Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Konu sahibi çok sevimli buldum ben sizi anlatış tarzınızı da :)
Erkekler kaçan balık büyük olur kafasındalar.
Yani birgün ilginizi belli edip sonrasın da çekildiğiniz de neden soğuksun dediklerinde yoo sana öyle gelmiş falan geçiştirin :)
Siz iltifat etmeyin.
Sosyal görünün iş cevresi dışında da bir hayatınız hobileriniz olduğunu yansıtın :)
Teşekkür ederim. İltifat etmicem bir gün yüz verip bir gün vermicem. Böyle şeyler becebilir miyim bilmiyorum ama kafama takılan zaten soğuk olduğumu söylüyor herkes bir de iltifat etmemek, yakın davranmamak. Nasıl olucak ki

Sanki borcunuzu ödediniz ve ödemeye dair belge istiyorsunuz.
İlgi gösterdiniz diye kimse karşılık vermek zorunda değil ki durduk yere beklentiye girmek hata .
Öyle değil aslında. Sadece bazı kızlar hiç yüz vermezken erkeklere peşlerinden koşturabiliyorlar, ben ise ilgi alaka sevgi göstermeme rağmen reddediliyorum. Bu böyle mi oluyor acaba yoksa ben bir hata mı yapıyoum bilmiyorum.

1. İlgi gösterdim istemedi. 2. Yine ilgi gösterdim yine istemedi. 3. İlgi gösterdim ama bu sefer direk değil, imalarda bulundum. Başka bir kızla görüşmeye başlamış. Arkadaşlarım çok sert yapım olduğunu söylüyor ama yani bunu değiştiremem ki. Ayrıca her evlenen çok mu iyi özelliklere sahip. Başka arkadaşım da flört et biraz dedi. Bilmiyorum erkekler benden hoşlanmıyor. Bazı kızların peşinden bir sürü erkek koşar. Bizde ise tam tersi erkekler kaçıyor. Kızlar nerde hata yapıyorum sizce?
Henüz dogru insan çıkmamıştır karşınıza. Sevgi taktiklerle falan ilerlemez. Herkes sizi oldugunuz gibi sevsin.. Ömür boyu olmadıgınız biri gibi mi davranacaksınız? Bir de reddedilme durumu sizi üzüyorsa, bundan sonrasında adım atan taraf degil, adım bekleyen taraf olabilirsiniz.. Dilerim en kısa zamanda dogru adamla karsilasirsiniz :KK200:

Henüz dogru insan çıkmamıştır karşınıza. Sevgi taktiklerle falan ilerlemez. Herkes sizi oldugunuz gibi sevsin.. Ömür boyu olmadıgınız biri gibi mi davranacaksınız? Bir de reddedilme durumu sizi üzüyorsa, bundan sonrasında adım atan taraf degil, adım bekleyen taraf olabilirsiniz.. Dilerim en kısa zamanda dogru adamla karsilasirsiniz :KK200:
Şu son kişi de adım atmadım zaten. Söylemedim zaten. Sadece hoşlandım ve ilgi gösterdim. Belki farkında bile değildir olayın. Ama herkes bizi yakıştırıp ima ederken bana değil de başka bir kıza ilgi göstermesinden beni beğenmediği anlamını çıkardım.

Teşekkür ederim. İltifat etmicem bir gün yüz verip bir gün vermicem. Böyle şeyler becebilir miyim bilmiyorum ama kafama takılan zaten soğuk olduğumu söylüyor herkes bir de iltifat etmemek, yakın davranmamak. Nasıl olucak ki

Hayır canım soguk davranma :)
Güleryüzlü ol ama o kişiye özelmiş gibi olmasın :)
Net olma ucu açık konuş yani :)
Anlatırken zor oluyormuş ya :)

Hayır canım soguk davranma :)
Güleryüzlü ol ama o kişiye özelmiş gibi olmasın :)
Net olma ucu açık konuş yani :)
Anlatırken zor oluyormuş ya :)

Kelin melhemi olsa yüzüne sürermiş
31-gif.1318277

Sapık gibi yapışmadım ya yorumlarınız çok kırıcı oluyor. Biz zaten aynı yerde çalışıyoruz ve iş arkadaşım aynı zamanda. Yani ilgi gösteriyordum tamam ama zaten sürekli birlikte vakit geçirdiğim biri. Soğuk davransam gelip soruyordu zaten ne oldu, bir sıkıntı mı var diye?
Konuyu anlatırken sürekli "ilgi gösterdim" demişsiniz, benimki buna ithafen bir cevaptı. Karşınızdaki insanın tavır ve davranışlarını bilemem ama ilgi görmediğiniz halde ilgi göstererek hata ediyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum.

