• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kalpte iki aşk olur mu

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu açmadım ama sanki benim için açılmış gibi. Ben 21 yaşındayım, evliyim, 1yaşında bir bebeğim var. 3hafya önce güzel sözler paylaştığım instegram hesabımdan biri yazdı slm diye bende normalde böyle şeylere hiç cevap vermem aslında. Ama işte cevap verdim bi kere yani öylesine as. F dedim oda sanki beni tanıyormusuncaśsına msj yazıyor,sorular soruyor felan kendisi bekar biri ve ara ,ara banyoda yaptığı şeylerden bahsediyordu bende bundan rahatsızlık duydum çok açık seçik her telden konuşuyor ilk güvenemedim ben buna biri beni işletiyor sandm faceden arama yapalm dedi kabul ettim. o işten eve gidiyormuş arabayla görüntülü açalım dedi ben kabul etmedim oda o zaman beni gör de inan dedi falan filan işte böyle bir hafta konuştuk ama ben evli olduğum için bu durumdan çok rahatsızlık duydum ve sürekli yazmaması söylüyordum oda arkadaşça konuşalım ne olcak diyordu bende bunu kendimden soğutmak için hep tersledim sürekli birşeyleri abartm kalbini kıracak şeyler söyledim tehtit ettim eşime söylerim aileni buldum onlara yazarım dedim ve istediğim oldu yazmayacağını söyledi her yerden engel yap dedim yaptı. Ama şimdide ben iki hafta oldu yazışmyoruz ama kendime engel olamıyorum hep onu araştırıyorum hesaplarını gizliden takip ediyorum ve gerçekleride öğrendim bana yalan söylemiş yaşım 28 demişti oysaki 24 yaşındaymış daha başka yallarida var ama ben hala ona yazmak istiyorum kendisi yakışıklı değil ama çok tatlı gülüyor bide sesinden konuşmalarından çok etkiledim napcam bilmiyorum acaba bana yalan söylediği için yazsam mı içimde kalmasın diye bilemedimki bana yardım edrrminiz çok çaresizim...

Kalsin icinde... Evlisin sen evli.. icinde kalmayıp ne olacakti? Ayrica icine nasil girdi 3 haftada? Hani vazgecemediklerin oglun babasi? Yazmakla olmuyor hanim, herseyin sanal mi senin boyle?

Su vitrin halleriniz, aleme mutlu goruneyim pozlariniz yok mu deli ediyor beni...

Neyse..

Bebegini dusun, daha cok kucuk.

Butun sosyal medya hesaplarini kapat. Madem iradeli degilsin, bi slm yazan bile boyle hayatinin odagina kadar gelebiliyor, gozun bebegini bile gormuyor kullanma sosyal medya..
Sagda solda fotograflarin, videolarin yayildiginda cok gec olur pismanlik yetmez o zaman..
Zararın neresinden donersen dön kardir, basini derde sokup, cocugundan olmadan kendini duzelt. Sacma bir meraki sevgiyle falan karistirma..

Yok ben esimi sevmiyormusum meger bunu anladim diyorsan da -ki bunu burdan hepimiz anladik- bosan hiç durma.

Ayni seyi esin yapsaydi simdi buralarda ben bunu hak etmedim bebegim var, ben mirmir der durursun, biz hak verir esine beddua yagdiririz...

Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu açmadım ama sanki benim için açılmış gibi. Ben 21 yaşındayım, evliyim, 1yaşında bir bebeğim var. 3hafya önce güzel sözler paylaştığım instegram hesabımdan biri yazdı slm diye bende normalde böyle şeylere hiç cevap vermem aslında. Ama işte cevap verdim bi kere yani öylesine as. F dedim oda sanki beni tanıyormusuncaśsına msj yazıyor,sorular soruyor felan kendisi bekar biri ve ara ,ara banyoda yaptığı şeylerden bahsediyordu bende bundan rahatsızlık duydum çok açık seçik her telden konuşuyor ilk güvenemedim ben buna biri beni işletiyor sandm faceden arama yapalm dedi kabul ettim. o işten eve gidiyormuş arabayla görüntülü açalım dedi ben kabul etmedim oda o zaman beni gör de inan dedi falan filan işte böyle bir hafta konuştuk ama ben evli olduğum için bu durumdan çok rahatsızlık duydum ve sürekli yazmaması söylüyordum oda arkadaşça konuşalım ne olcak diyordu bende bunu kendimden soğutmak için hep tersledim sürekli birşeyleri abartm kalbini kıracak şeyler söyledim tehtit ettim eşime söylerim aileni buldum onlara yazarım dedim ve istediğim oldu yazmayacağını söyledi her yerden engel yap dedim yaptı. Ama şimdide ben iki hafta oldu yazışmyoruz ama kendime engel olamıyorum hep onu araştırıyorum hesaplarını gizliden takip ediyorum ve gerçekleride öğrendim bana yalan söylemiş yaşım 28 demişti oysaki 24 yaşındaymış daha başka yallarida var ama ben hala ona yazmak istiyorum kendisi yakışıklı değil ama çok tatlı gülüyor bide sesinden konuşmalarından çok etkiledim napcam bilmiyorum acaba bana yalan söylediği için yazsam mı içimde kalmasın diye bilemedimki bana yardım edrrminiz çok çaresizim...
21 yaşında hayata doyamadan koşa koşa evlenip çocuk yapmışsınız. Ne olacaktı ki?
Sakın aramaya kalkmayın ne kadar yanlış bir insan zaten karşınızdaki, bunu göremiyor musunuz?

günümüzde bir çok insan toplanıp bir insan ettiği için.konu gönül işlerine kayarsa ancak bocalanılır.eğer ikici varsa birinciden bir türlü ayrılmayı beceremiyor ve onu hiç kaybetmek istemiyorsunuz.birini tekaradan tanımak her haltı ile kabulenmek zor geliyor.
birinden kırpıp birine yapıştırınca eksiksiz bir insan oluyor.böyle kırk yama, yamalı battaniye işi insanlar kendini avutuyor.
kimi zaman haklı kimi zaman haksız.haklı yönü manevi tatmin ilgiyi bedava verecekken fazla pahalı görülmesi insanlıkta pahaya bindi herkeste bulunmuyor.
yada düz hesap manevi doyum bekleyen kadınla maddi doyumu hiç bir şeye değişmeyen erkeğin evliliği
haksız kısmı psikolojiyi bozar bu işler.evinde süpürge yaparken iknci adam ile nasıl karşılaşacağını düşünmek.
ya birinci adama sarılırken ikinci adamın kimle fingirdediğini düşünmek.aklı yerinde olanında aklı gider.
bu konuda tek bir şeye ancak konsantre olan erkeklerin aldatırken çoğul üreme iç güdüsü ile nasıl rahat olduklarını
anlamıyorum.tabi rahat olmayanlarda ya karısını ya sevgilisini öldürmeye çalışıyor.beyin terk durumlar.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

kocanizi aldatiyorsunuz yani
İnşallah kendisi öğrenir
bir de adamla sanal seks yapmışsınız hiç utanma kalmamış millette

Kalsin icinde... Evlisin sen evli.. icinde kalmayıp ne olacakti? Ayrica icine nasil girdi 3 haftada? Hani vazgecemediklerin oglun babasi? Yazmakla olmuyor hanim, herseyin sanal mi senin boyle?

Su vitrin halleriniz, aleme mutlu goruneyim pozlariniz yok mu deli ediyor beni...

Neyse..

Bebegini dusun, daha cok kucuk.

Butun sosyal medya hesaplarini kapat. Madem iradeli degilsin, bi slm yazan bile boyle hayatinin odagina kadar gelebiliyor, gozun bebegini bile gormuyor kullanma sosyal medya..
Sagda solda fotograflarin, videolarin yayildiginda cok gec olur pismanlik yetmez o zaman..
Zararın neresinden donersen dön kardir, basini derde sokup, cocugundan olmadan kendini duzelt. Sacma bir meraki sevgiyle falan karistirma..

Yok ben esimi sevmiyormusum meger bunu anladim diyorsan da -ki bunu burdan hepimiz anladik- bosan hiç durma.

Ayni seyi esin yapsaydi simdi buralarda ben bunu hak etmedim bebegim var, ben mirmir der durursun, biz hak verir esine beddua yagdiririz...

