- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bende bilmiyorum içim şişti tüm kalemleride parçaladım şimdide sinir olduğumu bile bile oturma odasında uyıyorHakkaten ya bir kalem icin deger mi ?
Sana hem hak veriyorum hem vermiyorum
bilemedim :)
Sorun kalem değil :)Merak edenlere işte kalem Allahım ben gece gece ne yapıyorum offff
Çok ayıp etmiş..Çok üzüldüm.Keske sende canim o kalemi bana almistim ama neyse ben kendime yeni alirim yada sana yenisini aliyim deseydin..Iyice buyumus olay cok uzucu ama hicbir olay onun sana bu sekilde konusabilme özgürlüğünü vermez.Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Kaleme falan zaafiniz olmasi ilginc ve abarti ama o sizin esiniz bu hassasliginizi biliyor olmaliydi ve o yuzden illa ben o kalemi kullancam diye diretip tartismayi bu raddeye getirmemeliydi. Esiniz icindekileri dokmus buldugu ilk yersiz firsatta. Aldigi kolyeyide hangi sebeple almis acaba madem yaratiksiniz . Saygisizligi kabul etmeyin asla adim atmayin bence. amaciniz 3-5 lira degil bunu bilmiyorsa ne bicim es bu.Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
Madem ikinizinde kalemle işi oluyor. Bu kadar guzel bir kalemse ben eşime de alirdim kendime de. İster benimkini kullansan ister kendininki. Kalem yaw yarın git gene al. Birikmiş bence esinde bu "mal " yüzünden Tartismalar o yuzden kavga büyümüş defter meselesi onu isaret ediyor. Bence git ozur dile. Zateb o da dedigu laflardan ötürü dileyecektirBugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff
İnanın evde huzursuzluk olmadondansa özür de diledim ama hala sabahtan beri surat beş karış asık kocaya koca gibi davranmalısın özür dilemeden önce öyle bir hareket yapmayaydın........ flan söylenip duruyor.Eğer eşin yalnızca " kalem kadar kıymetimiz yok " deyip bitirseydi adamı kırmasaydın keşke bi kalem için diyecektim. Nede olsa alırsınız yenisini..
Ama söyledikleriyle tamamen haksız konuma düşmüş.. Hala daha özür dilemekten bahsediyorsunuz. O kırgınlığın o lafların üzerine özür dileyecek gücü kendinizde bulabiliyor musunuz sahiden ?
Bence konuşmayın. Sizden özür dilemesini hatta gerçekten gönlünüzü almasını bekleyin.