- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 38
- Konu Sahibi Evreka1800
Hmmmmmm nasıl anlatsam anlatamam ki burdan. Hem şimdi düşündümde bende unutmuşum vallaYa o cilve nasıl yapılır işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmmmmm nasıl anlatsam anlatamam ki burdan. Hem şimdi düşündümde bende unutmuşum vallaYa o cilve nasıl yapılır işte
Teşekkür ederim. İltifat etmicem bir gün yüz verip bir gün vermicem. Böyle şeyler becebilir miyim bilmiyorum ama kafama takılan zaten soğuk olduğumu söylüyor herkes bir de iltifat etmemek, yakın davranmamak. Nasıl olucak kiKonu sahibi çok sevimli buldum ben sizi anlatış tarzınızı da :)
Erkekler kaçan balık büyük olur kafasındalar.
Yani birgün ilginizi belli edip sonrasın da çekildiğiniz de neden soğuksun dediklerinde yoo sana öyle gelmiş falan geçiştirin :)
Siz iltifat etmeyin.
Sosyal görünün iş cevresi dışında da bir hayatınız hobileriniz olduğunu yansıtın :)
Sanırım onu beceremiyorum işte. Cilve yapmak bana sıradan ve basitmiş gibi geliyor. Aslında herkes de aynı şeyi söylüyor. Kadın gibi ol diyorlar. Ama ben hep düz sade sert asık suratlı duruyorum.Cilve yılanı deliğinden çıkarır.
Öyle değil aslında. Sadece bazı kızlar hiç yüz vermezken erkeklere peşlerinden koşturabiliyorlar, ben ise ilgi alaka sevgi göstermeme rağmen reddediliyorum. Bu böyle mi oluyor acaba yoksa ben bir hata mı yapıyoum bilmiyorum.Sanki borcunuzu ödediniz ve ödemeye dair belge istiyorsunuz.
İlgi gösterdiniz diye kimse karşılık vermek zorunda değil ki durduk yere beklentiye girmek hata .
Henüz dogru insan çıkmamıştır karşınıza. Sevgi taktiklerle falan ilerlemez. Herkes sizi oldugunuz gibi sevsin.. Ömür boyu olmadıgınız biri gibi mi davranacaksınız? Bir de reddedilme durumu sizi üzüyorsa, bundan sonrasında adım atan taraf degil, adım bekleyen taraf olabilirsiniz.. Dilerim en kısa zamanda dogru adamla karsilasirsiniz1. İlgi gösterdim istemedi. 2. Yine ilgi gösterdim yine istemedi. 3. İlgi gösterdim ama bu sefer direk değil, imalarda bulundum. Başka bir kızla görüşmeye başlamış. Arkadaşlarım çok sert yapım olduğunu söylüyor ama yani bunu değiştiremem ki. Ayrıca her evlenen çok mu iyi özelliklere sahip. Başka arkadaşım da flört et biraz dedi. Bilmiyorum erkekler benden hoşlanmıyor. Bazı kızların peşinden bir sürü erkek koşar. Bizde ise tam tersi erkekler kaçıyor. Kızlar nerde hata yapıyorum sizce?
