Bir kalem yüzünden........

Merak edenlere işte kalem Allahım ben gece gece ne yapıyorum offff

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-13-00-19-39.webp
    Screenshot_2016-02-13-00-19-39.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 121
sizin sorun kalem deilki
ikinizde birbirinizden sogumu$unuz
oyle oluncada boyle eften pufen seylerden saman alevi gibi parliyorsunuz

Kimseye bosan demek haddime degil ancak onceki konularinizi da okudum. Esinizi kaba buluyorsunuz, karakterleriniz de uyusmuyor anladigim kadariyla. Mutlu etmiyor sizi, nicin surduruyorsunuz. Olay sadece bir kalem olayi degil cok belli. Her konuda boyle bir uyusmazlik var bambaska karakterlersiniz sanki. Hep boyle miydiniz yoksa evlenince mi boyle oldu acaba. Bu kadar farkli oldugunuzu nasil fark etmediniz sevgiliyken. Beni evliligin bu yonu cok korkutuyor gercekten.

Yenisi alinabilem birsey icin bu kadar sorun cikmasina gerek yokmus aslinda. Ama siz baslatmissiniz yani kalem bu yahu.

Hic bir madde insandan daha degerli olmamali.

Babam her zaman der ki para ile yerine konulabilecek şeyler için asla üzülmeye, kırılmaya, kırmaya değmez. kalem eğer cidden o resimdeki şeyse öyle afilli paylaşılamayacak bi şey değil. başka sorunların yansıması sanırım bu

Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Çok ayıp etmiş..Çok üzüldüm.Keske sende canim o kalemi bana almistim ama neyse ben kendime yeni alirim yada sana yenisini aliyim deseydin..Iyice buyumus olay cok uzucu ama hicbir olay onun sana bu sekilde konusabilme özgürlüğünü vermez.

Bu kalemden sadece bir tane mi vardı? Yenisini alamaz mıydınız? Eşiniz de siz de sonuna kadar haksızsınız. Değer mi böyle sebeplerle huzursuz olmaya?

Kendini baya haksız duruma düşürmüş eşiniz.
O laflar çok çirkin ve fazla geldi bana, ne olursa olsun dememeliydi.
Hoş bir dolma durumu da var sanırım anlaşmazlıklardan ötürü.

Bence hatalısınız.Bende kalem defter çok severim bir deftere 80 TL vermişliğim bile vardır kapağı şekli güzel renkli renkli filan diye.Ama erkek arkadaşım kullansa kendisi bırak bilmemne asla demem o senin olsun bari alırım ben kendime derim nedir yani. Yani zaafı olmayan anlayamaz deseniz öyle bi durum yok.Kırtasiyeye servet bırakırım renkli kalem kalem kutuları özel kutulu kalemler güzel kapaklı günlük boy defterler lisanslı orjinal ürünler. Ama erkek arkadaşım kullansa onu kullanma demek aklıma bile gelmez.Oda bana dese çok alınırdım.Benden kıymetlimi yani gerçektende ne demekk kullanma git al yenisini öldünmü utanmıyomusun filan derim valla.

Nolacak şimdi sabah kalkacağız hiçbirşey olmamış gibi hayatımıza devam mı edeceğiz o yaratık.....vb laflarda yanıma kar kalacak bende bunu hazmedemiyorum

Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Kaleme falan zaafiniz olmasi ilginc ve abarti ama o sizin esiniz bu hassasliginizi biliyor olmaliydi ve o yuzden illa ben o kalemi kullancam diye diretip tartismayi bu raddeye getirmemeliydi. Esiniz icindekileri dokmus buldugu ilk yersiz firsatta. Aldigi kolyeyide hangi sebeple almis acaba madem yaratiksiniz . Saygisizligi kabul etmeyin asla adim atmayin bence. amaciniz 3-5 lira degil bunu bilmiyorsa ne bicim es bu.
Kendi huzurunuz icin zaaf diye adlandirmayin ve bence esnek olmaya calisin. Kalem yani sonucta bu sekilde bakin olaya ve paylasin. zamanla duzelecektir.

