• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kalpte iki aşk olur mu

Üniversitede olsam olur neden olmasın :) ahh 20li yaşlarım..
yok be canım gerçek aşk değil onlar,ilerde anlıyorsun..

Oluyor niye olmasin?
Cok beylik laflar etmisler...
Kalp bu, neye meyledecegi belli olmaz. Yine de en dogru olan ilk kisiyi birakip ikincisine yönelmek. Cunku bu yön bir kere kaymisda baskasina,yine kayabilir. Bu da ilk kisiye haksizlik olur. Hem sizin hem onun mutlulugu icin yollari ayirmak en dogrusu olur.
Tabii bu bence.
Zaten ben 'insan bir kere sever', 'ölüm dedigin nedir ki gülüm' , 'bir ömür kalbimde yerin dolmayacak' tarzı zalım duygularin insani degilimdir. Her ask baslar,bitedebilir. Önemli olan güzel hatirlanacak anilardir diye dusunuyorum . ...

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Bence de aynı anda iki aşk olmaz. İki kişi varsa ya sadece birine aşıksınızdır ya da ikisine de aşık değilsinizdir. Haklısınız.
Ee sonuç? Kim bu mesela yarım yamalak konu açıyorsunuz valla

Olur!!! Biri canım kocam diğeride minnak oğlum ikiside benim canım ikiside benim aşkım :KK68:

Hayır olmaz...

Hatta bence her ikisine de aşık değilsindir...Gerçekten seven bir insan bu sekilde bir ikileme dusmez...

Arkadaşlar sizce bir kalpte iki aşk veya sevgi olur mu? Böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumu nasıl yorumlayabilirsiniz?
Birazdan başımı gövdemden ayıracaklar. :KK48: Aynı anda iki kişiye aşık olunmaz ama birini sevip diğerine aşık olunabilir bence. Bir de bu aşk veya sevgi kavramlarına yükledigin anlamla ilgili birşey. Bence ask aniden oluşabilen, aniden de uçuveren bir duygu. Tabi bu aniden; hoslanma kadar kısa bir aniden de değil. Iliskinin cicim aylarında devam eden heyecanvari duygunun bitimi gibi düşünün. Ya da her seyi tukettiginizde biten birsey. Sevgiyse aşkın ardından birine alışma, bağlanma gibi bir sey daha cok. Daha kalıcı ve bitmeyen bir ilgiyi ifade ediyor. Bu yüzden sevdiğiniz biri varken aşık olabilirsiniz. Not: Kisisel görüşümdür. Aynı anda hic iki kisiye aşık olmadım. Ama sevdiğim birinden ayrildiktan kısa sure sonra başka birine aşık oldum. Kolay aşık olurdum bir zamanlar. Zaten ben aşık olmanın kendisine aşığım.:rapci:

olmuyor basima yillar once gelmisti.Birinde begenmedigim huylari digerinde gorunce onda mutlu olacagini veya sevdigini saniyorsun ancak ikiside sahte oluyor.Aslinda istedigin sey ikisinin birlesimi ancak ikisi deil.O yuzden ikisini de tercih etmemeli.

