bir kayınvalide vakası daha:(

Aynen dediğin gibi.Çok sıkıntıdayım.Bir yıldır hep aynı şeyler yaşanıyor.Nasıl devam etmem konusunda zerre kadar fikrim yok.
Teşekkür ederim.

ınsanları degıstırmek cok zor ne yazıkkı
yakınken dönmeyi tercıh edenlerdenım bende
hemde hıc uzulmeden
hıcbırsey senden kıymetlı degıl bunu unutma

ınsanları degıstırmek cok zor ne yazıkkı
yakınken dönmeyi tercıh edenlerdenım bende
hemde hıc uzulmeden
hıcbırsey senden kıymetlı degıl bunu unutma

Teşekkür ederim desteğin için.Aynı şekilde düşünüyorum onların bana direttiği bir hayatı yaşamak zorunda değilim.Önce ben mutlu olayım ki çevremdekileri de mutlu edeyim.Ben sağlıklı bir evlilik istiyorum,çocuk sahibi olmak istiyorum.Eğer eşim bu tavırlarını sürdürürse kendime yeni bir yol çizeceğim.

Eşiniz.. Çok terbiyesiz... 39 yaşında birine hiç yakıştıramadım... 19 olsaydı bile, yakıştırmaya zorlanacaktım...
Bu beyden evlad yapmak, yetiştirmek, kültürüne göre büyütmek istediğinize emin misiniz?

Ben yerinizde olsam.. sadece bunu düşünürüm...

Selamlar,

Evliliğimin yürüyüp yürümeyaceği konusunda emin olamadığım için çocuk yapmayı düşünmüyorum tabiki.

canim Allah yardimcin olsun, es dedigin insan once sana sahip cikacak annesinden ziyade...kaldiki bu sekilde olsa annesini bas uzeri tasirsin ister istemez. insanlari degistiremezsin heleki 39 yasina gelmis kazik kadar olmus herif. sanirim dahada cok uzuleceksin bu adamin yaninda

Öncelikle teşekkür ederim.Zaten bana annesi doğru düzgün davransa benim tavrırlarım ve düşüncelerim de farklı olurdu.Umarım herkes gibi benim için de hayırlısı olur.

ne tuhaf bu erkekler neden hep kadınlar ödün vermek zorunda onlar için anneleri herşey ya bizim için,
bizim içinde annelerimiz herşey ama bunu onlar kadar neden yoğun yaşatamıyoruz mecburmuyuz bu duruma katlanmaya sanki? açıkcası eşlerimizin aileleriyle görüşmek konusunda her zaman bir seviye olmalı herkes yerini bilmeli onlar anneleri bizlerde eşleriyiz hayat arkadaşlarıyız...

Hislerime tercüman olmuşsunuz.Küçüklükten sen erkeksin ayrıcalıklısın tarzında yetiştirilirse bir çocuk ileride böyle hüküm sürmeye çalışması kaçınılmaz oluyor zaten.Herkesin annesi babası var ama erkek tarafı kendini ayrıcalıklı görüyor her daim özel ilgi ve alaka bekliyorlar.Benim ailem evliliğime nasıl müdahale etmiyorsa doğal olarak ben de aynısını karşı taraftan bekliyorum.

kızım yok onun için oğullarıma ayrıcalıklı davranıp davranmadığımı bilmiyorum ama kızı olan arkadaşlarım var ve erkeklerden daha ayrıcalıklı davranıyorlar kızlarına

Konu kaynana meselesine gelince nedense hep bir tarafımda mutsuzluk duyuyorum.sanki neden insanlar birbirlerine bu denli saygısızlaşırki anlamıyorum.bün kaynanamın kaynatama söylediği bir lafı duydum gece hatta kalktığımda bile ona gülüyordum.şükür ne saygısız oldum nede saygısızlıga ugradım fakat abimin karısında gelin nasıl beter olurmuş onu gördüm 7.8 yıllık evliliğinde koca bir nufusa tabiri caisse kan kusturuyor neden sanki neden.elimizden geleni yapıyoruz ailecek ona gelin olduk köle olduk oldukda olduk gene yaranamadık genede yaranamıyoruz.senin kaynanan gibi olamadı masum annecim olamadım öyle cadalozbir görümce olamadım yapamadık kaynanan gibi keşke az biraz tavır koyabilseydik .ya ezeceksin ya ezileceksin öylemidir kural acaba.oysa insanlar oğullarını veya kızlarını onun içinmi büyütüyor elinki alsında bize günümüzü göstersin diyemi yada veriyoruzda kızı görsün gününü diyemi?o nişanda atılan sahte gülücükler o düğündeki mutlu simalar evlenince hep iblisi bir tavır takınıyor.allahım sen ne zulmetmeyi nede zulme ugramaktan koru.

öf nedir bu durumlar ya
kadın manyak,ben söyliyeyim..
bnce herkese karşı tavrını koy,eşine bile.
eeeh yeter be! diyip çık bi ortaya ya
bak bakalım o zaman kim sana surat asabilecek kim sana bağırıp çağıracak
ne bu kendinizi ezdirmeleriniz ya??

Amin...Herkes uslubunu bilse sanırım bu tarz sorunlarla kimse uğraşmaz.

Sana katılıyorum.Başından beri ben kişiliğimi annesi için değiştirmedim asla da değiştirmem.Onun gibi büyük gönüllülük yapıp herkesi küçümseyip herkesin benim için var olduğunu düşünseydim benimle uğraşamazdı.Artık tavrım eşim tarafından da biliniyor kayınvalidem taafından da yok biz böyle huzursuzluk yaratırız derlerse kendileri bilirler.

canım ya..düzelmez ..kasarak düzelse de başına kakar valla oda burnundan gelir.anası için 10 tane boşmadan rahat etmicek level atlaycaak bonusları toplayacak heralde.ama olan sana olmasın..boşanmalsın.demedi deme..

Anne sevgisi ile eş sevgisini neden hep aynı terazide tartmak
istiyorlar ki??? Yerleri çok farklı... Duruşunuz ve saygınız, konuyu
anlatışınızdan bile belli oluyor. Siz oldukça makul davranıyorsunuz
ama onlardan uzun bir süre karşılık göremezseniz mutsuz olacaksınız...

İnşallah eşiniz adil olmayı öğrenir. Artık kendi yuvasını kurduğunun
farkına varır ve aile olarak önceliği İKİNİZE verir. Annesine saygısını
onun için boşayacağı 10 kadınla kanıtlayacaksa vah haline...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…