21 yaşında hayata doyamadan koşa koşa evlenip çocuk yapmışsınız. Ne olacaktı ki?
Sakın aramaya kalkmayın ne kadar yanlış bir insan zaten karşınızdaki, bunu göremiyor musunuz?
Tabiki kocamı hala çok seviyorum biz severek evlendik zaten Allah'a şükür çokta mutluyuz pozda vermiyoruz.
böyle msjlar geliyordu ama hemen engel yapydum bunada sadece değil ders vermek amaçlı yazdm. Ayrıca yazdklarımı okursanız ben sanal seks yaptm demedim o bahsediyordu dedim ben o konulara hiç girmedim bile. Ben onunla normal bir arkadaşla naslsa öyle konuştum onu seviyorum demedim birazda yanlış anlatım kendimi sanırım etkilenmekdim derken konuşmaları mantıklı gibi geliyordu buraya da acaba arkadaş olabilir mıyız diye yazmıştım.
Aslında biliyorum olamayız arkadaş. Ne bileyim konuşacak anlatacak kimse olmayınca buraya yazayım dedim. Eşimi aldatmayi hiç düşünmedim düşünmem de kimseye anlatamadığım için size derdimi , sıkıntımı anlatım aranızdan biri Beddua etmiş. Bu nasıl bir anlayış zaten aldatsam buraya yazmam bir Müslüman din kardeşine üstelik tanımadığı bir insana nasıl beddua edebilrki hanımefendi ettiğiniz bedduann karşılığı yoksa o beddua size döner haberiniz olsun.
Ona ders vermek ama amaçlı yazdım demiştim Ya zaten dersini aldı ve gitti ona öyle sözler söyledim ki bir daha yazmazdı zaten tehdit ettiğim için korktu bidaha yazmaz bundan eminim.
Ama bilmiyorum içimde böyle bir his var haksızlığa ve yalana tahamul eden biri değilim yalanını öğrenince yazmak istedim yazmadım da zaten. Ama içimden yazmak geliyor neden bilmiyorum...

Parcali Bulutlu
Ayrıca çocuğunu bile düşünmüyorsun felan gibi şeyler yazmışsınz sanki ben buraya eşimi çocuğumu bırakıp kaçıcam demişim gibi. Böyle biseyi nasıl anladınız anlam veremedim. Videolar fotoğraflar havada uçuşuyor . Ben böyle biseyi yapacak kadar karaktersiz değilim farkettiniz mi bilmiyorum ama bı hafta konuştuk dedim bunun sadece üç günü normaldi geriye kalan günlerde benden uzak durması için herşeyi yaptım ve finish. Bitti zaten ben hayatımı kurduğum adamla çok mutluyum ve saçma sapan şeyler için yuvamı dağıtacak kadar ve eşimi aldatacak kadar aptal değilim buraya yazmaktaki amacım dertlesmekti...

ama ben hala ona yazmak istiyorum kendisi yakışıklı değil ama çok tatlı gülüyor bide sesinden konuşmalarından çok etkiledim napcam bilmiyorum

Bunlari yazmis olman bize bunu dusundurmus olabilir mi? Yazdiklarini tekrar oku.

Yardım istedin, gercegi gor diye detaylar ve ihtimallerle yazdim... Suclu mu oldum? Yazmasam daha mi iyi hissedecektin daha sadik mi kalacaktın?

Guzel sozler paylasilan instagram hesabi konusuna hic girmiyorum. 2. Bir hesap mi, ne icin kullaniliyor bilemem..

Sana cocugunu terk etme evden kacma mi dedim? Oyle birsey mi yazmisim?

Hangi konuda dertlesecektik? Evlisin adamin biriyle konustun sana yalan soyledi adi herif oyle mi? Zorla cevap yazdin, zorla görüntülü sohbet ettin, zorla banyoda yapılanlar anlatıldi sana. Hepsi zorla olunca tehdit etmen iyi olmus mu diyeyim?

Peki, iyi gunler :dondurma:

Ask iki kisi arasinda bence bir kalpte 2 kisi olmamali. Begenme olabilir ama ask sevgi olmaz.

