve istiyorsa gelir sizi bulur. Siz adım atmaya çalışmayın.
Onlar kısmetiniz değilmiş hepsi bu. Gün gelecek ve hem sizin sevdiğiniz hem de sizi seven biri karşınıza çıkacak. Sadece sabredin ve bu esnada aşkından ölseniz de bir erkeğe açılmayın derim.

Yadırgayanlar olabilir belki ama ben bir bayanın erkekten ilgi görmeden ilgisini belli etmesini doğru bulmuyorum çünkü erkekler o zaman kendilerini bir şey zannediyor.
Bu dediğinize katılıyorum ama belki de karşı taraf cesaret bulamıyorsa, bir işaret bekliyorsa filan diyorum. Belki de fazla cesurum bilmiyorum.

İlgi göstermekle hiçbir şey elde edemeyeceğinizi söylemedi mi arkadaşlarınız? İlgi bir kere gösterilir sonra karşı taraftan bir cevap beklenir, o da ilgi gösterirse bir hissiyat var demektir ama ilginiz karşılık bulmuyorsa yanlış anlamayın ama sapık gibi yapışmayacaksınız. Bu sefer karşı taraf nefret etmeye başlar iyice soğutursunuz yani.
Sapık gibi yapışmadım ya yorumlarınız çok kırıcı oluyor. Biz zaten aynı yerde çalışıyoruz ve iş arkadaşım aynı zamanda. Yani ilgi gösteriyordum tamam ama zaten sürekli birlikte vakit geçirdiğim biri. Soğuk davransam gelip soruyordu zaten ne oldu, bir sıkıntı mı var diye?

cool durun .soğuk değil ama havalı ,ilginiz olmasa bile her erkekle belli düzeyde iletişim kurun ki hem sosyal hem de talep edilen birisi olarak görünesiniz
Aslında ben çalışıyorum yani arkadaş ortamım var. Birlikte çalıştığım erkeklerle zaten bir iletişimim var. Çoğu benim arkadaşım. Sadece buna biraz fazla iyi davrandım, iltifat ettim, ilgi gösterdim. Hatta bir arkadaşım neden bana o gözle bakmadı dediğimde sen erkeklerle flört etmiyorsun demişti. Yani seviyeli ama bir iletişimim oluyor. Ama erkekler bana sevgili gözü ile değil arkadaş gözü ile bakıyor hep. Burda bir hata yapıyorum sanırım.

Flört anlayışlarınız birbirine uygun değildir belki. Sert bir mizaciniz varsa çekiniyor olabilirler.

Koyun profilinize resminizi madem söyleyelim size nasıl görünüyorsunuz.insanın yüzünden anlaşılır zaten karskteri

Başka bir kızla görüştüğünü bildiğiniz birine ısrarla kendinizi yamamaya mı çalışıyorsunuz?
Bilemiyorum bu kadarı yüzsüzlük olur sanırım.
Erkek mi kalmadı piyasada?
Kendinizi biraz ağırdan alın .

Şu konuyu nasıl bu kadar yanlış anladınız hayret doğrusu.
Bu şekilde anlayan da bir siz varsınız :işsiz:

Konu sahibi çok sevimli buldum ben sizi anlatış tarzınızı da :)
Erkekler kaçan balık büyük olur kafasındalar.
Yani birgün ilginizi belli edip sonrasın da çekildiğiniz de neden soğuksun dediklerinde yoo sana öyle gelmiş falan geçiştirin :)
Siz iltifat etmeyin.
Sosyal görünün iş cevresi dışında da bir hayatınız hobileriniz olduğunu yansıtın :)

Back
X