Konuyu anlatırken sürekli "ilgi gösterdim" demişsiniz, benimki buna ithafen bir cevaptı. Karşınızdaki insanın tavır ve davranışlarını bilemem ama ilgi görmediğiniz halde ilgi göstererek hata ediyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bu Arada diğer yorumlara biraz göz gezdirdim, normalde soğuk bir yapınız varmış vs,sadece ilk mesaja göre hareket edince ortada ilgi görmediği halde ilgi gösteren biri varmış gibi duruyor kusura bakmayın ben biraz ters anlamışım. Bu işler kısmet işi, çok zorlayınca da bir şey elde edilmiyor ama tavırlarınızda çok anormallik yok gibi geldi bana bu durumda. Ama diğer üyelere de yine katılıyorum, ilgiyi her zaman değil belli zamanlarda gösterin, sonra ilgi görmeyince daha çok merak edip yaklaşmaya çalışır erkekler. Tabi size karşı ilgisi olanlar öyle olur. Eğer karşı taraftan ilgi görmezseniz zorlamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu erkekler biraz salak bundan kaynaklı bence
İstiyorsanız belli edip ilgi göstereceksiniz tabi,ben ilk adımın hep erkekten beklenmesine karşıyım. Sizin denk geldiğiniz insanlar hödük çıkmış,inşallah normal bireylere de denk gelirsiniz
Canınızı sıkmayın

Çok istekli görünmeyin, tripli imajı da çizmeyin. Değerli hissetsin ama tek seçenek kalmadığını düşünsün. Bunlar taktik, asla tutmuyor bence.

Ben hep açık sözlü oldum. Eşimle sevgililik döneminde ilk ilanı aşk eden de bendim, üstelik başlaması imkansıza yakın bir ilişkiydi. Ben böylesinin daha etkili ve sonucunun daha net olacağına inanıyorum. Bence oldu da, 1 kızımız var :)

Arkadaşlarım sert, mesafeli olduğumu söylerler. Çirkin değilim mesela ama bir arkadaşım da erkekler senden korkuyor demişti. Öyle biri değilim aslında, ilk izlenim öyle oluyor. Ama elimden bişi gelmiyor ki.

Erkekler korkmazlar öyle kolay kolay bu konularda bu arkadaşlar senden hoşlanmamış sevgili yönünden kısmet değilmiş demek ki benim tavsiyem ne olursa olsun ilk adımı asla sen atma mesaj olsun gülümseme olsun o selam vermeden ilk selam veren bile sen olma o kadar diyeyim ama seni başka arkadaşlarınla gülerken eğlenirken görsün bu rahat açılmasını sağlar bir erkeğin ama erkeklerin çoğu arsız çok hoşlandıkları bir kız olunca aşırı ısrar ederler bu anlattığın erkekler senin kısmetin değilmiş ama elbet karşına biri çıkacak

Merhabalar geçmişteki bu 3 erkege fazla takılmayın artık bitmiş gitmiş.
Sizin hoslandıgınız kişiler de sizden hoslansalardı mutlaka bir hamlede bulunurlardı zaten erkekler hosuna giden kadından ışık görsün görmesin bi şekilde şansını denerler.
Benim merak ettiğim şuana kadar hiç mi kimse size yanaşmadı?
Sert soguk bir yapım var demişsiniz bu sürekli böyle mi? Kimse sürekli somurtan yada tepkisiz hayat enerjisi yokmus gibi yasayan birine yanasmaz erkek olsun kadın olsun.
Genel yaşantınızda biraz daha pozitif olmayı deneyin daha güleryüzlü esprili şirin olmaya çalışın. Bunu erkekler için değil de sürekli halinize yansıtırsanız yapmacık durmaz.
Neşeli şarkılar dinleyin dans ederk güne başlayın ne biliyim şuana kadar yapmadıgınız şekilde davranın.
Karşı cinslede iş ortamı değil de arkadas ortamı yeme icme tiyatro sinema cafe bar tarzı sosyal ortamlarda sosyalleşmeyi deneyin.

Öyle değil aslında. Sadece bazı kızlar hiç yüz vermezken erkeklere peşlerinden koşturabiliyorlar, ben ise ilgi alaka sevgi göstermeme rağmen reddediliyorum. Bu böyle mi oluyor acaba yoksa ben bir hata mı yapıyoum bilmiyorum.
Birinin üstüne ne kadar az düşersen o kadar çok değerli olursun

Aslında ben çalışıyorum yani arkadaş ortamım var. Birlikte çalıştığım erkeklerle zaten bir iletişimim var. Çoğu benim arkadaşım. Sadece buna biraz fazla iyi davrandım, iltifat ettim, ilgi gösterdim. Hatta bir arkadaşım neden bana o gözle bakmadı dediğimde sen erkeklerle flört etmiyorsun demişti. Yani seviyeli ama bir iletişimim oluyor. Ama erkekler bana sevgili gözü ile değil arkadaş gözü ile bakıyor hep. Burda bir hata yapıyorum sanırım.