Şu son kişi de adım atmadım zaten. Söylemedim zaten. Sadece hoşlandım ve ilgi gösterdim. Belki farkında bile değildir olayın. Ama herkes bizi yakıştırıp ima ederken bana değil de başka bir kıza ilgi göstermesinden beni beğenmediği anlamını çıkardım.Henüz dogru insan çıkmamıştır karşınıza. Sevgi taktiklerle falan ilerlemez. Herkes sizi oldugunuz gibi sevsin.. Ömür boyu olmadıgınız biri gibi mi davranacaksınız? Bir de reddedilme durumu sizi üzüyorsa, bundan sonrasında adım atan taraf degil, adım bekleyen taraf olabilirsiniz.. Dilerim en kısa zamanda dogru adamla karsilasirsiniz![]()
Teşekkür ederim. İltifat etmicem bir gün yüz verip bir gün vermicem. Böyle şeyler becebilir miyim bilmiyorum ama kafama takılan zaten soğuk olduğumu söylüyor herkes bir de iltifat etmemek, yakın davranmamak. Nasıl olucak ki
Hayır canım soguk davranma :)
Güleryüzlü ol ama o kişiye özelmiş gibi olmasın :)
Net olma ucu açık konuş yani :)
Anlatırken zor oluyormuş ya :)
Konuyu anlatırken sürekli "ilgi gösterdim" demişsiniz, benimki buna ithafen bir cevaptı. Karşınızdaki insanın tavır ve davranışlarını bilemem ama ilgi görmediğiniz halde ilgi göstererek hata ediyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum.Sapık gibi yapışmadım ya yorumlarınız çok kırıcı oluyor. Biz zaten aynı yerde çalışıyoruz ve iş arkadaşım aynı zamanda. Yani ilgi gösteriyordum tamam ama zaten sürekli birlikte vakit geçirdiğim biri. Soğuk davransam gelip soruyordu zaten ne oldu, bir sıkıntı mı var diye?
Bu Arada diğer yorumlara biraz göz gezdirdim, normalde soğuk bir yapınız varmış vs,sadece ilk mesaja göre hareket edince ortada ilgi görmediği halde ilgi gösteren biri varmış gibi duruyor kusura bakmayın ben biraz ters anlamışım. Bu işler kısmet işi, çok zorlayınca da bir şey elde edilmiyor ama tavırlarınızda çok anormallik yok gibi geldi bana bu durumda. Ama diğer üyelere de yine katılıyorum, ilgiyi her zaman değil belli zamanlarda gösterin, sonra ilgi görmeyince daha çok merak edip yaklaşmaya çalışır erkekler. Tabi size karşı ilgisi olanlar öyle olur. Eğer karşı taraftan ilgi görmezseniz zorlamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.Konuyu anlatırken sürekli "ilgi gösterdim" demişsiniz, benimki buna ithafen bir cevaptı. Karşınızdaki insanın tavır ve davranışlarını bilemem ama ilgi görmediğiniz halde ilgi göstererek hata ediyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum.
Kelin melhemi olsa yüzüne sürermiş![]()
Arkadaşlarım sert, mesafeli olduğumu söylerler. Çirkin değilim mesela ama bir arkadaşım da erkekler senden korkuyor demişti. Öyle biri değilim aslında, ilk izlenim öyle oluyor. Ama elimden bişi gelmiyor ki.
Birinin üstüne ne kadar az düşersen o kadar çok değerli olursunÖyle değil aslında. Sadece bazı kızlar hiç yüz vermezken erkeklere peşlerinden koşturabiliyorlar, ben ise ilgi alaka sevgi göstermeme rağmen reddediliyorum. Bu böyle mi oluyor acaba yoksa ben bir hata mı yapıyoum bilmiyorum.
Aslında ben çalışıyorum yani arkadaş ortamım var. Birlikte çalıştığım erkeklerle zaten bir iletişimim var. Çoğu benim arkadaşım. Sadece buna biraz fazla iyi davrandım, iltifat ettim, ilgi gösterdim. Hatta bir arkadaşım neden bana o gözle bakmadı dediğimde sen erkeklerle flört etmiyorsun demişti. Yani seviyeli ama bir iletişimim oluyor. Ama erkekler bana sevgili gözü ile değil arkadaş gözü ile bakıyor hep. Burda bir hata yapıyorum sanırım.
Ay konu tam benlik
Bende de karşılıklı ilgi gösteriliyor hatta aha diyorum bu sefer oldu, ama ne zaman artık adı konsun aşamasına geliyoruz, adam yan çizmeye başlıyor.
Hatta bi stalklıyorum, karıya kıza sardığını öğreniyorum. Bana gayet seviyeli davranan adamın benle birlikte başkalarını idare ettgini öğreniyorum. Sonrası daha fena, bu adamlar 4 ayda pat diye evleniyor.
Yaş oldu 31, bu tarz aksiyonlar bana fazla geliyor. Galiba evlenemicem :)