members/parcali-bulutlu.759256/
Tabikide teşekür ederim yazdklarına kızmadım böyle yazman çok normal bende olsam böyle tepki verirdim ayrıca banada iyi geldi bu. Ben suclusun demedim ama sanki ben bebegimi bırakıp gidiyomusumda sende gözün bebeğini görmüyor demişsin gibi yazmışsn.
Birazda yanlış anlatım kendimi sanırım etkilendim sesinden felan derken yani hani bı arkadaşın olurda sadece sesi sohbeti iyi gelir sana sende yazmak yada konuşmak isteresin ya öyle bişey üff bende anlam veremiyorum neyse zaten yazacak olsaydım iki hafta geçti üstünden o zaman yazardım. Başka hesabının olması neden saçma geldi anlamadım facede, integramda olsun güzel yazılar veya önerilerde bulunan veya yemek tarifleri bulunan bir çok sayfa var benimkide öyle karışık birşey ve bundan eşimde haberi var bu çok normal. Ayrıca hayır tabikide iyi olmuş demeni beklemedim dertleşmek derkende içimden yazmak geliyor yada onun hesabını gizliden takip etmek işte buna nasıl engel olurum bana bı fikir verirsiniz diye...

Son düzenleme:
Tabikide teşekür ederim yazdklarına kızmadım böyle yazman çok normal bende olsam böyle tepki verirdim ayrıca banada iyi geldi bu. Ben suclusun demedim ama sanki ben bebegimi bırakıp gidiyomusumda sende gözün bebeğini görmüyor demişsin gibi yazmışsn.
Birazda yanlış anlatım kendimi sanırım etkilendim sesinden felan derken yani hani bı arkadaşın olurda sadece sesi sohbeti iyi gelir sana sende yazmak yada konuşmak isteresin ya öyle bişey üff bende anlam veremiyorum neyse zaten yazacak olsaydım iki hafta geçti üstünden o zaman yazardım. Başka hesabının olması neden saçma geldi anlamadım facede, integramda olsun güzel yazılar veya önerilerde bulunan veya yemek tarifleri bulunan bir çok sayfa var benimkide öyle karışık birşey ve bundan eşimde haberi var bu çok normal. Ayrıca hayır tabikide iyi olmuş demeni beklemedim dertleşmek derkende içimden yazmak geliyor yada onun hesabını gizliden takip etmek işte buna nasıl engel olurum bana bı fikir verirsiniz diye...

Iste bende buna cozum olarak sana tamamen bebeginle ilgilen, sosyal medya hesaplarını bir sure icin de olsa kapat diyorum.

Ulasacak mecra sosyal medya ise kapattik bitti.. Hem en kolay, hem en temiz yol bu.

Cozum olarak basina kotu seyler gelebilir, kapilirsin hata yaparsın, senin iyi niyetle arkadasca attigin bir fotoğraf, bir sms basina cok is acar bunu farket diye ornekler verdim.

Cunku bu merak hissinin, kafa karisikliginin bir ilaci yok. Irade tek ilac.

Herkes hata yapar, senin hatan baslamadan bitmis olsun. Sonra pisman olma isterim. Ben pisman insan gordum. Hic iyi olmuyor inan.

Yoksa banane, ay ne olacak arasana yazsana derim.. Sonucta sanal ortam... Di mi ama? Ararsin, alisirsin adama belki kafan iyice karisir, seytan durter hatan buyudukce buyur. Sonra bana ne olur; hiiic.. yine sen cekersin :)

Inşallah bu kez iletisebilmisizdir ;)

Iste bende buna cozum olarak sana tamamen bebeginle ilgilen, sosyal medya hesaplarını bir sure icin de olsa kapat diyorum.

Ulasacak mecra sosyal medya ise kapattik bitti.. Hem en kolay, hem en temiz yol bu.

Cozum olarak basina kotu seyler gelebilir, kapilirsin hata yaparsın, senin iyi niyetle arkadasca attigin bir fotoğraf, bir sms basina cok is acar bunu farket diye ornekler verdim.

Cunku bu merak hissinin, kafa karisikliginin bir ilaci yok. Irade tek ilac.

Herkes hata yapar, senin hatan baslamadan bitmis olsun. Sonra pisman olma isterim. Ben pisman insan gordum. Hic iyi olmuyor inan.