Şimdi sevgili konu sahibesi bence siz flört etmeyi gayet seviyeli ve normal şekilde yapıyorsunuz ama zamanımız flörtü artık insanca bir flört değil erkek kovalamak ordan burdan yazılmak şeklinde

O yğzden sizin yaptığınız normal şartlarda flört olan hareketler artık flörte sayılmıyor:bicak: Yeni flört şekli bence baştan aşağı yılışmak/yapışmak şeklinde

Ben de sizin gibiyim yani ölüp bitsem bile gidip adamın ağzının içine düşmem, akşam elime telefonu alıp mesaj yazmam ya da nasıl diyeyim çok açıkça belli etmem. Diğer türlüsü bana utanç verici geliyor.

O yğzden bir tavsiyem yok anladığım kadarıyla etrafınızdaki kimse adam da dahil olmak üzere sizin flört ettiğinizi anlayamamış bile:bicak:

Ay konu tam benlik
Bende de karşılıklı ilgi gösteriliyor hatta aha diyorum bu sefer oldu, ama ne zaman artık adı konsun aşamasına geliyoruz, adam yan çizmeye başlıyor.
Hatta bi stalklıyorum, karıya kıza sardığını öğreniyorum. Bana gayet seviyeli davranan adamın benle birlikte başkalarını idare ettgini öğreniyorum. Sonrası daha fena, bu adamlar 4 ayda pat diye evleniyor.
Yaş oldu 31, bu tarz aksiyonlar bana fazla geliyor. Galiba evlenemicem :)

aynısı banada oluyor canım hatta 1 ayda pat dıye kacıverıyor. hersey guzelken tam oldu sanırım bu o dıyorum pat dıye bende de bıtıyor hemde 1.5 ayda. hiç şaşmadı anlamadım vallahi. acıkcası ben hıslerımı cok bellı ederım içim dışım bir acık sozluyum . sanırım bundan kaynaklanıyor. son ayrılan kişi bana gızemlı kızlardan hoslandıgını kacan kovalama sevdıgını soylemıstı . he sonra tabı ben ırtıbatı kesınce bana tekrar yazmıstı bu sefer de ben ona baybay dedım. sonradan dank edıyor kafalarına bunların

Bütün yazdıklarınızı okuyarak şu sonuca vardım...Siz ilişki odaklı yaklaşmış ve ayrıca ilgi göstermek dediğiniz hareketlerle itmişsiniz çoğu zaman..Bikere kaçan kovalanır dediğimiz olay gerçek ,erkek elde etmeye uğraştıkça kadına bağlanıyormuş bilimsel araştırmalar bile bu yönde.Yani siz karşı tarafa sizi elde etme fırsatı vermemişsiniz.Erkeklerin fıtratında bu yok ki,tamam ilgi belli edilir ama erkek kesin bir şekilde sizden hoşlandığını söyler sizde boş olmadığınızı belli etmek için ilgi gösterirsiniz, siz daha ortada bişey yokken karşı tarafın ilgisi olup olmadığını bilmeden ilgi göstermişsiniz, kadın değil erkek tarafı gibi hareket etmişsiniz daha çok..tavlamaya o çalışacak siz değil.Erkekler öncelikle arkadaş olabildikleri kızları istiyorlar beğeni tabiki olmalı ama bir erkek kafa dengi bulmadığı birini istemez bu kesin.Benim tavsiyem öncelikle arkadaş olarak yaklaşmak, aynı ortamdaki biri ile zaten önce arkadaş olup olamayacağınıza bakın sizin doğal halinizi görüp kendiniz gibi olduğunuzda sizden hoşlanırsa zaten ilişkiye gider bu..Sizin bişey yapmanıza da gerek kalmaz. Bir örnek vermek istiyorum; bir dil kursunda sınıfta bir kız vardı kız soğuk ötesi kimseyle konuşmayan herkesi de tersleyen çok sert bi yapıya sahipti..Ama sınıftaki erkekler kızı çok beğeniyordu ve ilgi gösteriyordu kız kesinlikle pas vermiyordu, güzeldi ama eğer oda onlara ilgi gösterse eminim o kadar üstüne düşmeyeceklerdi, kendinizi ağırdan satmak deyimi (sevmesem de) geçerli bence..Birde size gülüp şaka yapınca yapmacık dediler diye niye kasıyorsunuz? hiç mi şaka yapmayacaksınız siz yada gülmeyeceksiniz sert yapılıysanızda sizinde bi neşeli anınız vardır mutlaka milletin lafına göre hareket etmeyin

Back
X