bir kayınvalide vakası daha:(

sırrı çözmüşsün canım,gerçekten eşlerden kaynaklanıyor

Bıtırmek te zor boyle devam etmekte zor
hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım...

Doğru söylüyorsun eşimin düşünceleriyle davranışları tutarlı değil.Bu anlamda seni seviyorum demesi de benim için hiçbir şey ifade etmiyor.Ben eşimi de suçluyorum annesine bu kadar taviz verdiği için.Konuşuyorum annemle ben eşimle mutluyum,benim hiçbir şeyim eksik değil diyormuş ama annesi yine aynı tavırda değişmez 60 yaşındaki kadın ben ne yapayım diyor.Biz boşanırsak anne oğul mutlu mesut yaşarlar istediği gibi gelip gider artık eve.

ıyıde beddua haklıysan tutar

kım ne sebeple olursa olsun kımsenın yuvasını yıkma huzurunu bozma hakkına sahıp degıldır

hıcbır cocuk kolay buyumuyor helekı eskıden annelerımzı daha zorluklarla buyutmus
ama bunu sureklı evladının yuzune vurup ıstedıklerını yaptıramazsın kı

ustelık bıraz dusunse oglu evınde mutlu olsa onuda mutlu eder ama kaynanannın mutluluk anlayısı butun ılgının kendınde olması her dedıgının yapılması

ıyı bosasın kocasını oglunuda alsın mutlu mesut yasasınlar

meraba canım ilk evlendigim dönemlerde bende kayınvalidem ve görumcemle anlaşamıyordumm süreklii olay halindelerdi ama eşim hep benim tarafımda idi çocugum oldugu için şimdi iyiler çok şükür kayın validem ve görumcem bana laf gelmemesi için ellerinden geleni yaparlar bana laf edenlerin laflarını verirler birde ben beraber oturuyorum kayınvalidemle tam 9 senedir allah yardımcın olsun diyorum inşllh eşin senin degerini en kısa zamanda anlar..

Siz inandınız mı onun hastalandığına, onun gibi çirkeflere hiçbirşey olmaz, kesin herkesi kendine acındırmak için ve özellikle de siz düğüne gidemeyin diye hasta numarası yapmıştır. Keşke de gitseydin düğüne o zaman gerçekten hastalansaydı :):)

eşim benim uzaktan akrabam şöyle söyleyeyim annemin kızlık soyadını aldım kaynanamı çokk severdim yüzük takıldı kadına bi haller oldu onun istedigi gelinlik onun istedigi takı falan filan ama eşimi çok sevdim nişanlıyken bile ondan ayrılınca aglıyodum o derece hiç bişey gözümde yoktu evlendikten sonra bu arada küçük de evlendim bişey bilmiyodum kadından dayak bile yedim ya ama aileme bildirmedim onlar başkalarından duymuş çok kötü laflar söyledi bana bu arada çocugumda olmadı pcos rahatsızlıgım var bu kadar sıkıntıda üstüne tuz biber oldu bu arada dayak yedigimden eşimin haberi yoktu sonra ögrenince üstüne yürüdü bogarım dedi deli ye döndü benim böyle şeyler yaşadıgımı duyunca böbregimi verdim yine kadın mırın kırın ediyo çok büyük kavga ettim 9 yılın birikimi var çıldırdım ondan sonra bidaha sesini çıkaramadı baktı cadı gelin oldum

Gerçekten süper tespit"kaynanannın mutluluk anlayısı butun ılgının kendınde olması her dedıgının yapılması".
Herkes onları kıskanıyor,onlar en ahlaklı, en görgülü, en dürüst insanlar.Zenginliğiyle herkesi satın alabileceğini sanıyor.Bu kadar megolaman birini daha tanımadım hayatımda.O kadar patavatsız ki biz nişanlıyken kendi arkadaş ortamında ya da benim annemin yanında eşimin ilk eşinden sözedebiliyordu.Ben çok hata yaptım daha o zaman bitirecektim bu işi.

senin adına sevidim canım en azından şimdi mutlusun,Allah mutluluğunuzu daim etsin.

sen bilirsin zor bu kadar sıkıntıya katlanmak hakkında hayırlısı ben 10 yıl boyunca çektigimi bir ALLAH bir ben bilirim kararını sen ver yolunu sen çiz işallah eşin kısa zamanda dogruyu görür ve haklıyı haksızı ayırır

Seni çok iyi anlıyorum canım Çünkü ben bunları yaşadım ve yaşıyorum. Ama benimkisi biraz daha içinden çıkılmaz durumda. Dul bir kaynana anne hayranı ve beni beğenmeyen ve sürekli hakaret eden alaya alan bir oğul. 2 tane çocuk ve şimdide aynı çatı altında zorla yaşamaya şartlandırıldım. Benim sana tavsiyelerim sakın şimdilik çocuk yapma. Kocanı keşfet onu tanı bağımlı olmadan kıskanmadan sadece davranışlarını takip et. Cümleler çok önemli. Baştan zaten anneyi sana tercih ederim diyorsa inanki aralarına girip kocanın senin eşin olması hayatı paylaştığın kişi olması çoooook zor. Bizimkide 1 numara kiim annem sen kisin zurnanaın son deliğisin gibi saçma sapan cümleler kurardı. 10 yılda Ne değişti hiç bir şey. Ben bu durumu anladığımda annesi ile süper bir ilişkim olursa eşimlede olur dedim, sessiz kalırsam problem olmaz dedim... Sakın kendini aileni ezdirme küsen küssün. Boşver senin hayata küsmenden önemlimi canım. 1 gün üzülürsün 2 gün üzülürsün sonra hayat devam ediyor. Sınavlarına çalış, kazan. Adam böyle ise bide anasını çekmek zorunda isen seni önemsemiyorsa koyarsın tekmeyi gider. Bende tekmeyi basmak üzereyim az kaldı. Yolun yakın yaşın genç. Şanslısın bu durumu şimdi farketmekle.. Şükret öpüyorum.