Ya bir tek ben mi böyle düşünüyorum?
Evlisiniz diye mırç mırç mı olmalı ilişkiler?
Bir kalem için değer mi filan denmiş ama mesele kalem değil ki.
Her iki tarafında kendine ait bir yaşam alanı olmalı.
Sizin değer verdiğiniz bir şeyi uyarmasına rağmen inatla alması bir tek bana mı tuhaf geldi?
Üstelik sizin beğenerek aldığınız bir defteri başka bir kıza vermiş.
Ne münasebet?
Bir de ne kadar kızarsa kızsın çenesine tutacak arkadaşım.
Yaratık .... karı ne demek???
Sen kimsin yani?
Kocamsın diye bana her şeyi söylene hakkını sana kim veriyor ki?
Kusura bakmayın amacım sizi gaza getirmek değil ama siz özür dilemenize rağmen ısrarla sürdürmesi çok tuhafıma gitti.

Madem ikinizinde kalemle işi oluyor. Bu kadar guzel bir kalemse ben eşime de alirdim kendime de. İster benimkini kullansan ister kendininki. Kalem yaw yarın git gene al. Birikmiş bence esinde bu "mal " yüzünden Tartismalar o yuzden kavga büyümüş defter meselesi onu isaret ediyor. Bence git ozur dile. Zateb o da dedigu laflardan ötürü dileyecektir

Eğer eşin yalnızca " kalem kadar kıymetimiz yok " deyip bitirseydi adamı kırmasaydın keşke bi kalem için diyecektim. Nede olsa alırsınız yenisini..
Ama söyledikleriyle tamamen haksız konuma düşmüş.. Hala daha özür dilemekten bahsediyorsunuz. O kırgınlığın o lafların üzerine özür dileyecek gücü kendinizde bulabiliyor musunuz sahiden ?
Bence konuşmayın. Sizden özür dilemesini hatta gerçekten gönlünüzü almasını bekleyin.

Eğer eşin yalnızca " kalem kadar kıymetimiz yok " deyip bitirseydi adamı kırmasaydın keşke bi kalem için diyecektim. Nede olsa alırsınız yenisini..
Ama söyledikleriyle tamamen haksız konuma düşmüş.. Hala daha özür dilemekten bahsediyorsunuz. O kırgınlığın o lafların üzerine özür dileyecek gücü kendinizde bulabiliyor musunuz sahiden ?
Bence konuşmayın. Sizden özür dilemesini hatta gerçekten gönlünüzü almasını bekleyin.
İnanın evde huzursuzluk olmadondansa özür de diledim ama hala sabahtan beri surat beş karış asık kocaya koca gibi davranmalısın özür dilemeden önce öyle bir hareket yapmayaydın........ flan söylenip duruyor.

Hep kavga oluyor o susuyor onun suskunluğu beni ifrit ediyor ve ben bıdır Bıdır konuşarak ortamı yumuşstıyorım ama bu seferde kullanılmış gibi hissediyorum üç buçuk yıldır bu hep böyle

Benzer bir olayı ben de yaşadım eşim de kalemlere aşırı ilgili bir adam. Sayısız kalemleri var. Bir akşam geldi çok güzel bir kalem almış kutusu bile sahaneydi. Ben de onu aldım işyerime götürdüm. Amacım onun çok sevdiği birseyi almak değildi o kadar özenle almıştı ki o kalemi ne bileyim onun bu kadar çok sevdiği kalem gözüme tozpembe gorundu☺ Kendisine msj yazdım aldım diye ve bana sen de bana iki tane al Güle güle kullan☺deyip gulumsemisti. Şimdi düşündüm senin tepkini verse deli olurdum sinirden.

Back
X