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu açmadım ama sanki benim için açılmış gibi. Ben 21 yaşındayım, evliyim, 1yaşında bir bebeğim var. 3hafya önce güzel sözler paylaştığım instegram hesabımdan biri yazdı slm diye bende normalde böyle şeylere hiç cevap vermem aslında. Ama işte cevap verdim bi kere yani öylesine as. F dedim oda sanki beni tanıyormusuncaśsına msj yazıyor,sorular soruyor felan kendisi bekar biri ve ara ,ara banyoda yaptığı şeylerden bahsediyordu bende bundan rahatsızlık duydum çok açık seçik her telden konuşuyor ilk güvenemedim ben buna biri beni işletiyor sandm faceden arama yapalm dedi kabul ettim. o işten eve gidiyormuş arabayla görüntülü açalım dedi ben kabul etmedim oda o zaman beni gör de inan dedi falan filan işte böyle bir hafta konuştuk ama ben evli olduğum için bu durumdan çok rahatsızlık duydum ve sürekli yazmaması söylüyordum oda arkadaşça konuşalım ne olcak diyordu bende bunu kendimden soğutmak için hep tersledim sürekli birşeyleri abartm kalbini kıracak şeyler söyledim tehtit ettim eşime söylerim aileni buldum onlara yazarım dedim ve istediğim oldu yazmayacağını söyledi her yerden engel yap dedim yaptı. Ama şimdide ben iki hafta oldu yazışmyoruz ama kendime engel olamıyorum hep onu araştırıyorum hesaplarını gizliden takip ediyorum ve gerçekleride öğrendim bana yalan söylemiş yaşım 28 demişti oysaki 24 yaşındaymış daha başka yallarida var ama ben hala ona yazmak istiyorum kendisi yakışıklı değil ama çok tatlı gülüyor bide sesinden konuşmalarından çok etkiledim napcam bilmiyorum acaba bana yalan söylediği için yazsam mı içimde kalmasın diye bilemedimki bana yardım edrrminiz çok çaresizim...

Böyle durumlarda ya kişi ilk aşkını unutmak için ikinciyi bir tür yara bandı niyetine kullanıyor ya da ilk kişiye olan aşkı bittiği veya ilgi göremediği için ikinci bir kişiye gönlü kayıyor. Bence iki kişiye aynı anda aşk beslemek mümkün değil.

Tabiiki olur... biri esiniz bizi evladiniz alin size 1 kalpte 2 kocaman askkkk.. farkli bi durum soz konusu olamaz!!!!

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu açmadım ama sanki benim için açılmış gibi. Ben 21 yaşındayım, evliyim, 1yaşında bir bebeğim var. 3hafya önce güzel sözler paylaştığım instegram hesabımdan biri yazdı slm diye bende normalde böyle şeylere hiç cevap vermem aslında. Ama işte cevap verdim bi kere yani öylesine as. F dedim oda sanki beni tanıyormusuncaśsına msj yazıyor,sorular soruyor felan kendisi bekar biri ve ara ,ara banyoda yaptığı şeylerden bahsediyordu bende bundan rahatsızlık duydum çok açık seçik her telden konuşuyor ilk güvenemedim ben buna biri beni işletiyor sandm faceden arama yapalm dedi kabul ettim. o işten eve gidiyormuş arabayla görüntülü açalım dedi ben kabul etmedim oda o zaman beni gör de inan dedi falan filan işte böyle bir hafta konuştuk ama ben evli olduğum için bu durumdan çok rahatsızlık duydum ve sürekli yazmaması söylüyordum oda arkadaşça konuşalım ne olcak diyordu bende bunu kendimden soğutmak için hep tersledim sürekli birşeyleri abartm kalbini kıracak şeyler söyledim tehtit ettim eşime söylerim aileni buldum onlara yazarım dedim ve istediğim oldu yazmayacağını söyledi her yerden engel yap dedim yaptı. Ama şimdide ben iki hafta oldu yazışmyoruz ama kendime engel olamıyorum hep onu araştırıyorum hesaplarını gizliden takip ediyorum ve gerçekleride öğrendim bana yalan söylemiş yaşım 28 demişti oysaki 24 yaşındaymış daha başka yallarida var ama ben hala ona yazmak istiyorum kendisi yakışıklı değil ama çok tatlı gülüyor bide sesinden konuşmalarından çok etkiledim napcam bilmiyorum acaba bana yalan söylediği için yazsam mı içimde kalmasın diye bilemedimki bana yardım edrrminiz çok çaresizim...

kocanizi aldatiyorsunuz yani
İnşallah kendisi öğrenir
bir de adamla sanal seks yapmışsınız hiç utanma kalmamış millette

Back
X