Yoksa banane, ay ne olacak arasana yazsana derim.. Sonucta sanal ortam... Di mi ama? Ararsin, alisirsin adama belki kafan iyice karisir, seytan durter hatan buyudukce buyur. Sonra bana ne olur; hiiic.. yine sen cekersin :)

Inşallah bu kez iletisebilmisizdir :KK66:
Anladım haklısın dediğin gibi kapatmam lazım hesabımı bır süre.
Evet sanırım bu defa anlasabildik:halay:
Dediğin gibi iş işten geçtikten sonra başımı duvarlara vursam :kızgın: ne fayda.
Ayrıca bu iyi niyetinden ve güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim sağol benimde buna çok ihtiyacım vardı...:KK52:

Sorma sebebim kendimle ilgiliydi. Birkaç arkadaş merak etmiş kısaca anlatayım. 7 yıllık Evliyim. Ama ilk aşkım hala içimde küllü olsa da duruyor. Bazen alevlenir gibi oluyor bazen duruluyor. Ama hep orda. Buna benzer bir durum yaşayan var mı arkadaşlar?

bence 2 aşk olmaz biri aşk biride farklı bir heyecan ,tutku gibi anlık şeyler genelde erkeklerdeki durum bu..kadınlar için hiç duymadım ..

Merak ettim size eşiniz bunu iddaa etmiş gibi anladım doğru mu anladım aldatıldınız mı?
Eski konularınıza bi gözattım da ilgisiz eve geç gelen eş falan
İki kişinin doğum tarihleriyle fal baktırman da ilgisiz kocandan dolayı başka birine aşık olduğunu düşündürdü kafamı karıştırdın
Eşim için de şüphelerim var. Kendimle ilgili de. Ben de ilk aşkımı düşünüyorum bazen. Tam olarak hiçbir zaman içimden söküp atamadım sanırım. Ben de diyorum ki, bende bir problem mi var acaba? Çünkü baktığım zaman evet eşimi severim seviyorum ama bir yandan içimde geçmişin izleri. Kendimi çözemiyorum.

Arkadaşlar sizce bir kalpte iki aşk veya sevgi olur mu? Böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumu nasıl yorumlayabilirsiniz? Ek:Sorma sebebim kendimle ilgiliydi. Birkaç arkadaş merak etmiş kısaca anlatayım. 7 yıllık Evliyim. Ama ilk aşkım hala içimde küllü olsa da duruyor. Bazen alevlenir gibi oluyor bazen duruluyor. Ama hep orda. Buna benzer bir durum hisseden yaşayan var mı?

Bence aşık değilsindir sevgi de kalmamıştır. Ama ilk aşkında bulduğun bazı güzel özellikleri eşinde bulamamışsındır o sebeple güzel günlere dair bir özlemin olabilir. Bence bu herkesde oluyordur ya. Illa kıyas yapılıyor beynimizde. O öyle biriydi eşim böyle biri vs. Özlediğin ve sevdiğin şey ilk aşkın değil bence. Onun iyi yönleri. Mesela romantizm açısından daha romantik bir erkekse hayranlık duyuyorsundur keşke eşim de biraz daha romantik olsaydı diyorsundur.

Belki ask degildir de sevgidir
ask gelip gecicidir o an yanip tutussanda bi muddet sonra unutuyorsun
Ama sevince unutulmuyor
Belkide ilk askinla yasanmisliklarin eksik kaldi bu yuzden unutamiyorsun

Belki ask degildir de sevgidir
ask gelip gecicidir o an yanip tutussanda bi muddet sonra unutuyorsun
Ama sevince unutulmuyor
Belkide ilk askinla yasanmisliklarin eksik kaldi bu yuzden unutamiyorsun
Peki sizce eksik kalmak nedir? ne eksik kalırsa unutulmaz? Ya da evlilikle sonuçlanmayan her yaşanmışlık eksik midir? Yaşanmışlığı tamamlayan nedir? Aklımda deli sorular

Bence aşık değilsindir sevgi de kalmamıştır. Ama ilk aşkında bulduğun bazı güzel özellikleri eşinde bulamamışsındır o sebeple güzel günlere dair bir özlemin olabilir. Bence bu herkesde oluyordur ya. Illa kıyas yapılıyor beynimizde. O öyle biriydi eşim böyle biri vs. Özlediğin ve sevdiğin şey ilk aşkın değil bence. Onun iyi yönleri. Mesela romantizm açısından daha romantik bir erkekse hayranlık duyuyorsundur keşke eşim de biraz daha romantik olsaydı diyorsundur.
ama ya eşim öyle olsa da yine de kalbime ulaşamıyorsa? Yani düşünüyorum eşim romantik olsa??? Aynı şey mi?? Bana değil gibi geliyor. Aynı hissi vermiyor bire bir karşılamıyor.

Back
X