Annemi bile o gün ayağına götürttü.Ama nasıl tansiyonu çıkmış örtü döşek yatıyor.Biz eve geldik eşim bizi bıraktı annemle.Bizim arkamızdan televizyonu açmış.Eşimin teyzesinin evinde kalıyor.Söyleyen kişi de teyzesi bunu bize.Bütün sülalesi biliyor nasıl bir insan olduğunu kayınvalidemin.Hep beraberken insanların bakışlarından anlayabiliyorum bunu.Şimdiki aklım olsa o düğüne kesinlikle giderdim.

yok ben böyle şeyler yaşayınca dolaylı olarak eşimin ailesinin problemi evliliğime zarar verince eşimden de soğuyorum.
Hekese hak ettiği gibi davranacaksın.Ben onun seviyesine inmeyeyim, hanımlığımı bozmayayım dedim ama baktım k.v dem daha da hakimiyet kurmaya çalışıyor artık sesimi çıkartıyorum.Benim şuan maddi sıkıntım yok Allaha şükür standartların üzerinde yaşıyorum ama maddiyat bir yere kadar mutlu ediyor insanı.Artık ben de onun bana davrandığı gibi davranıyorum.Bakalım bu iş böyle nasıl gidecek?

Aynı şeyleri yaşayan biri olarak beni anlıyorsun.İşte ben de 10 yıl sonra pişman olmak istemiyorum.Böyle bir evliliğe çocuk eklemek istmiyorum.Çüünkü böyle giderse sonumun senin gibi olacağını düşünüyorum.Evet şükürler olsun ki durumu farkettim.Ben üzerimde kesinlikle hakimiyet kurdurtmam.
Senin de Allah yardımcın olsun,umarım en kısa zamanda istediğin hayatı yaşarsın

esinde anasida kafayi yemis kusura bakma tatlim, isleri is degil

isin acigi esinin neden 2. evliligi oldugu cok acik ve net..kimse bunlarin kahrini cekmez...boyle hayat mi gecer?

acaba anneleri için 10 tanesini boşayınca kıymetlimi oluyolarmış ne saçma bir zihniyet bu yaa oğlu o kadar kıymetliyse evlendirmeseymiş anası o kadar kıymetliyse evlenmeseymiş hemde 2 kere biriyle olmadı ayrıldı bidaha evlenmeseymiş alllahım insanlara akıl ver dengesiz kadın düşünsene bi oğlumun yüzü birinden gülmedi bundan gülsün diye insan 2 kat daha değer verir gelinine kaynananda kendini gösterme ispat etme takıntısı var galiba aynısı bizimkindede var oğluna geçen gün soruyodu gelini kabul etmesem razı gelmesem napardın diye bende eşim cevap vermeden verdim neden istemediğine bakardı mantıklıysa vazgecerdi ama değilse diretirdi evlencem diye dedim oda yoookkk bana karşı gelmezdi hiçbir durumda dedi oğluna sordu oğluda benim dediğimi onayladı yersiz bi kıskançlıksa neden vazgeceyim dedi bizimki dumur oldu :))) o sanıyoki ben ne dersem oğlum yapar alma dersem oğlum almaz

acaba anneleri için 10 tanesini boşayınca kıymetlimi oluyolarmış ne saçma bir zihniyet bu yaa oğlu o kadar kıymetliyse evlendirmeseymiş anası o kadar kıymetliyse evlenmeseymiş hemde 2 kere biriyle olmadı ayrıldı bidaha evlenmeseymiş alllahım insanlara akıl ver dengesiz kadın düşünsene bi oğlumun yüzü birinden gülmedi bundan gülsün diye insan 2 kat daha değer verir gelinine kaynananda kendini gösterme ispat etme takıntısı var galiba aynısı bizimkindede var oğluna geçen gün soruyodu gelini kabul etmesem razı gelmesem napardın diye bende eşim cevap vermeden verdim neden istemediğine bakardı mantıklıysa vazgecerdi ama değilse diretirdi evlencem diye dedim oda yoookkk bana karşı gelmezdi hiçbir durumda dedi oğluna sordu oğluda benim dediğimi onayladı yersiz bi kıskançlıksa neden vazgeceyim dedi bizimki dumur oldu :))) o sanıyoki ben ne dersem oğlum yapar alma dersem oğlum almaz

esinde anasida kafayi yemis kusura bakma tatlim, isleri is degil

isin acigi esinin neden 2. evliligi oldugu cok acik ve net..kimse bunlarin kahrini cekmez...boyle hayat mi gecer?

canım bu yüzden evliliğim biterse vicdanım çok rahat olacak.Çünkü onu tanıyanlar da biliyor nasıl kişilikte olduklarını,beni tanıyanlarda biliyor.Kendi akrabalarının gözü önünde yaşandı her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…